Майка ми изневери на баща ми и ме изостави на рождения ми ден, за да бъде с любовника си - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121051)
 Любов и изневяра (29672)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3168)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18486)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Семейство

Майка ми изневери на баща ми и ме изостави на рождения ми ден, за да бъде с любовника си
преди: 8 години, 6 месеца, прочетена 2829 пъти
Здравейте! Както вече сте разбрали, майка ми изневерява на баща ми и на рождения ми ден ме остави, за да може да бъде с любовника си. Тати е командировка, както и тя сега уж е командировка. Кара ме да лъжа баща ми, че тя си е вкъщи. Постоянно й пишат по вайбър. Най-накрая реших да видя с кого толкова си пише. Е, точно това, за което си мислех. Чувствам се ужасно, вече казах на баща ми, а той каза че иска развод. Вече мисля, че на нея не й пука за мен, а само за любовника й. Може да е само флирт, не знам все още. Обади ми се и ми вика, че пътувала, а то беше едно тихо, не е като все едно пътува наистина. Не искам нищо да става между тях двамата. Не знам баща ми с какво го е заслужил, той е невероятен съпруг.
Споделям го тук, защото нямам на кой друг да го споделя :(

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 8 години, 6 месеца
hash: ac91b80cbd
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

1.   Не си пишеш годините, но това, че майка ти си има ЕВЕНТУАЛНО любовник не значи, че не се интересува от теб.
Ако си над 15-16 г. е и нормално да оставаш сам/а, но ако си под 14 г. не е нормално и са длъжни родителите ти да те гледат
Какъв съпруг е баща ти ще трябва майка ти да прецени - ти не си му жена. Не се бъркай повече в брака на своите родители и не заемай страна колкото и да ти е трудно. Нещата понякога не са такива каквито ти си въобразяваш, че са. Някои неща просто няма как да ги знаеш и дори е възможно...и баща ти да е с любовница, знаеш ли им нещата - един е дискретен, друг е глупак. Ти просто си гледай уроците и остави родителите ти да се развиват
Действително е жалко обаче такива родители оставят младежи под 16 г. сами, за да си гледат личния живот. Ходи си при любовници колкото си щеш, но на първо място винаги трябва да ти е грижата за детето.

 
  ...
преди: 8 години, 6 месеца
hash: 287b784559
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

2.   №1 пише, - " Ти просто си гледай уроците и остави родителите ти да се развиват" - №1, като не можеш да помогнеш, поне не вреди със съветите си. На какво учиш детето? То се възмущава от лицемерието на майка си, ти му даваш съвети, да не вижда и да не реагира срещу това противно поведение. Кое, за това дете ще остане като нормално за живота, изневерите на майка му, или, след като не се погажда с баща му, майката да напусне това семейство и тогава да се "развива" по вашите представи. Затова е такова младото ни поколение, защото има съветници като №1. Щом му насаждате такива мнения, утре и детето ще стане като майка си, т. е., като №1, ...!?

 
  ...
преди: 8 години, 6 месеца
hash: 2f1b61ea9e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Ако си над 12год. майкати може да те оставя сам/а в къщи, но ако не си това говори колко безотговорна е всъщност.
Едно ще ти кажа никога не се бъркай в тяхните неща от твоя гледна точка нещата стоят по един начин, но нещата между тях надали са точно това което ти си представяш. Големите не винаги се разбират и не винаги са си вярни, но те обичат каквито и да са. Остави ги те ще се разберът ти не ги мисли дали ще се разведът, дали ще и прости това са тяхни неща.

Едно аз неразбрах ти какво си видял/а и сигурно ли е, че майкати си има любовник а не е някой стар познат с, който просто се вижда за по кафе и просто лек флирт както каза ти без нищо повече.
Защо първо не попита нея за всичко преди да го сервираш това на баща си нещата може да са по различни и да им създадеш проблеми с това прибързано казване.
Достатъчно си се намесил/а най-добре сега ги остави и за напред не се рови в ничии неща ако неискаш да научаваш неща, който не е приятно нито да криеш, нито да споделиш.
Ако не си обеден/а, че има любовник най-добре сподели колебанието с баща си за да се поуспокой, а майкати като си дойде ще си поговорят и ще се разберът какво ще правят.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 6 месеца
hash: 90dfe43450
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

4.   Голяма каша си забъркал/а като си казал/а на баща си без да имаш неоспорими доказателства. Това да ти е за урок и друг път да не се набъркваш в чужди взаимоотношения. Дори и майка ти да има любовник, това си е между нея и баща ти и не е твоя работа да им се намесваш в отношенията. Сега само от тях зависи как ще се развият нещата по-нататък, а ти си мълчи, че да не влошиш нещата, защото едва ли ще се чувстваш добре ако вашите се разведат по твоя вина, а накрая се окаже, че всичко е недоразумение и майка ти няма никакъв любовник. Ще ти разкажа само една история (измислена е, част от един сериал) за да видиш как понякога едно недоразумение може да обърка нещата. След смъртта на съпруга си жена подрежда вещите му и намира кутия скрита в гардероба му. От чисто любопитство я отваря и намира много детски рисунки и писма. И естествено изпада в шок! Решава, че съпругът и я е лъгал, че има любовница, която му е родила дете и т. н. Обаче решава да иде и да се запознае с тях. По пликовете на писмата открива адреса и... се оказва, че това е клиника за лечение на душевно болни, а въпросното "дете" нарисувало рисунките е сестра на съпруга й, която обаче има сериозно умствено изоставане и макар и физически зряла, характерът и поведението и са като на дете. И тя редовно е рисувала за брат си, а сестрите са му изпращали рисунките и той ги е пазел във въпросната кутия.
Та добре си помисли какво точно си видял/а в телефона на майка си, защото може изобщо да не е това, което си мислиш и сега да има страхотен проблем между вашите. Колкото до това, че майка ти не е била с теб на рожденият ти ден, ами тъпо е, ама не знаеш каква е причината. Може да е изникнало нещо важно. А и не вярвам да е отсъствала целия ден. Има голяма разлика между това да е излязла някъде за 2-3 часа и после да се върнала и да ти е организирала празненство и това да изчезне за целия ден и тотално да забрави, че имаш рожден ден. Дори и да не е била вкъщи през цялото време, предполагам, че се е сетила и ти е купила подарък, така че ако е така, нямаш право да я обвиняваш. Просто трябва да приемеш, че родителите, освен че са твоите "мама и тате" са и хора със собствен живот, задължения, интереси, приятели и т. н. и не могат да се въртят само и единствено около теб. И колкото повече растеш, толкова повече време те ще прекарват в други занимания, просто защото вече не си бебе и нямаш нужда да са до теб 24 часа. Това не значи, че те обичат по-малко, просто вече и ти си по-голям/а и те могат да използват част от свободното си време и за себе си. И друг път не се рови там където не трябва, че от едно разбрано, недоразбрано изречение може да стане страшно! Ами ако вашите не се сдобрят и се разведат, а?

 
  ...
преди: 8 години, 6 месеца
hash: ad95308994
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   $, и какво семейство е това (макар и измислено), където съпругът цял живот крие от жена си, че има болна сестра?

 
  ...


...
преди: 8 години, 6 месеца
hash: 4317a0a995
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

6.   A ти кaк реши, че бaщa ти е "невероятен съпруг"?? Дa не си им светилa или се мислиш зa съпругa? Бaщa ти може дa е невероятен бaщa, товa съвсем не го прaви добър съпруг и не си ти тaзи, която може дa преценявa товa. A сегa кaто се рaзведaт, ще видиш що е тодaси нaглa интигaнткa, която си пъхa носa където не и е мястото. И дa беше прегледaлa и вaйбърa нa бaщa си, със сигурност не всичките му комaндировки сa били по рaботa.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 6 месеца
hash: a72c7f92dd
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

7.   Ако си под 12 и майка ти те оставя без надзор, това е лошо. Но иначе майка ти си има право да прави секс с който си поиска. Представи си че баща ти не я задоволява. Жената има нужда от емоции.

 
  ...
преди: 8 години, 6 месеца
hash: 0e1bc21c4d
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   Тук явно пишат само жени, които изневеряват. Нека пише някой на нейната възраст, който е преживял същото. Аз не съм преживяла това, но е гадно да те пренебрегват и то заради мъж. Много жени си хващат любовници, защото им липсва мъжко внимание, без да се замислят как това ще се отрази на околните. Не одобрявам поведението й, защото детето за мен детето е на първо място, не мъжете. Но родителите са големи хора, с дълъг брак зад гърба си и със сигурност са си омръзнали. Няма как това да не доведе до изневяра. Грешката на майка ти е, че те пренебрегва и те кара да лъжеш. Вероятно това те е накарало да кажеш на баща ти. От сега нататък нека те сами да решават проблемите си и да не те намесват. Предлагам само да говориш с майка си и да й обясниш как се чувстваш заради нейното поведение. Вероятно не осъзнава, че те наранява. Не вярвам родителите ти да се разведат, но ако стане - надявам се това да не се отрази зле на теб и бъдещите ти връзки. Успех!

 
  ...
преди: 8 години, 6 месеца
hash: b38406e1c0
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

9.   Пази боже сляпо да прогледа!
Изумена съм от коментарите и съветите, това са сигурно коментари на хора с любовници или хора над 45г. Вечното комунистическо мислене: Прави се, че не виждаш и не чуваш и все едно го няма!
Заради това сме на този хал, защото докато не ни опре ножа до нашия задник с извинение, не ни вълнува! Цялата ни система е такава и хората са такива. Цялото отношение на българина е такова, затваряне на очите е изход от всяка ситуация!
На колкото и години да е детето е постъпило според своето виждане, хубаво е, че то е взело само решение и то не е да се прави на сляпо и да лъже. След като майка й я намесва, като я кара да лъже, детето има право да постъпи както реши! Те ако си знаят кирливите ризи и са се разбрали пак ще си кретат по тоя начин. От реакцията на баща й съдя, че явно той не знае и няма любовница. В крайна сметка като не те задоволяват или си недоволен разделяш се и си живееш спокойно, което е 100 пъти по добре от това да показваш такова долно поведение пред детето си и да искаш то да навежда глава.
Мен би ме било срам да помоля детето си да прави така, за да мога да ходя с този и онзи. Но сигурно причината е, че тя сама не би се справила финансово и заради това не се разделят.
Дете, аз съм малко по-голяма от теб сигурно, на 23, не ми се е случвало точно това, но съм попадала в сходни ситуации. Иска ми се да разбереш, че всеки има право на избор - дали да мълчи и да си казва не е моя работа или да заеме позиция и да постъпи както сметне за добре. Ти си избрала второто, това е израз на ново мислене, което не се харесва на повечето хора. Те искат да мълчим и да не се месим, аз го срещам всеки ден. Засяга ли ме по някакъв начин значи имам право на мнение! Разбира се тряба да се научиш кога да го използваш и кога не, за да не става прекалено.
Дори да се разделят не е краят на света, ако са разумни ще запазят добрия тон и ще ги видиш в нова светлина, по-щастливи. Аз съм израстнала с един родител и знам какво е, но е важно да разбереш, че да си заровиш главата в пясъка като щраус не е решение. Когато правиш избор, мисли за себе си! Ти си човека от който зависи бъдещето и живота ти!

 
  ... горе^
преди: 8 години, 6 месеца
hash: 080f62bf49
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Абе много гъски са драскали тук! Лек флирт, а? Кога? След като и го извади или преди да и го вкара? Неоспорими значи, я бързо тичай да видиш дали има чуждо тяло у майка ти или вече го е извадила! Ей, всички недоебани, знам че само за това си мислите, ама не си наранявайте децата!
Детенце, едно много важно нещо искам да ти кажа:
Независимо дали родителите ти живеят заедно или не, те винаги ще те обичат. Вярно е че има кучки, дето мислят само за секс и са зарязали децата си, но те са малко. Бъди сигурно, детенце, че и майка ти и башща ти те обичат и винаги ще те обичат. А кой каквото прави - за себе си го прави, както казва Българската пословица.
Недей да съдиш никого, просто е такъв живота, за съжаление. Обичай родителете си, защото и те много те обичат! И винаги ще те обичат! Другото няма значение за теб!

 
  ...

...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: faf38906cd
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   И нашите са ме оставяли сам вкъщи под 12г възраст но това не е било проблем за мен, тъй като сам се оправях с всичко тогава. Ходех и при баба ми на гости.

 
  ...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: cc54e7920c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   Преди години, когато бях на 14-15, сега съм на 25 вече, баща ми отсъстваше по работа, беше в командировка по 3-4 дни и оставахме сами с майка ми. Тя излизаше и я нямаше по цели нощи, къде ходеше и с кой какво правеше не ми даваше отчет. Само че излизала с приятелки или другия отговор беше - вече си по- голям, няма да те лъжа с баща ти се обичаме, но и аз имам нужди и да се забавлявам, но за какви нужди говореше не уточняваше. Мълчах си, защото не исках да разбивам семейството ни и си затварях очите. Сега въпреки че вече не живея с тях, майка ми се е укротила и не излиза никъде без него. Не знам може би е имала някакви тръпки и брака и е дотежал от еднообразие и всеки брак си има трудни моменти. Но сега продължават да се обичат. Но на 100% съм сигурен, че правеше секс с други, намирал съм и презервативи, но вече съм забравил всичко. Така че моя съвет е по-добре не се меси в отношенията им. Те ще се разберат.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 1 месец
hash: 4629458564
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   Стига с това не се меси в отношенията им. Щом я правят свидетел на всичко това има право да се меси.
Според мен е постъпила правилно като е казала на баща си. Не е лицемерка като повечето хора. Ако знае за любовниците на майка си и и мълчи по този начин предава баща си. Как ще реагират баща й ако разбере, че тя е знаела.
Дори да е недоразумение те ще си оправят отношенията.

 
  ...
преди: 1 година, 1 месец
hash: 4629458564
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

18.   Да българите се правят, че не виждат проблема. Много хора предпочитат да си заравят главата в пясъка, да си затварят очите за всичко.

 
  ...
преди: 1 година, 1 месец
hash: 4629458564
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

19.   Ако наистина се обичат те ще разрешат проблемите си. Ако се разделят ще започнат нов живот с нови половинки няма да настъпи края на света.

 
  ... горе^

...
преди: 1 година, 28 дни
hash: 30bed1cd3b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

23.   Споко и да е недоразумение те ще се разберат.

 
  ...
преди: 1 година, 19 дни
hash: 83607d1737
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

24.   Нормално е. Ако любовника има голям бахур. Жените обичат да ги пори дебел бахур. И врещят много чаровно. Поне съседката е така. И при нея е същата работа. Нейния кат се качи на кораб, все има нещо за ремонт. Ту бойлер, ту котлон. Или пък чешмата. Аз щот съм кат френски ключ, ставам за секви гайки. Питам я от кога капе /чешмата/. Тя вика ааа от ученичка съм та ка. Даже и не взима контрацептиви. То и не се налага. Все и се ще разтоварването да е на задния проход. За да не станело нещо. Абе да е жива и здрава.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker