Срам ме е да ходя по голяма нужда. - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120671)
 Любов и изневяра (29587)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4686)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1643)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18389)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Срам ме е да ходя по голяма нужда.
преди: 8 години, 3 месеца, прочетена 5351 пъти
Здравейте, пише Ви момиче на 17 години. Извинявам се за гнусната тема.. Проблемът ми е, че когато ми се доходи по голяма нужда, а съм с приятели, ме е срам да отида. Примерно няколко пъти ми се е случвало, когато съм с приятеля ми и спя у тях, да ми се доходи.. И какво да правя.. стискам докато не се прибера. Притесняваме това, че може да се чуе.. :D Ако се забавя, ще измисля все нещо, ама чуе ли се, ясна работата :D.. Друг случай: преди 2-3 години бях цяла седмица с най-добрата ми приятелка в нейния роден град.. Първите 2 дена ходих по голяма нужда някак ся. Успокоявах се, че е нормално. Но само първите 2 дена.. След това не можех, беше ме срам.. Цели 5 дена съм стискала, докато не се прибера удома.. А то като се прибрах такъв запек имах.. Има още 1 случай със същото момиче. Тази година ходихме на почивка с нейното семейство. Пак по същия начин си обяснявах, че е нещо съвсем нормално, всеки го прави и т. н. И така пак ми се наложи няколко дена да стискам (за щастие бяха по-малко от 5). Ама тогава пък последния ден така яко ме напъна, а и знаех, че и път ни чакаше. Тогава вече беше наистина наложително и отидох.. :D И да имаше звуци, което най-много ме притесняваше. Но пък после ми беше толкова хубаво, че се бях изходила, даже не ме беше срам. Ама това си беше за тогава само. Все още си го имам този срам. Въпреки, че знам, че е адски вредно да се стискаш, но просто не мога. Срам ме е и това е... Даже наскоро се замислих, че тази година най-вероятно ще отидем на почивка с приятеля ми. 1-2 дена се изтраят ама цяла седмица... Не искам да се повтаря както преди 2-3 години.. Просто не знам какво да правя, притеснявам се.. :(

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 8 години, 3 месеца
hash: 6d14f63707
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

1.   Ти имаш проблем, който може да се задълбочи. ОК, разбираемо е да се стискаш, когато става дума за посещение, парти от няколко часа -все пак е нетактично да отидеш някъде на гости и да сереш веднага 20 минути примерно, но да си някъде на почивка и да не можеш да отидеш на тоалетна не е нормално.
Проблемът е насаден още в детските години и ще го преодолееш или с промяна на нагласата си, или с психолог.

 
  ...
преди: 8 години, 3 месеца
hash: 9b0f9bf7f2
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Аз съм по същия начин. Миналото лято например, бяхме на екскурзия с класа в чужбина за седмица и аз бях в стая с няколко момичета. Страшно ме беше срам да се изхождам и се стисках първите няколко дена, а след това просто им казах че излизам да си купя вода и отидох във тоалетната на хотела на първия етаж. Така, че просто казвай, че отиваш навън за малко и намирай обществена тоалетна, дали в някое заведение или в еко-тоалетна - няма значение.
Но е добре да се научиш да не се срамуваш, все пак това е нещо съвсем нормално. Например, когато решиш, че ще издадеш звук ли, и аз не знам как да се изразя, пускай водата. Това би ти помогнало. Аз си признавам, че все още не съм преодоляла срама си, но и това ще стане все някога. Дано съм помогнала, успех!

 
  ...
преди: 8 години, 3 месеца
hash: 981af416dc
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Този проблем го имат много хора и ти е насаден още от детска възраст, както каза номер 1, вероятно, след като многократно са ти се карали родителите"Ах ти, малка дрисло, защо си се насрала в гащите? ! ", и още много други, и ти оттам нататък си го приела за ненормално. А пък всъщност, всеки човек го прави, за да оцелее. Дори и най-фините супермодели го правят, можеш ли да си го представиш.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 3 месеца
hash: 981af416dc
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Този проблем го имат много хора и ти е насаден още от детска възраст,както каза номер 1,вероятно,след като многократно са ти се карали родителите"Ах ти,малка дрисло,защо си се насрала в гащите?!",и още много други,и ти оттам нататък си го приела за ненормално. А пък всъщност,всеки човек го прави,за да оцелее. Дори и най-фините супермодели го правят,можеш ли да си го представиш.

 
  ...
преди: 8 години, 3 месеца
hash: 981af416dc
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

5.   Този проблем го имат много хора и ти е насаден още от детска възраст, както каза номер 1, вероятно, след като многократно са ти се карали родителите"Ах ти, малка дрисло, защо си се насрала в гащите? ! ", и още много други, и ти оттам нататък си го приела за ненормално. А пък всъщност, всеки човек го прави, за да оцелее. Дори и най-фините супермодели го правят, можеш ли да си го представиш.

 
  ...


...
преди: 8 години, 3 месеца
hash: 2194f62a56
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Номер 1 ти успокояваш ли момичето или...? Какъв психолог, какви глупости, нормално е... всеки се чувства зле, когато му се налага подобно нещо... да ходи по голяма нужда, когато му е някак некомфортно в дадена обстановка, , това са естествени и напълно нормални реакции на човешки същества... АКо ти номер 1 си някакъв вид животно, съжалявам за грубият изказ, но не знам как да се обърна към теб, , , та, ако си вид животно, навярно за теб цитирам""срането и пръцкането пред др хора" не е проблем... ЕДа, ама тук сме в цивилизацията мили мой и всеки един нормален човек би се притеснил да се "изхожда по голяма нужда и да пръцка", в присъствието на други хора... та по скоро ти се замисли, дали си окей?
;)

 
  ... горе^
преди: 8 години, 3 месеца
hash: 96939bcaeb
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   "Ама тогава пък последния ден така яко ме напъна, а и знаех, че и път ни чакаше. Тогава вече беше наистина наложително и отидох.. :D И да имаше звуци, което най-много ме притесняваше. Но пък после ми беше толкова хубаво, че се бях изходила, даже не ме беше срам. " - ти си си намерила разковничето, като те напъне, отиваш, даже и да е шумно. Като ти е олекнало, си се почувствала по добре, отколкото срама. Представи си следната ситуация, от въздържане, така те напъва, но наблизо няма тоалетна и не си сред природата. Какво правиш тогава? По добре ли е да се изпуснеш в гащите? Колкото и да стискаш, природата си има власт над нас. Идва момент, когато организма отказва да слуша разума ни и си действа инстинктивно, т. е. отпуска халката, независимо къде се намираш. В такъв момент, по малък срам ли ще изпиташ? Не се опитвай да се стискаш и въздържаш, а се опитай да дресираш Д-то си. Това е най добре да се прави сутрин, след ставане от сън. Първоначално ще ти трябва по дълго време, но постепенно ще добиеш навик и ще си доволна от тренировката. Трябва да приложиш и малко автотренинг, малко визуализация, съсредоточаване и търпение. Когато седнеш в тоалетната мисли, ако в него момент не изхвърлиш това което те притеснява, как би се чувствала, ако ти се доходи когато си на улицата и наблизо няма тоалетна? И аз бях като тебе, ходех по нужда когато ме много напъни, правех го безразборно. Една сутрин, без признаци за напъни, тръгнах за работа. Изглежда нещо неподходящо съм ял за вечеря, и когато се качих в автобуса, така ме напъна, че едва издържах да стигна до следващата спирката. Изхвърчах като тапа от рейса, иначе щях да го омириша. Слязох, но къде да бягам, изпаднах в ужаш. Срам, не срам, намъкнах се в близката градинка(добре, че имаше храсти), намъкнах се между храстите и едва успях да сваля панталона си, бях на секунда от позора. Няма стискане, това е като мъж на секунда преди еякулация. Организма си прави това, което му е необходимо, не се съобразява със желанията ти.
В резюме, няма нищо срамно от това, което природата го изисква от нас. За шума, ако искаш да не те чуват, първо пускай водата, и докато казанчето се пълни се чува шум на течаща вода, който шум маскира биологичният. Друг вариант, носи си с тебе някаква шумяща торбичка, има ги такива, и когато започне канонадата, просто си мачкай тази торбичка. Нейният шум също маскира, поне шума в твоите уши, защото той е виновен за твоето състояние, околните едва ли ги вълнува, какво ти правиш в тоалетната. Вълнението е само в твоята глава. В миналото, даже в Британското кралство, биологичните нужди на открито не са били наказуеми, защото и кралете са го правили( е не в храстите като мене). И техните газове, които са изпускали не са миришели на теменужки. Проблема е в главата ти, околните даже няма да го забележат. Мисли за пълните гащи, и проблема ще изчезне, ще ходиш без срам в тоалетната, иначе срама ще бъде много по голям!

 
  ...
преди: 8 години, 3 месеца
hash: 4642b18080
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Нормално е, намери начин да ходиш тогава, когато другите не са наясно.

 
  ...
преди: 8 години, 3 месеца
hash: 6a548d1e87
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Не го мисли, всеки го прави-трябв да ходиш.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 3 месеца
hash: 1471b6949a
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   Нормално е, дори понякога и животните ги е срам. На мен проблемът ми пък е, че имам навика след ходене по голяма нужда да си измивам задника с вода и сапун и ако съм на гости, ще е кофти..

 
  ...

...
преди: 8 години, 3 месеца
hash: 2b9bd64d24
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

14.   Здравей и аз преди имах като твоя проблем. Отвратително е... но аз намерих начин да се излекувам. Проблема идва от това, че не си свикнала да изхождаш в присъствието на хора. Ще ги споделя аз как превъзмогнах проблема. Някой път когато ти се досере повикай някой близък човек и се изкендзай в негово присъствие докъто той те гледа. След това направете обратното - гледай го ти как тя/той кендза. Правете го докато придобиеш самочувствие и проблемът ти ще изчезне! Така ще осъзнаеш, че няма нищо срамно в това да се изхождаш! Късмет колежке! Ж18

 
  ...
преди: 8 години, 3 месеца
hash: 3fcc720a1d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   Авторката: Нямам спомен да са ми се карали относно това в детството. Мисля, че щях да запомня, ако се е случвало нещо такова. Просто се притеснявам. :(

 
  ... горе^
преди: 8 години, 3 месеца
hash: 069e207fae
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

17.   Голям срам, голямо нещо. Приятелите сигурно цял ден и нощ мислят дали ходиш до тоалетната.

 
  ...
преди: 8 години, 3 месеца
hash: f4cb3b17f7
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

18.   Не се срамувай. Аз имам един приятел, бях му на гости в общежитието и тоалетната е на около 4-5 метра от мен и... :D Ако знаеш как се напъваше, но да не ти дреме, всеки е така. <3 ^^

 
  ...
преди: 8 години, 3 месеца
hash: 6ce394889f
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

19.   Ей, посерко!!!! Омръзна ми хора като вас по цял ден да ми кензат в клозета и да си мият задниците в мивката ми. Сапунът ми е целият в косми и лайна и не мога да се изкъпя! И аз съм човек!!!! Трябва малко да се изтропам. ;)Онази сутрин си мих лицето и след това на училище ми се подиграваха че имам лайно на бузата!

 
  ... горе^

...
преди: 8 години, 3 месеца
hash: d098dc23f5
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

20.   Много лесно ще можеш ако направиш така! Докато си стоиш с приятелката или приятеля си се направи че нещо ти е станало. Започни да кашляш и кажи че отиваш да си промиеш гърлото. Влизаш в тоалетната кашляйки и моментално сваляш гащите, сядаш и продължавайки да кашляш си се изхождаш. После малко утихват нещата. И след това му мисли как да пуснеш водата без да разберат. :D

Майтапех се за по-горе хахаха.

Много лесно можеш да прикриеш звука от изхождането - за да няма попръцкваня (ако за това става дума) се надупваш и с ръцете си си разтваряш бавно и внимателно дупето (не да си бръкнеш, а да си хванеш бузките и да дръпнеш) :D и така газовете ще излязат като ще се чува само тихо съскане. После като седнеш на тоалетната чиния се свий в удобна поза (нали знаеш - краката на пръсти и лактите в коленете, за да бъде полноценно изхождането; можеш и да си разтриеш коремчето малко) и всичко ще излезе наведнъж. Гледай да седнеш по-напред, за да не пада директно във водата, а да се плъзне по чинията и да кльопне по-тихо. Предполагам схвана какво точно описах. :D Надявам се да съм помогнала някак. Досега не ми се беше налагало да пиша по такава тема :D

 
  ...
преди: 8 години, 3 месеца
hash: cd5c0a14a2
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

21.   Не е нормално това. Айде, и аз ако съм на гости в някой приятел за няколко часа, няма да ми е комфортно да ходя в неговата тоалетна (макар че като се замисля, май досега не ми се е случвало да ми се доходи по голяма нужда докато съм на гости), ама да стискаш цяла нощ или няколко дни не е много крайно и е глупаво да се срамуваш. Това е естествена нужда.
Ако се притесняваш от чума, който ще се чуе, пускай докрай чешмата в банята и нищо няма да се чуе, приятелят ти ще си мисли, че се миеш. Няма какво да се притесняваш, че ще остане изцапано след теб, все пак във всяка тоалетна хората слагат четки за чистене.
Виж, ако се притесняваш, че може да остане миризма след теб, вече не знам - може да си носиш ароматизатор в чантата (макар че пак в повечето тоалетни хората си слагат ароматизаторче) - но това вече е крайно май.
Не си издевателствай над тялото заради такъв глупав срам, за всяко притеснение може да се намери решение, а и както някой каза преди мен, хората не ги интересува какво правиш в тоалетната, всеки знае, че всички (включително моделите, актрисите и кралицата на Англия) ходят по голяма нужда.

 
  ...
преди: 6 години, 1 месец
hash: 1620d4c53d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

26.   Да не ти пука както казват другите. Никой не е тръгнал да те следи кога се изхождаш.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker