Искам да знам как да... - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120678)
 Любов и изневяра (29589)
 Секс и интимност (14310)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6439)
 Здраве (9550)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3139)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Искам да знам как да...
преди: 13 години, 6 месеца, прочетена 3065 пъти
Пише ви момче на 20 год. Винаги съм искал да знам как по най-добрия начин да привлека вниманието и и да я впечатля, момичето, което съм си харесал в дискотеката. Със сигурност има похвати, с които мога да си служа и така да накарам онова момиче да забележи и мен, момчето с неособена привлекателна външност. Разбира се, че си прилагам собствени методи, за които вярвам, че са правилни, но недостатъчни при някои случаи (е добре де, при повечето случаи), когато си мисля, че там сигурно последна дума има външността. Бихте ли ме посъветвали, например как да подходя в началото и как да я заговоря и как да се държа по време на разговора? Трябва ли непременно да я почерпя с нещо и/или да я поканя да танцуваме? (нямам впредвид чалга дискотеките)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 13 години, 6 месеца
hash: 49c45827e6
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Просто отиди и танцувай с нея :) Можеш да се "почерпиш" преди това, но само с цел да ти дойде малко смелост... Действай директно, те нещата ще дойдат от самосебе си :)

Мег*

 
  ...
преди: 13 години, 6 месеца
hash: e84b4c1734
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

2.   Хахаха, послушай Мег и в 95% от случаите ще ти обърнат гръб. Аз все пак искам да я попитам нея лично - Ако в дискотеката докато танцуваш дойде и ти се лепне някой пиян навлек с невпечатляваща външност ще му вържеш ли? Няма нужда от отговор...ясен ми е.

Има много начини, някои от които в определен момент работят в друг не. Понеже спомена, че не си нищо особено на външен вид, то едва ли номера с погледи ще доведе до някакъв успех. Ти ще я гледаш, тя теб не, пък и случайно да си засечете погледите едва ли ще е намек за каквото и да било.

Затова бих ти препоръчал друг вариант, но трябва да изглеждаш сериозен и задължително да има някоя приятелка около нея. Ще ги понаблюдаваш малко, ще видиш какво пият, обръщат ли се към точно някой определен, с няколко думи имат ли интерес към някой наоколо. Ако на този въпрос отговора е НЕ, събери смелост и мини между тях 2те докато танцуват, като акцентираш на подбутването върху желаното момиче, така че да привлечеш вниманието му. Не го прави ако си подпийнал повечко, защото ще я събориш при по силен сблъсък. След като я бутнеш и вече не си между тях се обърни към приятелката й. В никакъв случай не се извинявай на момичето което харесваш. Та след като се обърнеш към приятелката й кажи, че неволно си се сбутал с тях и, че имаш повод да се извиниш като ги почерпиш нещо. Попитай я какво обичат да консумират и акцентирай, че говориш точно на нея защото не искаш да се обръщаш и да срещаш разярения поглед на нейната приятелка(твоето момиче). Повярвай ми тя ще се взира в теб(момичето което харесваш) и ще умира от любопитство защо този който я избута дори не се извини, а разсмива нейната приятелка и дали си неин познат. В същото време момичето с което говориш вече ще е на мнение, че "този срещу нея е арогантен, но е пич" и не би отказала да бъде почерпена и ще ти сподели какво биха желали. Тогава отиваш смело на бара и купуваш точно това което искат, като ти си взимаш нещо за теб, колкото и да не ти харесва. През този период те вече обстойно са те обсъдили и чакат твоята поява. Когато се върнеш подай им чашите с питието и вдигни тост, като погледа ти вече ще е насочен към момичето което си харесал. След като отпиеш свали чашата усмихни и се виж реакцията й, ако ти върне жеста доближи се към нея и й загатни, че за пръв път пиеш с 2 непознати момичета и се представи за да се запознаете. Задължително се запознай с приятелката й, като своевременно следиш реакциите им. После отпий отново уверено и отиди до тоалетната без да им казваш къде отиваш. Нека отново се чудят. По време на връщането се движи по забързано, така че да забележат. Вече си стигнал до тях и те поглеждат към теб, навеждаш се към желаното момиче и казваш, че е твой приятел или някой те вика отвън(измисляш си причина да се измъкнеш, в никакъв случай не споменавай момичета) и трябва да се отзовеш, като отново намекни, че компанията ти е била приятна и желаеш да й се обадиш друг път да прекарате повече време заедно. От там следва тя да ти даде/не даде номера си. Ако ти го получиш мисля, че вече е ясно...направил си впечатление, ако ли не...продължавай напред.

 
  ...
преди: 13 години, 6 месеца
hash: 91505ad12f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   отиди при нея, и и предложи да я черпиш едно питие. даи и номера си, кажи и нещо забавно и романтично за да завържете разговор и накрая я покани да излезнете някой път. ще видиш че нещата ще станат от самосебе си =]] надявам се да съм помогнала =]

*Love*

 
  ... горе^
преди: 13 години, 6 месеца
hash: 106035f3e7
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Знам, че бих могъл да отида и да потанцувам с нея, но след като е имало много моменти, в които когато съм заставал пред нея да танцувам, тя ми е обръщала гръб и съм оставал "сам" на дансинга. Може би съм прекалено нетърпелив и почти веднага искам да излезе нещо м/у нас?! Но от друга страна, когато получа съответния "сигнал" от нея тогава съм много по-спокоен и въздържан :)))!

 
  ...
преди: 13 години, 6 месеца
hash: a552768e73
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Щях да ти пиша... но това за "чалга дискотеките" ме спря.

 
  ...


...
преди: 13 години, 6 месеца
hash: 49c45827e6
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   "Хахаха, послушай Мег и в 95% от случаите ще ти обърнат гръб. Аз все пак искам да я попитам нея лично - Ако в дискотеката докато танцуваш дойде и ти се лепне някой пиян навлек с невпечатляваща външност ще му вържеш ли? Няма нужда от отговор...ясен ми е"
95% от случаите...ми какво ще направя ще се обърна и няма да му обърна внимание....А аз да те питам нещо-мислиш ли, че ако такъв "пиян навлек с невпечатляваща външност" дойде и започне да ти фъфли нещо супер мило и започне да си предлага услугите, да те черпи и тн...ще му обърна внимание?!
Тея съвети дето му ги даваш на момчето си ги задръж...Не знам дали си ги пробвал и на какви изпаднали мацки си ги пробвал, ама при мен не би се получило, както и при по-голямата част от момичетата.. Това са наи-изтърканите и прости номера.."накарай ги да се чудятт..бъди загадъчен..арогантен пич...бла бла.."... "може ли да те черпя..." Ако се правиш на такъв тежкар, а изглеждаш като гном, смао биха ти се изсмяли в лицето..

Мег*

 
  ... горе^
преди: 13 години, 6 месеца
hash: e84b4c1734
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   От No2

Мег, искренно ме забавляваш, но ще ти споделя един любопитен факт. По прическата, визията, начина на обличане, маниерите и други външни фактори можеш да разбереш много за 1 човек в дискотеката, само като го наблюдаваш. На мен ми е пределно ясно, че щом пича търси гаджета по нощните клубове, то най-вероятно мисли за нещо неангажиращо или за мимолетна връзка. Затова да се цели в простакеси с приятна визия и да действа по гореописания метод, шанса да му върже е доста голям. Ако смята да "забива" момичета с вързани коси на опашки и с очила, то представянето му трябва да е на абсолютно друго ниво.

 
  ...
преди: 13 години, 6 месеца
hash: a8eb18c40f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Интересна беседа се е получило тука! :) (към ном. 2) Много интересен начин на действие си ми предложил, честно казано ме заинтригува и мисля да го пробвам. Звучи като по филмите наистина:) сигурно си или бил голям сваляч! (без да се обиждаш) :) Благодаря за съвета ти! Мег, от гледна точка на дамите сигурно изглежда толкова просто, но не е така и според мен, все пак е нужна някаква артистичност, както е описал ном. 2.
А ном. 5, какво лошо има в това, че не обичам чалгата?
От автора ( и коментар 4. също е от мен )

 
  ...
преди: 13 години, 6 месеца
hash: 01f536c9dd
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Послушай номер 2 - подобни неща работят в повечето случаи!
М28

 
  ... горе^
преди: 13 години, 6 месеца
hash: 49c45827e6
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Ок, явно сваляте друг тип момичета..исках да си дам женското мнение, но ти си решаваш :) Пробвай това, което ти каза номер 2, интересно ми е да знам какво е станало :)
успех

Мег*

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker