Много съм ниска! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120673)
 Любов и изневяра (29589)
 Секс и интимност (14308)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Много съм ниска!
преди: 8 години, 3 месеца, прочетена 4162 пъти
Здравейте! На 16 съм и съм 1. 53, въобще не е нормално. Най-ниската съм в класа и в гимназията почти. Всичките ми връстници са с 1-2 глави по-високи. Не съм сладко ниска, а грозно ниска, ако можете да ме разберете така. Моля да ми препоръчате упражнения или някакви добавки, с които мога да се удължа поне до 1. 60 възможно най-бързо. Приемам всякакви съвети, много искам да стана по-висока, голям комплекс ми е. Много ви моля да публикувате историята ми!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 8 години, 3 месеца
hash: 64765a6c64
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Генът си е ген не зависи от теб какво е яла майка ти по време на бременността с теб, а и ти какво си консумирала като дете и бебе, както и в периода 8-14 г. възраст. На 16 г. като момиче при теб растежът на височина е що-годе приключил. Има шанс, разбира се, да порастнеш с още 2-3 см., но до тук.
По принцип в периода на растежа е трябвало да консумираш обилна, но преди всичко „жива храна“ - тоест храна, богата на висококачествени животинки протеини (червено месо, риба, яйца), храна, богата на калнций като сирене, извара, кисело и прясно мляко, но и достатачно храна като цяло - най-вече плодове, зеленчуци, дори хляб, варива.
Tи все още можеш да опиташ с по-качествена храна, но е малко късничко и все пак и без това е добре човек да се храни разнообразно и здравословно.
Височина от 153 см. за жена на нашите географски ширини не е чак толкова страшно. Научи се да се харесваш и обичаш такава, каквато си и да направиш най-доброто от даденостите си. Не пишеш и колко са високи родителите ти, но ти на 16 г. като момиче е невъзможно да порастнеш с 10 см и е добре сега това да го приемеш.
Миньончетата са желани сред много мъже, стига да не допуснеш да растеш на ширина много. Подчертай силните си страни - бюст, хубаво лице, коса, талия и внимавай особено с високи бутуши до колената, които правят краката ти да изглеждат още по-къси.
Има много трикове как да умееш да изглеждаш по-висока, но и да се възползваш от предимствата на миньончето.
Общо взето трябва да внимаваш само с теглото, но ако успееш да се запазиш финна, подвижна, ти ще имаш много предимства!
Затова ти препоръчвам спортове като лека атлетика, танци, балет, които са направени за жени с твоите размери.
Не мисли, че с баскетбол и тем подобните ще се издължиш - невъзможно. Това са спортове за високи по природа хора, не че растат от тези спортове. Няма упражнения за издължаване, но с йога и пилатес можеш да изправиш гръбнака си и да спечелиш към 1 см. ако си леко прегърбена.
Невъзможно е да станеш с 10 см по-висока. Няма операции, няма хормони, няма нищо на света, освен гените, храната, начина на живот в периода на усилен растеж, а това са неща, които или не са зависили от теб, или не можеш вече да промениш.
На 16 г. момчетата все още могат да се извисочат доста, но при момичетата просто е приключил този процес - ние се развиваме по-бързо от момчетата още като малки и те някъде на 16-18 г. ни настигат, за да ни подминат във физическото си развитие в крайна сметка.
Действително със 153 см. височина си нисичка, но това си е напълно нормална височина - не си нито джудже, нито болна от нещо и си си в нормата, така както има жени, които са високи 190 см. Има неща просто, които човек трябва да приеме или да се мъчи цял живот, да се гърчи от комплекси.

Височината не е толкова важна, важна е висотата на един човек
ж. 175 см.

 
  ...
преди: 8 години, 3 месеца
hash: f034567b69
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

2.   Моля те! Не прибягвай до такива работи! Има време докато порастеж, довери ми се! Дори и да приемем, че ще си останеш така, това е ужасно сладко както за мен, така и за още доста момчета. Сигурен съм, че някой ден ще си намериш подходящ мъж (или жена), който/която ще те приеме такава, каквато си и много ще те обича.. ;)
Също и трябва да поработиш и върху самочувствието си и не слушай хейтърски коментари, а съм сигурен, че ще има по 1-2 загубеняка. Винаги има. :D ;)
Относно това, което каза, че си грозно ниска.. Няма такова нещо! :) Силно вярвам, че си супер сладка, съдейки по описанието и по характера ти. :* А за мен искрено е най-важен характерът! Време е да си кажем по едно "чао" и се надявам да ме послушаш. :)

 
  ...
преди: 8 години, 3 месеца
hash: 52c174f095
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Ниските искат да са високи, високите искат да са ниски - лоша работа. Най-бързо ще се източиш на височина, като си купиш токчета или платформи.

Има по-важен въпрос и той е имаш ли цикъл? Жлезата, която отговаря за ръста е хипофизата. Тя отделя и хормоните, свързани с половото съзряване. Понякога (не задължително) ниският ръст говори за проблем с хипофизата. Ако е това, трябва веднага да идеш на лекар и да си направиш изследвания.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 3 месеца
hash: 661c4eac65
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Много си си добре, аз съм 165 колкото теб съм и момчетата харесват мн повече ниски от кобили

 
  ...
преди: 8 години, 3 месеца
hash: 30a718cec5
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Здравей! Аз също съм 16 и съм горе долу колкото теб висока, а всичките ми приятели са по 1. 70 см. Но като каза номер 1 няма
начин да станем по високи най много можем да пораснем с 1/2 см. Единствения избор който остава да се приемем такива каквито сме и да се по държаме.

 
  ...


...
преди: 8 години, 3 месеца
hash: 1b58a9a3b0
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Номер 1 какви са тези глупости на 16г. растежа бил приключил? Пълни глупости. На 15 бях висока 1. 64 някъде сега съм на 18 и съм 1. 73. Растежа при всеки е различен. В моя род например момичетата израстват на височина по-късно. Аз чак на 17 дръпнах нагоре. Расте се до 25 години. Генът също е важен но не е най-важния. Бих ти препоръчала да бягаш в парка и да спортуваш спорта винаги помага. Също яж здравословно. И колко са високи родителите ти? Ако не са ниски значи и ти няма да си ниска? При мен майка ми е към 1. 68 а баща ми 1. 78 е аз съм 1. 73. Не се отчайвай мила и аз бях се сред най-ниските ама сега стърча над хората. И в никакъв случай недей да обръщаш внимание на хората които ти казват че ти е минало времето защото то не е растежът приключва чак до 25 имаш още доста годинки.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 3 месеца
hash: 89dfff576f
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   От авторката: майка ми е висока 1. 65, а баща ми към 1. 70

 
  ...
преди: 8 години, 3 месеца
hash: f6a3bd9cdd
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

11.   високите искат да са ниски, Кой висок би искал да е нисък е теле.

 
  ...
преди: 8 години, 3 месеца
hash: 89dfff576f
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   От Авторката: номер 3 - да, имам цикъл, развита съм си във всички отношения, с изключение на ръстта, но дали е нормално при положение, че родителите ми са по около 1. 65?
номер 4 - имаме повече от 10 см разлика, а казваш, че си като мен, не, много по-добре си!
Искам да благодаря на всички за милите коментари, знам, че трябва да се харесвам, но не мога, депресирам се все повече и повече, наистина ви моля да ми кажете начин да порастна повече, въпреки гена.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 2 месеца
hash: 52c174f095
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

14.   Номер 11 - погледни темата - Какво да правят високите момичета и още много такива. В една от темите съвсем нормално на ръст момиче - 170 обясняваше, как ниските й приятелки я наричли кобила и че високите ги харесвали, но ниските ги обожавали. Но има и момичета по 1, 90 - тях питаш ли ги как се чувстват, като повечето мъже са по-ниски от тях?

 
  ...

...
преди: 8 години, 2 месеца
hash: 52c174f095
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

15.   Номер 3 съм. Авторке, щом нямаш здравословен проблем, това е най-важното. Носи високи токчета и обувки с платформи - това ще ти сложи 10-тина сантиметра за сега. Не се знае, може да пораснеш още малко. Не се ядосвай - много мъже предпочитат ниски жени.

И друго - работи върху самочувствието, то е най-важно, ако си уверена жена, хората по-малко ще забелязват ръста ти. Има такива хора, не се познаваме, за да дам пример, но гледаш ги - не влизат в стандарта (много високи, ниски, със щръкнали уши или друго), а другите на паница се въртят покрай тях и дават мило и драго за одобрението им. Трудно ще забележиш, че изглеждат различно, защото като ги погледнеш първо виждаш характера и човека, и чак като се загледаш, си мислиш, че за друг човек това би било недостатък, но не и за тях - никога за тях.

Имаш много силен коз - човек, който е самодоволен, не се развива, а този, на когото му липсва нещо, става майстор. Не можеш да си стандартна хубавица - бъди изключителна такава. Изключителната жена е жена с характер, а вярвай ми ако си изключителна, не ти трябва да бъдеш стандартна.

 
  ...
преди: 8 години, 2 месеца
hash: cf4aff7dbb
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   Номер 14 хаха, никой мъж не харесва по ниска пред по висока, факт, но не всички имат самочувствието да се опитат дори да я свалят.
На 16 и 1. 95 и тук срещам жени на токчета малко по ниски от мене, което е идеално за мен и за високото момиче.
Не ме разбирай погрешно, за мен никога това не би могло да бъде фактор, но няма как да не се впечатлиш.
Иначе за авторката също не виждам проблем, малко по ниска е от обикновеното, а и има времe да порасне малко, при все не е чак до 25, напълно невъзможно.
Но да ако впечатляваш с друго, аз лично не бих и погледнал като нещо негативно на височината ти, а напротив, когато някой ме впечатли всяко нещо в него е просто поредния плюс.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 2 месеца
hash: aa41fac736
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

17.   И аз съм ниска, направо съм си миньонче както казват съучениците ми. На 12 години съм но имам размери като на дете от 3 клас, обаче защо да се притеснявам тъй като винаги съм била ниска .

Висока съм 1.38 и тежа 41 килограма

 
  ...
преди: 8 години, 2 месеца
hash: 52c174f095
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

19.   Номер 16, тоя коментар да го беше пуснал в другата тема, че да има полза от него.

 
  ...
преди: 8 години, 2 месеца
hash: a884912248
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

20.   И аз съм нисичка, с тази разлика, че ти поне имаш шанс да пораснеш още малко, а аз съм на 30 и нямам. Обаче си нося токчетата и платформите с кеф и не ми пука. Освен това едни от най-известните и готини жени в света също не са много високи. Като се вкисна се сещам за тях. Е, щом Мадона, Джаки Кенеди и куп други могат да са модни икони въпреки ръста си, защо аз да се впрягам заради моите 160 см? Ходя си с гордо вдигната глава, даже и когато съм с балеринки, и не ми пука. Така, че всичко е въпрос на самочувствие, а не на сантиметри. Бъди готина, бъди усмихната и никой няма да гледа колко си висока!

 
  ... горе^

...
преди: 6 години, 11 месеца
hash: e4ba90cd00
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

22.   Според мен е ген. И аз съм ниска, някъде към 1. 58-9, също имах комплекс на тази тема преди.... Приеми го, че не може всеки да е висок, а трябват и ниски хора.. Виж например Ариана Гранде, висока е колкото теб, а е постигнала толкова много и е горда с ръста си, трябва да се научиш според мен да обичаш тялото си!

 
  ...
преди: 6 години, 11 месеца
hash: 6a9e7b4f11
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

23.   Съветвам те да спортуваш например волейбол
аз съм на 14 а съм 1. 61

 
  ...
преди: 6 години, 11 месеца
hash: 3513ce598b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

24.   Номер 17 съм преди година пуснах комевтар по повод височината ми сега съм вече 1. 47 и тежа 48 кила но вече съм на 13 Октомври ставам на 14.
Както казах аз съм миньонче, може да съм най ниска в клас но пък съм от пълните отличници и това не ме притеснява

 
  ... горе^
преди: 6 години, 11 месеца
hash: 9addbac0d3
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

25.   Здрасти, аз съм момиче на 17 и съм 170 см. Винаги съм мислела, че ниските момичета са много сладки. И не само, защото могат да носят високи токчета. На мен ми се иска да съм по-ниска, ама не става. С времето свикнах и сега се чувствам добре в кожата си, така че няма нищо лошо, да си по-ниска. Имам приятелка, която е 147 см и тя иска да е по-висока, но й отива. На всеки си му отива височината. Приеми се такава, каквато си. Всеки е различен. Освен това, никога няма да си избираш момче заради височината.

 
  ...
преди: 6 години, 11 месеца
hash: e1040613b7
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

26.   Не си чак толкова ниска. Има една много известна която е само 152 см, а е много красива. Казва се Кортни Кардашиян, има убийствено тяло и всички я хвалят. А е почти на 40 години. Ариана Гранде също е нисичка, колкото тебе, но има страхотно тяло и е супер сладка. Тренирай нещо, за да поддържаш форма, ако имаш хубаво тяло всичко е наред. И аз не съм висока. На 14 съм и съм към 160 см. Но имам най-хубавото тяло и лице от всички мои приятелки. Може някой да си помисли, че се хваля, че не е вярно. И аз доскоро имах проблеми със самочувствието. Но се погледнах в огледалото и осъзнах, че наистина съм хубавка. Беше лесно да го осъзная, защото почти всички ми го казват, а момичетата ми завиждат. Вече знам защо ми завиждат. Така че да не ти дреме, горе главата! Поддържай си тялото и всичко ще е 6, не се притеснявай!

 
  ...

...
преди: 4 години, 8 месеца
hash: e49bbd970b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

27.   Номер 17 и аз съм толкова ниска почту съм на 13г. А см окоо 1, 35 всички меобиждат и подиграват в училище.
Може ли съвети за бърз разтеж. Всичко ще опитам самопредложете. Готова съм на всичко само за да стана по висока.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 8 месеца
hash: 1bd852faf9
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

28.   Същата съм. 1.55съм и съм на 15 и много ме е срам от височината ми, ама нищо не мога да направя защото всичко това е проклет ген.

 
  ...
преди: 4 години, 8 месеца
hash: 4e7cfff948
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

29.   Важни са пропорциите, а не височината. Ако спортуваш и изглеждаш стройна всичко ще е 6 и момчетата ще те харесват.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker