17, почти 18 годишна, но девствена - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121530)
 Любов и изневяра (29799)
 Секс и интимност (14407)
 Тинейджърски (21915)
 Семейство (6488)
 Здраве (9621)
 Спорт и красота (4713)
 На работното място (3193)
 Образование (7319)
 В чужбина (1658)
 Наркотици и алкохол (1116)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1740)
 Други (18607)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

17, почти 18 годишна, но девствена
преди: 8 години, 5 месеца, прочетена 2912 пъти
Здравейте!
На 17 съм, а след 3 месеца правя 18 години, а все още съм девствена. Знам, че в днешно време това е дори "похвално", но мисленето на връстниците ми е доста изкривено. А аз самата не искам на 18 да бъда девствена. Повечвто ми приятелки вече са загубили девственоста си.. Имала съм няколко приятеля до сега, но нищо не е ставало. Не мога да кажа, че не получавам внимание от момчетата, но Не мога да намеря момчето за мен и се притеснявам до кога ще продължи това.
От време на време даже изпитвам отвращение към секса.. Просто все едно не е нещо нормално, а нещо отвратително.. Но същевременно се чувствам готова вече, искам да го направя. Нещата, които искам да правя си противоречат с това което чувствам.. Това нормално ли е?
Моля дайте ми някакви съвети, насоки или просто мнение по тази тема.
Благодаря певдварително!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 8 години, 5 месеца
hash: 43767f1ae6
гласове:
1 2 3 4 5
  (297415 гласа)

1.   И какво му е „похвалното“ да си девствена на 17-18 г.? Голямото постижение - всички жени са се родили девствени - нито е уникално, нито е похвално

„От време на време даже изпитвам отвращение към секса.. Просто все едно не е нещо нормално, а нещо отвратително.. “

Ей това обаче не е ненормално. Внимавай много с нагласите си, защото без да предложиш секс и то качествен, с желание, страст, ти днес не можеш да задържиш никой нормален мъж, а това значи и, че не можеш да имаш здраво семейство.
Така, че се лекувай навреме или работи над тези си нагласи или ще страдаш цял живот
И не - не е нормално едно младо, здраво момиче да изпитва отврат към секса.
Девствеността е нормално състояние, но не и твоята нагласа към секса - лекувай се или страдай

 
  ...
преди: 8 години, 5 месеца
hash: 5c6712bcb8
гласове:
1 2 3 4 5
  (244917 гласа)

2.   И как разбра че е нещо отвратително като не си го пробвала?

 
  ...
преди: 8 години, 5 месеца
hash: 544cbf4d23
гласове:
1 2 3 4 5
  (216306 гласа)

3.   Аз съм на почти 19 години и също съм девствена. Препочитам да уча и да вляза в университет, отколкото да се занимавам с простотии. И какво като си девствена? Момчетата дори ще се радват. А ако изпитваш отвращение към секса, просто не го прави, не е задължително. Подкрепям те обаче за това, че внимаваш с кого ще го направиш първия път. Това е много важно. Повечето момчета наистина търсят почти само секс, така че внимавай. Важно е първият път да е с човек, когото наистина обичаш, но и той теб да обича. Късмет и не се притеснявай, че си девствена, защото има много по-големи момичета от теб, които също са девствени.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 5 месеца
hash: d7ea244899
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Ей това с тези рамки поставяни от жени на жени е ужасно. Момиче съм на 18, първият път ми беше на 15- не съжалявам, исках го, направих го! Защо все трябва да чакаме- чакай да станеш на 18-20, чакай преди да спиш с момче, не прави секс, защото ще те помислят за курва. Ей богу и като чакаш накрая само ти страдаш. Моето мнение е, че ти е време, защото като по-млада си по- свободна, можеш да кажеш, че си неопитна, че се притесняваш и ще е окей. На 25 никое момче не очаква сковано момиче, а чакане това става. Вреди ти на самочувствието и те прави подвластна на оравилата

 
  ...
преди: 8 години, 5 месеца
hash: d7ea244899
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Ей това с тези рамки поставяни от жени на жени е ужасно. Момиче съм на 18, първият път ми беше на 15- не съжалявам, исках го, направих го! Защо все трябва да чакаме- чакай да станеш на 18-20, чакай преди да спиш с момче, не прави секс, защото ще те помислят за курва. Ей богу и като чакаш накрая само ти страдаш. Моето мнение е, че ти е време, защото като по-млада си по- свободна, можеш да кажеш, че си неопитна, че се притесняваш и ще е окей. На 25 никое момче не очаква сковано момиче, а чакане това става. Вреди ти на самочувствието и те прави подвластна на оравилата

 
  ...


...
преди: 8 години, 5 месеца
hash: a9d02b4087
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   "днес не можеш да задържиш никой нормален мъж" - лелеее, номер1, ти си мега зле!!! Да оставим сега секса, макар че това е темата на авторката, но как можеш да промотираш такива разсъждения на момиченцата - едва ли не да им е главна цел и да правят всичко възможно "да задържат някой мъж", че "не успеят ли да задържат" някой мъж ще са едва ли не провалени като личности, с провалени животи.

Ами то горките мъже, нормалните самостоятелни мъже нали да уточним, та да речем че момичето готви перфектно и се "ч ка" яко, но момчето по някаква необяснима (за нас, но не и за него) причина пак "гледа навън", иска свобода, иска разнообразие, или просто иска леко трътлестата чистачка на офиса. Тогава как звучи малумното ти изказване, какво послание носи на момиченцата то???

Когато двама души изпитват някакво привличане плюс симпатии един към друг и започнат връзка, те трябва да дават по равно един на друг, и за връзката си. А не единия от двамата да се "бори" (омг) да задържи другия...

"Днес", това поне добре го каза, да Днес всеки трябва най - първо да се изгради като самостоятелна, уверена в себе си личност и чак тогава да мисли за връзки, камо ли пък семейство.
И момиченцата, както и момченцата, трябва да знаят, че когато нещата не се получават в една връзка, то тя трябва да се прекрати на всяка цена за доброто на двамта (всички) участници в нея за да продължи всеки да търси щастието си.


Иначе по темата сега, ами авторке, щом ти е противен секса, значи просто още не си срещнала момче, което да те привлича достатъчно силно за да правиш секс с него. Не го мисли толко това, че не си правила секс, защото колкото повече го мислиш и го акцентираш като проблем, толкова повече негативизъм се концентрира и следователно така отдалачаваш момента, когато най - после ще се случи. Сега май проблема ти е, че повечето ти връстнички са го правили, но разликата межди теб и тях е, че ти явно имаш по - различен вкус за момчетата от тях, момчетата от вашата среда не ти пасват на твоя вкус. Сега като отидеш да учиш в някой голям град ще имаш много по - голям избор и в следващите 3-4 години 100% ще срещнеш някой, който да те възбужда наистина.
Сега няма смисъл да пускаш на някой, само за да кажеш пред познатите ти, че вече не си девствена. Ти ч$кането няма в професия да го превръщаш я - само тея, дето за пари и за други облаги се ч кат, дето се ч кат за някакъв смисъл - всъщност те са к рвите. А ти трябва да го правиш само като наистина ти се иска и само с когото наистина ти се иска. Може примерно чак на 21-22 да го направиш за първи път и ще си наваксаш на макс за 2-3 години примерно, спокойно, а тези твоите връстнички сега, нищо чудно по на 20 и нещо да почнат да раждат и на 30 ше са някви досадни лелки станали примерно, а ти ше си свежа мацка - е разбира се тези разсъждения не важат на 100% за всяка жена, но често така става.

Е накратко сега: Секса ти се струва отвратителен, защото не си срещнала момче, което да те възбужда достатъчно.
Спокойно, ще го срешнеш, спри да го мислиш толкова, поддържай се, общувай активно - особено там където има мъже, които на теб ти харесват и в следващите няколко години 100% ще станат нещата.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 5 месеца
hash: f2c8980593
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

8.   номер едно-похвално е да си девствена на 18, а не да загубиш девствеността си на 13

 
  ...
преди: 8 години, 5 месеца
hash: 862f0aa47b
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

9.   Донякъде е прав/а номер 1. Да си едва ли не "отвратен" не е нормално. Но пък наистина е "похвално" защото вече 14 годишните, половината град ги е минал.
"Не мога да намеря момчето за мен и се притеснявам до кога ще продължи това. " Не знам какво имаш предвид, но не си мисли, че има принцове, или пък, че секса е някакво вълшебно изживяване.

 
  ...
преди: 8 години, 5 месеца
hash: 697562897a
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Аз съм почти на 17 и съм девствена. Получавам внимание от момчетата, но просто не мога да намеря правилното момче, а за мен е важна на кога ще дам честта да ми отнеме девствеността.
А и искам да ти кажа, че един истински мъж би предпочел девствено момиче, никой не иска да бъде с някоя, която са я минали няколко преди това. Чувстваш се някак си омърсена, не знам на мен не би ми било приятно да съм го правила са 10 различни момчета, както моите приятелки.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 5 месеца
hash: 10377240e9
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

11.   Ако искаш да не си девствена, има много мъже, които че ти помогнат. Няма как да изпитваш отвращение към нещо, което не си правила. Принципно никой няма да си промени мнението за теб, ако не си девствена. Единствено, ако станеш някаква курва, че имат отрицателно мнение хората. Така че ако искаш да правиш секс започвай.

 
  ...

...
преди: 8 години, 5 месеца
hash: e14373c573
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Мила, не слушай кой каквото ти говори бъди си себе си и недей да го правиш с някой ей така само за едното сефте това ще ти кажа! И какво като те са го правили радвай се, че на тази възраст си едно от малкото свестни момичета в днешно време! Иначе при такива прости екземпляри, които само гледат да те минат нормално е да си отвратена!

 
  ...
преди: 8 години, 5 месеца
hash: b80c64641f
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

13.   Напълно е нормално да си девствена, щом не си срещнала правилния човек.. не виждам смисъл да бързаш. Първият път е изключително важен за едно момиче.. дава ти нагласа за бъдещите преживявания с партньора до теб и е грешно според мен да правиш нещо само защото всичките ти приятелки го намират за правилно. Когато срещнеш правилния човек ще усетиш, че си готова да му покажеш всяка частичка от себе си.
Няма правилна възраст за загуба на девствеността! Не се срамувай и се гордей, че не си де "дала" на някаква безмозъчна батка :)

 
  ... горе^
преди: 8 години, 5 месеца
hash: 9103f2e3b4
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

14.   Aко беше нa 25 и девственa щеше дa е притеснително. Но нa 18 години не е толковa стрaнно. С
Според мен, aко изпитвaш отврaщение към сексa товa е зaщото сигурно от мaлкa сa ти предстaвяли сексa кaто нещо срaмно и мръсно. Незнaм дaли сa било родители, учители... но сa ти втълпили някaкви погрешни възгледи зa сексa. Съветвaм те дa потърсиш помощ от психолог

 
  ...
преди: 8 години, 5 месеца
hash: e14373c573
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

15.   Браво номер 4 ! Още на 15 си ми станала вече голяма .Сигурно до 18 вече ще си сменила няколко партньора! Не мога да повярвам колко изпаднали са днешните младежи ама какво ли се учудвам, като някои започват да трупат опит още на 13 !

 
  ...
преди: 8 години, 5 месеца
hash: 014f815c5a
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

16.   Може да е асексуална момичето, какво толкова.

Не съм съгласна с 14. На който му се прави секс никой и нищо не може да го спре.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker