Досадна ли съм? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120674)
 Любов и изневяра (29589)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Досадна ли съм?
преди: 8 години, 3 месеца, прочетена 1995 пъти
Здравейте,
проблемът ми може да ви се стори глупав, но винаги е добре, когато човек чуе мнението на странични наблюдатели с безпристрастни мнения.
Аз уча в по-голям град, който е близо до родното ми място и всеки петък се прибирам там. Така се запознах с едно момиче, с което макар да сме от малко населено място, не сме имали възможност да се запознаем и да общуваме преди. Всеки петък се прибирахме заедно и почти всеки понеделник се връщахме обратно. Постепенно се сприятелихме, намерихме общи интереси за музика и филми. Рядко се случваше, но когато я нямаше, се чувствах некомфортно, даже ми докривяваше, че ще се прибирам сама. Тя веднъж ми каза същото. Много ми допадна като характер, като начин на мислене. Искам да имам такава приятелка до себе си, защото рядко някой ми допада толкова.
Този понеделник пак се прибирахме заедно. Тя ми показа на телефона й нейни рисунки, каза ми, че има и други. Поисках да ги видя някой път, а тя отвърна, че ги е качила на страницата й във фейсбук. Беше много притеснена, защото й предстоеше представяне на важен проект. Казах й, че вярвам в нея, да има самочувствие, че ще й стискам палци и когато може, да ми пише как е минало. Като се разделяхме, тя каза, че й е било много приятно и ще си пишем. Вечерта влязох в профила й във фейсбук. Отворих снимките й. Имаше различни снимки. Снимките на рисунките й бяха по-отдавна. Видях ги и харесах само тях. Представянето й беше вчера, но не ми писа нито вчера, нито днес през целия ден. И просто се чудя дали това, че харесах снимките, отстрани не е изтълкувано, сякаш й се ровя във фейсбука и съм някаква досадница или още по-лошо - откачалка, преследвачка. Аз се разрових в снимките й, защото ми каза, че там има други рисунки и ги харесах, защото тя наистина умее да рисува прекрасно. Не съм имала за цел да й се ровя в профила или в личното пространство. Но се чудя дали не се е изтълкувало по този начин и затова ли не ми писа, или е била заета.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 8 години, 3 месеца
hash: b4db1e1ecb
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Разбира се че не е заради това че си прегледала фбто й, наши фейвбук е за това, ако не иска да й се ровят в личното пространство няма да има профил, пиши й и я питай защо не ти пише/отг, може да си има проблеми

 
  ...
преди: 8 години, 3 месеца
hash: 1edb1605de
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Просто представянето явно не е минало добре и сега не й се говори за това. Ако не ти пише до утре, ти й пиши! Но не те е помислила за нахална! :)

 
  ...
преди: 8 години, 3 месеца
hash: a715d430fa
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Да не е забранено да и гледаш профила. Айде стига с тея простотии и филми.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 3 месеца
hash: e6a18534f1
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Какво може да си помисли човек ако му харесаш картините? Ти сериозно ли? ⊙﹏﹏⊙

 
  ...
преди: 8 години, 3 месеца
hash: 0f59ea463c
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Както казваш, вече сте се опознали и сте си допаднали. Аз бих приела постъпката ти за странна, ако те познавах от 2-3 дни, примерно, а не от толкова време. Вие вече сте се сприятелили, какво лощо има да харесваш рисунките й? Мисля, че се притесняваш излишно, може би защото прекалено много искаш да сте приятелки. Давай го по-лежерно. Ако и ти си приятна компания за нея, тя ще ти го покаже. Не се вглъбявай в някакви дреболии, защото след време може наистина да те помисли за досадна. А относно това, че не ти е писала, няма как да знаеш какво става с нея, дали не е заета или в кофти настроение, просто има такива моменти при всеки човек, когато не му се контактува с другите.

 
  ...


...
преди: 8 години, 3 месеца
hash: 4119fd82c9
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   Че какво лошо има в това, че си й харесала снимките?? Рзбира се, че не си досадна. Не виждам нищо странно, нали за това е фейсбук.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 3 месеца
hash: 495d1ff63e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Деца, вземете да живеете в реалния свят животът е навън, а не във фейсбук! То и аз влизам, но гледам да не вися нонстоп уча, излизам навън, карам колело! Сега например както вали снежец може да излезете да се пързаляте с найлони или шейни, да се замервате със снежни топки, да направите снежен човек. Или пък да се съберете и да си поиграете общо с играчките си. Едва ли ти се сърди че си и харесала снимките аз не се сърдя ако някой започне да ми ги харесва наведнъж и по много. Повечето по принцип сега се радват като получават много лайкове. Ако все пак този въпрос те мъчи си поговори с нея!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker