Гадна съм - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120678)
 Любов и изневяра (29589)
 Секс и интимност (14310)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6439)
 Здраве (9550)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3139)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Гадна съм
преди: 13 години, 6 месеца, прочетена 3251 пъти
Държа се ужасно със всички и си имам причина за това държание . Причината, е че на никой не му пука за мен и никой не ме обича озлобила съм се доста .. общувам със хората опитвам се да не съм такава гадна но просто не се получава всеки път гледам другите момичета като видят тяхните приятелки се прегръщат как си кво праиш ала бала а мен няма кой да ме прегърне . Във училище пак съм сама никой не си говори с мене ако аз първа не заговоря някой но защо всеки път трябва аз да съм 1рва ?! Защо първо те не ми кажат здравей как си кво праиш ами все аз ? От толкова злоба вече не ми пука не зачитам другите хора вече опитвала съм се да ги заговоря по някакъв начин стигаме до : Здрасти как си добре ами ти и аз и айде край на разговора .. Всички ме изоставят вече свикнах да бъда сама и спира да ми пука чесно да ви кажа .. И не пиша тук да търся съжаление или нещо подобно пиша защото няма с кой да споделя .

Извинявам се за грешките

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 13 години, 6 месеца
hash: e8be52780c
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Започни и ти да проявяваш загриженост към другите и да ги питаш как са,а не да чакаш теб някои само да те пита.Намери теми за разговор,бъди забавна,а не скучна скумрия.Заговаряй се,бъди остроумна,весела...Всеки обича позитивните хора.И не е нужно да се озлобяваш срещу хората.Промени нагласите си към света-както се отнасяш ти,така ще се отнасят и с теб!

 
  ...
преди: 13 години, 6 месеца
hash: fddcf9cdba
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Ами вкарала си се в порочен (омагьосан) кръг. Кръгът няма начало и край - все едно е коя е първопричината да влезеш в него: дали това, че си се озлобила от нещо и оттам си станала неприятна за общуване, като на никой вече не му пука за теб, или че на всички изведнъж им е спряло да им пука за тебе и ти си се озлобила от това...

Озлобени, раздразнителни, гледащи на кръв, задръстени гъски никой не харесва, повярвай ми. Хората го усещат и се дръпват инстинктивно от теб дори още преди да сте разменили и по една дума. Проблемът е в теб, не в тях, и докато не го разбереш и не решиш да го коригираш, все така ще ти вървят нещата, с тенденция да стават още по-трагични.

Това, че вече е престанало да ти пука също не е добър знак - отива си и последният ти стимул да промениш нещо в себе си. Бързай, за да не изпуснеш съвсем влака...

Трябва просто да разкъсаш кръга - погледни с добри очи на другите, въпреки че на тях "не им пука за теб", и че си имаш някаква причина да не го правиш. НХека на теб ти пука за някого - недей да чакаш другите да ги е грижа за тебе. Дай (интерес, обич, топлина, доброжелателност), вместо да чакаш на теб да ти датад. Шегувай се, включително и със себе си. Започни да се занимаваш с нещо наистина интересно (изкуство, спорт, хоби) и го споделяй с тях, като така ще увлечеш и други със себе си.

 
  ...
преди: 13 години, 6 месеца
hash: 11ff2cb3c4
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Май вече сме го чели това, а?

 
  ... горе^
преди: 13 години, 6 месеца
hash: 7ad43dae22
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   от авторката : Започна по миналото лято имах много приятели излизах забавлявах се но те вече не са ми такива те ме изоставиха почнаха да се събират без мен и ми ставаше кофти и от тогава съм така . До номер 1 1рво не съм скумрия ;] и 2ро не съм скучна . Номер 2 аз постоянно давах на тея, които уж ми бяха приятелки когато плакаха,че едната се скарала с другата аз ги здобрявах .. когато на една друга родителите и се развеждаха аз стоях със докато тя плачеше и и повтарях всичко ще се оправи и я прегърнах в знак че я обичах тя се закле,че винаги ще е с мен и ме ЗАРЯЗА . Защо аз да давам обич топлина и други хубави неща след като на мен няма кои да ми даде ?!

 
  ...
преди: 13 години, 6 месеца
hash: a706f22bc5
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Народът е казал-направи добро и го хвърли в морето-тоест-не търси благодарност!Важното е да си добър човек,пък другите нека бъдат каквито искат!

 
  ...


...
преди: 13 години, 6 месеца
hash: 5038b056a8
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Тъжно, но вярно! Доброто е недооценявано. Злобата ти е разбираема. Напълно нормална реакция за момента, но трябва да си остане само това - реакция на дадено събитие. Стане ли начин на живот, наистина нищо добро не те чака. Може би още можеш да се върнеш в старата роля, която не ти е приятна, но е нужна, за да пазиш мястото си в обществото. А кой знае - някой ден може да се натъкнеш на човек от твоя тип, когото няма да е нужно ти да заговаряш. Съветът ми не е предназначен да помогне на другите, а на теб. Да, те напълно си заслужават злобата, но тази злоба изяжда отвътре само теб,а не тях. Следователно не ти е полезна по никакъв начин.

by Свободният

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker