Защо отново на менн ??? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121045)
 Любов и изневяра (29670)
 Секс и интимност (14349)
 Тинейджърски (21879)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3168)
 Образование (7294)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18485)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Защо отново на менн ???
преди: 13 години, 7 месеца, прочетена 2365 пъти
Здравейте! Моята история е следната:
На 14 съм, момиче. Тази година в у-ще имаше ново момче (10 клас), та закачки, знаете как е :)) И ми предложи и тръгнахме. Е всичко беше прекрасно,за 2 седмици ;[[ И той без да каже защо просто скъса с мен .. Мина известно време един негов приятел все ми се закачаше викаше "Обичам,те Ани"."любов" пред всички и всякакви такива. И бях в една приятелка и той и пише в фейсбука:"тук" тя му писа "да" поиска и скайпа.Размениха си пълномощно.Пишат си какво си пишат и той "Имаш ли на аниту скайпа?" казах и да го даде и тя го направи. Така почнахме всеки ден да си пишем, сприятелих ме се, дойде един момент в който той ме попита искам ли да ходим, аз му казах да. Всичко беше супер, смисъл той беше идиален: българин, симпатичен, с чувство за хумор, ии имаше къща в моя град (пътувам до у-щето в неговия град с автобус) и родителите ни знаехе.

Обаче какво почна, в у-ще никакво внимание, нито здравей, нито нищо, даже една от неговите "приятелки" му се натискаше нарочно за пред мене .. :х Е ходихме само 1 седмица, защото се събра бившата му, а и също моя "приятелка" , с която бяха скъсали много отдавна.

Не мога да го преживея, никой не ме разбира. Той ме замени с циганка и то от златарите, на всичкото отгоре тя ходи с друг и той избра нея .. Много ме боли, аз имах и още имам чувства към него. Сега в момента се правя, че ходя с братовчед ми (ама те незнаят, че ми е такъв), знам че е жалко! И той с цялата си наглост ми пише :"Какво праим бе дете " и ми вика "Видяли, че ще си намериш друг" и аз му пиша" Да, такъв е живота, един си отива, др идва, трети умира ;)) "

А забравих да кажа, откакто сме скъсали постоянно идва в моя клас, седи в мойте часове и нарочно все покрай мене!! Не мога да го разбера какво цели с това? А в петак направоо ... Хем той хем и тя в часа ни ..Имахме компютри и те в нашата зала :х Те са 2 поне да бяха в другата .. ;(( После като си замина тя той ми вика :"Ани обичаш ли ме ?" аз мълча,той пак и пак и пак и аз мълчах и те казаха "Мълчанието значи да" ;((( После като излязохме той пак и аз се ядосах и му казах:"Аз не съм ти Красито,че да те обичам " ;(( МОля ви за съвет,какво да правя,объркана съм,един път е един друг път е друг... И пък ми писна да чувам как тя е преспала в тях и какво са правили .. Приятелките ми ми казват, че тя му дава това, което аз не. Тя е готова на всичко , а аз не !!!

Ахх, как мразя дългите истории и сега точно такава написах .. За,което ви се извинявам :S :)) Поставете се на моя място и и кажете какво бихте направили ? :))
Довиждане и приятен ден :)
*Ании

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 13 години, 7 месеца
hash: f44c0de2e3
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   За мен той е един гаден използвач, за който не трябва да си хабиш нервите и чувствата.

 
  ...
преди: 13 години, 6 месеца
hash: 9be7533d07
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Аз съм съгласна с №2. Кажи му веднъж за винаги да се разкара. Знам колко ти е гадно, и знам, че не е лесно да направиш това, но се опитай.
Целувки:Дани

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker