Непоносимост към мъжа на сестра си - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121037)
 Любов и изневяра (29666)
 Секс и интимност (14347)
 Тинейджърски (21877)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7293)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Семейство

Непоносимост към мъжа на сестра си
преди: 8 години, 5 месеца, прочетена 1668 пъти
Вече се опитах да публикувам тази история, но явно заради дължината й или по други причини, не е била одобрена. Този път ще я обобщя възможно най-много и моля да бъде одобрена от модераторите.
С малката ми сестра сме близки от малки, но откакто се ожени (преди 3 години), мъжът й постоянно започна да я ограничава и почти не се виждаме (те са в Бургас, ние с мъжа ми - в София).
Тя се оплаква от него, защото той се опитва да я накара да заминат за Хърватия (той е хърватин), при положение, че тук тя има стабилна работа, мечтата й от малка беше да живее в Бургас и целият й живот изобщо е тук. Страхувам се обаче, че тя може да се съгласи, защото е полудяла от любов по него въпреки че той е тотален простак и егоист. На всичкото отгоре, той не иска деца в следващите 2-3 години, а тя отдавна иска дечица, при това много, а иначе докато се ожени за него, то не бяха обещания от негова страна, то не беше чудо! За да може сега да й се налага във всичко!!! Дразни ме много, антипатичен е на цялото семейство, а тя бавно и постепенно си съсипва живота и си променя ценностите заради него. Как мога да я спра? Как мога да й помогна? Постоянно я мисля, даже напоследък в работата си не се концентрирам. Да не говорим, че идват празници, които ще прекараме заедно и тогава не знам как ще се сдържа да не го пребия този или най-малкото - да му кажа всичко, което мисля за него в лицето.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 8 години, 5 месеца
hash: d5406ff5b7
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Братовчедка ми беше така цели 6 години с един *** заради него остана да учи в нейният си град, а я бяха приели къде ли не. Но след като се осъзна един ден го остави и сега е много по-добре. Не можеш с нищо да и помогнеш докато сама не види всичко което и се случва от друг ъгъл

 
  ...
преди: 8 години, 5 месеца
hash: 5c4e8099d7
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   "защото е полудяла от любов по него въпреки че той е тотален простак и егоист. " - Сестра ти ли ще живее с него или ти? Ако е малолетна, да си загрижена за нея, но тя си е зряла жена, сама решава с кого да живее. Като не можеш да го понасяш, остави ги да заминат в чужбина. Не знам, той какъв е егоист, но в твоето поведение прозира егоизъм, сестра ти не е твое притежание. Да не го правиш от завист към сестра си?

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker