Не мога да уча - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120670)
 Любов и изневяра (29587)
 Секс и интимност (14308)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18389)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Не мога да уча
преди: 8 години, 3 месеца, прочетена 1532 пъти
Не мога да продължавам така. Тази учебна година просто не мога да си събера ъкъла. Намразих училището. Нямам ни най-малка представа защо. Не мога да уча. Хващам да уча и просто ми става лошо. Точно започна втория срок и мен тотално ме домързя. Мисля че е хормонално, защото със започването на този срок ми дойде, започнаха да ми се менят настроенията през 5 минути буквално, започнах да се лигавя. Не трябва да сопусна да си разваля успеха. Кажете ми какво да направя. Трябва ми помощ и то бързо. Умолявам модераторите да пуснат историята, защото е жизненоважно за мен. Кажете ми как да се мотивирам.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 8 години, 2 месеца
hash: f9630634ff
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Просто учи най-важното в уроците, не гони някакъв успех. Не е в теб проблема, а в образователната система.

 
  ...
преди: 8 години, 2 месеца
hash: facdc3f204
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Спокойно и аз съм се чувствала по същия начин, но всичко минава. Трябва да се мотивираш оредполагам скоро ти предстоят матури, трябва да се стегнеш и да мислиш позитивно, мисли за бъдещето и как скоро всичко ще мине, има много мотивиращи клипчета в youtube, които могат да ти помогнат, ако мн те мързи да учиш изключи си телефона телевизорите отиди в стая в която няма с какво да се занимаваш и се посвети на ученето, ако мислиш, че е прекалено скучно просто да четеш има много видео уроци онлайн. Нормално е хормоните ти да бошуват щом ти е дошло и аз съм така. Съветът ми е да мислиш позитивно да ядеш шоколад ;-) и най вече да не се притесняваш. Надявам се да съм ти помогнала :-) УСПЕХ!!!

 
  ...
преди: 8 години, 2 месеца
hash: 42bba2cc12
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Престани по цял ден да се жалиш в нета ами си седни на 4 те букви и чети. И вземи наблегни на правописът си личи си, че въобще не учиш!

 
  ... горе^
преди: 8 години, 2 месеца
hash: 2fba52c1c9
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Искрено съм благодарна на номер 1 и номер 2! Помогнахте ми да прогоня притеснението от главата си. Вече съм много по-спокойна. Радвам се, че отделихте от времето си, за да ми напишете толкова мили неща. Номер 3, защо трябва да ме обиждаш? Искам да знаеш, че нямам почти никакво свободна секунда. Уча, вероятно както ти никога не си учил/а на моите години. Уча и нощем, и денем. Искам да видя, как пишеш една страница със смартфон, без нито една грешка. Като включим факта и че бях много развълнувана. Самия факт, че се притеснявам за успеха си, трябва да ти говори нещо, но очевидно не. Не желая да се занимавам с хора, които не искат да дадат съвет, а да изразят комплексите си в думи. Още веднъж благодаря на всички, които ме мотивираха.

 
  ...
преди: 8 години, 2 месеца
hash: c413ed6cc9
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Мотивацията си единствено ти. Дали ще е за стипендия, за успех няма значение стига да помага. В такъв момент запомни, че го правиш за себе си и единствено на теб ще повлияе дали ще учиш или не

 
  ...


...
преди: 8 години, 2 месеца
hash: 8e68be2663
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Здравейте. Тъй като и аз съм в същата ситуация и реших да следя темата, забелязах, че номер 2 е писала за мотивиращи клипчета в YouTube. Ако можете да ми кажете примерни такива или да кажете какво да напиша в YouTube, за да излезнат. Благодаря.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 2 месеца
hash: 8656795b36
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Номер 3. Напротив момиченце знам какво е. Когато бях 9 клас си реших проблема като намалих седенето на компютъра. Така втория срок успехът ми се повиши от 5. 30 на 5. 50. В университета ми се е налагало да прочета за една седмица цял учебник. Един път имахме слаби оценки на тест и асистентката ни накара да направим писмени резюмета на всички теми от учебника. Ела да видиш как се развива цял учебник за едно денонощие. Накрая ме препита на материала и ми даде шанс да отида на другото контролно за освобождаване. Явих се и изкарах 5. Ако сега ти е трудно да се мотивираш, то не те виждам ако станеш студентка как ще се справяш!

 
  ...
преди: 8 години, 2 месеца
hash: facdc3f204
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   към номер 6 мотивиращите клипчета са на magisan, michaela dimitrova и мноого други, когато напишете в youtube study tips и излизат милион видеа аз лично сим влогърка и затова се интересувам от клипчета, а към авторката ползвай тези няколко изречения
Учи уроците си като сценарий.
Не отлагай уроците, които можеш да научиш днес за утре.
Мисли оценките за оскари.
Представяй си своето уникално бъдеще, когато вече си научена и можеш да постигнеш всико.
предлагам да се регистрираш всайта уча се аз лично дори не поглеждам учебникауча уроците си от там.
Надявам се да съм ти помогнала.
съжалявам, ако има правописни грешки.

 
  ...
преди: 8 години, 2 месеца
hash: 2fba52c1c9
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Отново от авторката:
Много благодаря на номер 1, 2, 5, 6 и 8 за оказаната подкрепа. Мотивацията ми се възвърна, когато видях положителните коментари и милите думи. Не мога да разбера, защо се заяждаш с мен, номер 3? Аз искам да си оправя успеха и да се справям с материала в училище, а ти ме обиждаш. Искам да спомена, че ме критикуваш, относно правописа ми, но виж първия си написан коментар. Осъзнавам, че натоварването не е толкова голямо, колкото в университета, но аз искам да уча с удоволствие и желание и един ден да постигна целите в живота си. Не съм сигурна, каква е причината, за да ме обиждаш по този грозен начин. Аз не съм казала, че не знаеш, какво е да бъдеш натоварен, а че вероятно не си седяла цели нощи будна в продължение на месеци, за да учиш НА ТАЗИ ВЪЗРАСТ, НА КОЯТО СЪМ АЗ. Ще те помоля искрено да не пишеш повече коментари по тази тема, ако ще са обидни и вулгарни. Надявам се да си по-позитивна и да не гледаш на мен, като на лигаво, разглезено момиченце, защото не знаеш, какво съм приживяла в живота си, като се има предвид, че не съм голяма. Щастлив и усмихнат ден на всички, които ме подкрепиха!

 
  ... горе^
преди: 8 години, 2 месеца
hash: 6fab951f40
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Здравей.
За да се мотивираш още повече, трябва да учиш заради самите уроци (знания), представяй си това, което учиш. Недей заради успеха, още повече заради стипендията - тези неща са просто "бонуси", нещо в сферата на добрите пожелания, но по-важни са самите знания.

 
  ...

...
преди: 8 години, 2 месеца
hash: d9296f536e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Мързела по-скоро е свързан със мотивацията на даден човек. Можеш да стигнеш върхове, ако си мотивирана.

 
  ...
преди: 8 години, 2 месеца
hash: 2fba52c1c9
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Много благодаря на номер 10 и на номер 11! Все пак ще се радвам на още комнтари и мнения по темата!

 
  ... горе^
преди: 8 години, 2 месеца
hash: 2fba52c1c9
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Много благодаря на номер 10 и на номер 11! Все пак ще се радвам на още комнтари и мнения по темата!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker