Живота ми е пълен с болка!!! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121052)
 Любов и изневяра (29673)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21881)
 Семейство (6464)
 Здраве (9589)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18485)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Семейство

Живота ми е пълен с болка!!!
преди: 13 години, 7 месеца, прочетена 3491 пъти
Родена съм преди 24г.,детството ми премина в страх, че и тази вечер баща ми ще се прибере пиян и ще има кавги и бой...спомням си как лягах вечер с една икона в ръцете си и се молих докато заспя, молих се да мине спокойна тази нощ!

В осми клас вече системно бягах от вкъщи и само няколко месеца преди да го завърша, аз вече живях в дома на приятеля ми-моята първа любов. И....така....в края на девети клас аз вече бях бременна! Подписахме в началото на деветия месец, родих едва на 17год. и си мислих, че сега вече всичко е ок, но съвсем не беше така!

От първия ден с бебето аз бях сама, тормозена от свекървата, а мъжа ми денонощно липсваше, прибираше си пиян и дори ядях бой! Освен това детето се роди с дефект и колко мъки по болниците понесох само аз си знаех!

Всичко свърши когато на 21 се разведох и се прибрах с детето при нашите и всичко горе-долу беше добре. На следващата година кандидатствах и станах студентка, всичко вървеше до края на първия семестър. След това в родният ми дом кошмарът от детсвото пак се върна и бях принудена да се спасявам, но вече не сама, а с детенцето.

В края на втория семестър бях открила Любовта-разведен и много мил мъж от града в който учех. Само до няколко месеца аз и детенце живеехме при Любовта и неговият син. Мислих си, че вече Слънцето изгря на моята улица и съм най-накрая щастлива. И година и половина по-късно видях, че само съм си мислила-реалността е друга... по 24 часа сме заедно, никъде не ме пуска, винаги трябва да се съобразявам какво говоря,"да не съм се отваряла много", всеки ден работя с него, след като се приберем той сяда на компютъра или е прид телевизора, а аз готвя, чиста пера и трябва да внимавам какво ядене слагам на него и сина му и как се държа. Винаги когато направя нещо за моето детенце или го гушна дори, той ревнува и се държи гадно.

Останах без приятели, подтисната съм, пия валериани, за да не полудея и всеки ден незнам себе си ли да мразя, родителите ми ли и или бащата на детето ми.....не зная!!!

Сега съм вече последна година студентка, търся си работа и си мисля,че нещата ще се оправят и си мисля да си вземам детенце и пак да започвам от начало и незнам....просто вече ме е страх, просто вече не чакам нищо добро.....уморена съм!!!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 13 години, 7 месеца
hash: a981fd7853
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Не ти е било леко, наистина. Много съжалявам за това. Но не мислиш ли, че се доверяваш прекалено бързо на мъжете? Надявам се, че вече си взела някаква поука от горчивия опит. Сигурна съм, че един ден ще имаш нормално семейство и нормален съпруг, който да те уважава. Просто не прави прибързани изводи за хората, които срещаш.

 
  ...
преди: 13 години, 7 месеца
hash: a160efb134
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Стегни се, всичко ще се оправи само воля трябва да имаш. Аз също съм разведена с едно дете , но нямам смелост и желание да допусна някой в домът си, дори напротив . Сега е момента да дадеш на детето си това, което на теб не ти е дадено. Отцени свободата си и покажи на детето си любов и спокойствие. Успех

 
  ...
преди: 13 години, 7 месеца
hash: 21f94d7f42
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Завърши образованието си,потърси работа и после-беж от този терор!Засега-търпение!

 
  ... горе^
преди: 13 години, 7 месеца
hash: ba47d7361e
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Благодаря Ви много! Всяко ваше мнение или съвет са важни за мен! Споделена мъка е половина мъка!!!

 
  ...
преди: 13 години, 7 месеца
hash: 5a63921ed1
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Искрено ти съчувствам, за тези 24 години си преживяла много. Пожелавам ти успешно завършване на образованието и занапред не бързай и не вярвай на всеки, дай на детето си това отношение и среда, които са липсвали на теб.
Мечо Пух

 
  ...


...
преди: 13 години, 7 месеца
hash: 39ad242cba
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Благодаря много!

 
  ... горе^
преди: 13 години, 7 месеца
hash: f319649221
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Много бих искала да ти помогна, за да се почувстваш щастлива, но не знам как. Мога единствено да ти дам съвет - намери си работа и се махни. Осигури на детето си спокойствие, а и на себе си. Недей да се лъжеш толкова лесно със следващия мъж. Подбирай по-внимателно и не бързай да живеете заедно. Запази си личното пространство. Изгради си самочувствие и не позвалявай никой да те тъпче. Животът не е лек. Това е положението. Явно Господ е пожелал да научиш нещо, да укрепи духът ти. Не се притеснявай и отчайвай. За всеки изгрява слънцето. И за теб ще изгрее. Бъди силна. Желая ти да си жива и здрава и никога да не падаш духом. Успех!

 
  ...
преди: 13 години, 7 месеца
hash: ef5a0ed84e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   СТ1: Какво да кажа . Да ти раскажа пурво моята история за да видиш че донякаде знам за какво става въпрос . От 5 годинки бях с една болест която сериозно ми пречеше да обштувам с когото и да било освен маика ми в уеилиште от ч клас до 7 турпяш всякакви унижения и подигравки но изобшто не ми пука . Когато бях 5 клас беше първият път когато гаджето на маиками и посегна нз какво става нито какво да направя толкова е уйасно да чуваш маика си как моли някои да спре да я удря само се правех на заспал с лице кам стената ако влезнат при мен да не видят че съм буден и плача . Аз не спах с икона когато бях станал вече 6-7 клас спях с нож от страх ако плачът спре какво се е случило . Тя за штастие го остави и от там вече всичко беше добре мен ме излекуваха в пирогов а мама си намери нов приятел .

Искам да те посъветвам . Остави тоя контролирашт изрод и измакни детето си от там . Намери си квартира и заживеи с детето . Изобшто няма да ти е лесно но ако трябва помоли родителите си за помошт . Не бързаи с избора на мъж два пъти си го направила не го допускаи трети . Точно заштото винаги имаш нужда от помошт затова попадаш винаги на такива в тяхната глава минава мисълта че ти си слаба зависима в нужда и ще им играеш по правилата но бъркат заштото много лесно се отурваваш от тях което казва че си невероятно силна . Всичко което ти се е случило те е променило и те е направила по добра и по силна успяла си да запазиш доброто в теб вупреки всичкото лошо около теб затова ти гарантирам че всичко ще се получи и ще намериш мъж които ще ти помогне не за да се възполва а заштото те обича само не бързаи а бъди сигорна . Всеки един краи е едно ново начало от теб зависи дали ще бъде по-добро . Остави тоя глупак с които си сега и оправи живота си за да сте штастливи и ти и детето ти . Късмет .

 
  ...
преди: 13 години, 7 месеца
hash: 13b4724d6d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Ти просто следваш една и съща схема, заложена в детството ти - избираш (попадаш, намираш) един и същ тип тиранични мъже.
герда

 
  ... горе^
преди: 13 години, 7 месеца
hash: 560d391c7f
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Е, какво още трябва да стане за да се махнеш от изрода, недоумявам. Много пъти го казвах тука, пак ще го кажа: за детето си МИСЛИ, не го подлагай на това, виж коментар 8...искаш ли и твоето дете да страда и да се мъчи като те гледа с тези изроди...чудя ви се, за какво търпите тези ужаси, не ви е жал за децата ви...

 
  ...

...
преди: 13 години, 7 месеца
hash: 39ad242cba
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Благодаря за думите,наистина успя да ме разплачеш,да ме разтърсиш цялата и някак си да си припомня,че съм силна жена!

 
  ...
преди: 13 години, 7 месеца
hash: ef5a0ed84e
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   СТ1: Ако благодариш на мен недеи няма нужда . Просто се надявам и ти и детето ти да намерите най-накрая штастието и да живеете спокоино . Искренно се надявам всичко да се промени около вас и да сте штастливи .

 
  ... горе^
преди: 13 години, 6 месеца
hash: 1251a4646b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Искам само да те уверя , че има свясни мъже и сам сигурен че ще намериш такъв, но първо се махни от този изрод.Ако можеш да издържаш детето си махай се иначе се въртиш в порочен кръг.Само ще ти кажа , че жена ми беше почти като тебе когато я срещнах , а сега 5 години по късно е най-щастливия човек коготото познавам.Много ми е болно да гледам как свястни жени са унижавани и неоценени от гадни изроди и мамини синчета . Дерзай .От тебе зависи как ще си подредиш живота.И не се отчайвай.Бъди силна заради детето си.Мога да ти дам един съвет , който надявам се да ти помогне с намирането на добър мъж.Не казвам че е гарантирано , но процента да попаднеш на тъпак е минимален.Избягвай отворковците и обръщай внимание на по- срамежливите дори първоначално да ти изглеждат безинтересни.Това са хората които ценят семейството.Успех и смело напред. Надявам се като се оправиш да пишеш пак.

 
  ...
преди: 13 години, 6 месеца
hash: ba47d7361e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   Написано от мъж и то по този начин,коментар №13 за мен е надежда и вяра! Благодаря за съвета и за коментара.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker