Историята на един извънземен - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121045)
 Любов и изневяра (29670)
 Секс и интимност (14349)
 Тинейджърски (21879)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3168)
 Образование (7294)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18485)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Историята на един извънземен
преди: 13 години, 7 месеца, прочетена 3610 пъти
Здравейте земляни! Пише ви един извънземен от София! Сигурно си мислите, че това е някаква шега, но не е. Вече съм напълно убеден че съм от друга планета и реших да ви разкажа моята история, просто за да се убедите и вие в това.
На 17 години съм и досега съм нямал приятелка. Също така нямам и приятели, освен познати. Ходя редовно на училище, където по-голямата част от времето си прекарвам в класната стая до прозореца. Няма и с кой да си говоря. Знам, че повечето в класа тайно ме мразят, но пък и аз толкова ги обичам.
Но има едно момиче, което наистина харесвам и в същото време знам че не можем да бъдем заедно.
Запознахме се преди две години и половина по скайп, след като един приятел ни запозна. С течение на времето аз се влюбих в нея. Тя е единственото момиче, което някога съм обичал. Но там е работата, че тя ми е пращала нени снимки, а пък аз не съм.
Може би сега си мислите, че съм някое дебело хлапе с очила и шини, на което му трябва кран за да излезе от апартамента си и всеки ден яде в МакДоналдс. Всъщност не съм. Аз съм висок, слаб, с много бяла кожа, сериозен проблем с общуването и стеснителен. Тъй като нямам приятели общувам предимно с роднините си и с учителите, заради което говоря тихо и често ми се налага да повтарям за да ме разберат. А ако в стаята е много шумно е излишно да си отварям устата. Споменах ли че мразя гласът си?
Но да се върнем на външния вид. Висок съм, слаб съм и кожата ми е твърде бяла. Много пъти когато се разхождам по улиците забелязвам, че хората ме гледат учудено, все едно съм от друга планета. Не знам дали е заради факта че съм висок и слаб или заради това че приличам на снежен човек, но определено не се гордея с това. Като изключим това не мисля че съм такъв изрод.
Излизам рядко навън, защото няма какво да правя сам, а когато го направя пуша като комин.
Причината да ви напиша всичко това е че през януари имам рожден ден. Ще си изкарам шофьорска книжка и след време ще мога да изминавам пътя от София до Нови Искър... и да се виждам с момичето, което толкова много харесвам. Ние сме просто приятели, а тя не подозира че я харесвам, но знам и че е свободна и че с малко късмет може да се получи нещо (добре де, с МНОГО късмет).
Ето както си мисля (и знам) че ще стане всичко когато се видим - тя ще остане 100% разочарована от мен след първата ни среща наживо, след което това ще бъде и последната ни среща наживо...
Както вече казах по-горе, не съм от най-контактните хора, а факта че привличам толкова погледи на улицата едва ли говори добре за мен.
На мен ли ми има нещо или трябва да се примиря с факта че съм от друга планета? Какво мислите че ще се случи на тази първа среща? Има ли начин някоя да ме хареса след като аз не харесвам себе си?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 13 години, 7 месеца
hash: e1e14b5e0a
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Един солариум би ти решил проблема!Но аз мисля,че проблема е в заниженото самочувствие.Трябва да харесваш себе си,а не да си търсиш недостатъци!Запознай се с момичето,може пък да се влюби в теб именно защото си...извънземен!

 
  ...
преди: 13 години, 7 месеца
hash: bc430883ac
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   СТ1: Давам едно по едно . Ти имаш познати и тои познат те е запознал с момичето което харесваш нз аз бих го приел като приятел . Ако искаш повече обштуваи ништо не те спира или ограничава освен притеснението . Аз съм от марс ако става въпрос и макара че не съм като другите говоря завързвам нови познанства и така се градят приятелства . Прати на това момиче наи-накрая твоя снимка и се увери че ништо лошо няма да стане . С моята приятелка се запознахме в една игра и мен също много ме беше страх от първата среща че няма да хареса как изглеждам но не ето какво стана чаках я пред 1 магазин видях я от далече и от там постъпих като истински мъж(блокирах тотално пълна парализа на всички двигателни и говорни функции) мислех си "сега няма да ме хареса" а тя какво направи доближи се прегарна ме и от там до сега ЩАСТИЕ . Аз януари също имам рожден ден такаче честито пич . Няма от какво да се плашиш прави това което сметнеш за добре прати снимка на момичето да ти се зарадва останалото ще се нарежда .

 
  ...
преди: 13 години, 7 месеца
hash: af8d2622b9
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   поне пишеш много грамотно. изисква похвала, обикновено се пише кой как свари.

иначе няма лошо да си висок и слаб, даже и аз съм така и се чувствам супер. за бяла кожа - ми кво от това, ако не те кефи отиди на солариум, имаш проблем със самочувствието. всияко е в главата ти, просто си придай малк оважност и си повярвай.
е, успех

 
  ... горе^
преди: 13 години, 7 месеца
hash: 9dc5cf1a5d
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Интересна история, препокривам се бая с написаното, дори и относно призрачната кожа. Нямал съм запознанство от този тип по Интернет, освен един път, когато бях на 15 години, но по този начин един вид без да подозирам избивах вътрешната злоба по нулевите ми шансове в реалния живот (не че сега са се увеличили).
В момента ти си жестоко хлътнал и си я представяш като нещо, излязло от приказките. Един вид си се влюбил в собствената си илюзия за перфектен soulmate (и аз съм бил така). Но пък е възможно момичето наистина да си струва, нищо не може да се каже, шансовете са 50/50. Относно снимката – според мен ако искаш да се срещаш с нея на живо, задължително трябва да й пратиш такава, най-малкото за да избегнеш разочарование от нейна страна при първото срещане (не го казвам с цел обида), защото, както предполагам си забелязал, първото впечатление е ужасно важно, особено пък в случай като този. Лично на мен ми се драйфа от всяка една снимка на която се видя, но можеш да пробваш примерно с по-тъмна такава, може да влезе в употреба и любимата на всички програма Фотопазар.
За финал, ако искаш остава поща или нещо от този род, интересно би било да разменя няколко думи със събрат Каспър.

 
  ...
преди: 13 години, 7 месеца
hash: 3e233e4945
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Не си от друга планета, нито си странен. Евала, де да бяха повечето тийнейджъри здравомислещи като теб. Изразяваш се много добре, което изключва вероятността да си позволя поне аз да те умаловажа или подценя.Аз съм на 21, карам 22-та година, когато бях на твоята възраст в класа ми имаше същото момче, и никой не го мразеше, какато ти си мислиш, просто му е било по - трудно да общува и затова се е получавало така. Относно външния си вид, няма за какво да се притесняваш, не се вкарвай в излишни драми, защото си различен, имам предвид - всички сме различни, сам можеш да направиш така, че да си най - готиния за един човек. А въпросното момиче, просто и покажи, ние обичаме да ни се казва това, но... Но... НО, ако го направиш искрено, без да се притесняваш че ще си като глупак - тогава ще е по - истинско и за дамата и наистина ще те оцени.
Имаш шанс с нея точно толкова, колкото и другите. ако не е някоя материалистка, в което се съмнявам - ти не би харесал такава, ако не е, тя ще те оцени, защото изглеждаш добро момче, което ние жените много зеним. Имам предвид истинските жени.
Желая ти успех, и да ти кажа... След някоя друга година няма да си това свито момче... Обещавам ти, че всичко ще е наред, всеки се променя и живота го ошлайфва. И аз си имах своите притеснения на твоята възраст, мислех че съм безнадеждна, мисля и че всеки ги има тези притеснения, но като отидеш в университет, срещнеш хора - ами, проминяш се...
Желая ти успех в живота!
ЛаМорена

 
  ...


...
преди: 13 години, 7 месеца
hash: 08ef24dfdf
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Мисля че има различни хора на света и съм сигурна че има и други хора като теб.Зависи от момичето.Ако обръща внимание на външния вид е една от онези....манекенки ХD ! Ако обаче те хареса па характер е свестна и сигурно ще те приеме.Другите не те харесват защото си различен но ако можеш да се впишеш всички ще те харесат.Все някой ден ще си намериш приятелче...сигурна съм! :)

 
  ... горе^
преди: 13 години, 7 месеца
hash: 98aeaccd03
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   "Има ли начин някоя да ме хареса след като аз не харесвам себе си?"

Там ти е проблема! Само си търсиш недостатъци. Сам изпадаш в такова положение. Защо си мислиш, че всички те гледат и си мислят кой знае какво?! Просто си живей живота и не се притеснявай толкова за мнението на хората. За да те харесат другите, трябва първо сам да се харесаш..или поне да не се мразиш..

Представям си как ще отидеш при момичето със свито сърце, с нагласата, че ще те отхвърли...е защо да го прави?! В крайна сметка външният вид не е всичко. Щом толкова време си пишете, харесвате се, има ли значение ти как изглеждаш и че тя не те е виждала..
Мисля, че ще е добре да посещаваш психолог..просто ей така, най-малкото за да поговориш с някой. Защочни да общуваш с хората, не се изолирай от света :)

Мег*

 
  ...
преди: 13 години, 7 месеца
hash: 5bbcb249d0
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Какво те смущава да пробваш? Отиди при нея, ако нищо не се получи, нали сте в различни градове, няма да се засичате и да ти е неприятно...

 
  ...
преди: 13 години, 7 месеца
hash: a425fa026b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Разказваж ми живота ;( искам да умра същият като теб съм

 
  ... горе^
преди: 13 години, 6 месеца
hash: 174e9a9a8f
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Бади себе си си и не заравяи да се усмихвашл Това е ключа

 
  ...

...
преди: 13 години, 6 месеца
hash: 2361191574
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   А бе момче какво се правиш на изомруден! Вземи се в ръце! Започни да говориш по силно! Не се притеснявай толкова!По отпусни се!

 
  ...
преди: 13 години, 6 месеца
hash: eab1ca5925
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   Добре дошъл, марсианецо! Много поздрави от Юпитер! При нас нещата се различават донякъде, но резултатът е същият. Съветвам те да изпъчиш гордо антенките си, да закрачиш бодро сякаш маршируваш и да се оглеждаш за марсианка или други жена, която не е родом от планетата Земя. Късмет!

by Свободният

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker