Най-добрият ми приятел ме ревнува - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121051)
 Любов и изневяра (29672)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3168)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18486)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Най-добрият ми приятел ме ревнува
преди: 16 години, 17 дни, прочетена 5147 пъти
Здравейте! Искам да споделя една история с вас. Става въпрос за най-добрият ми приятел. Познаваме се от 6 години. Бяхме гаджета 2 години. Сега сме си най-добри приятели, но има един много голям проблем... той все още е влюбен в мен! Аз не го обичам и наистина го чувствам само като приятел. Говорили сме си за това милион пъти. По какъв ли не начин му показвах, че не искам нищо повече от приятелство, но той не го разбира. Мисля, че страда от чувство за притежание.

Разбираме се много добре, той непрекъснато ми прави комплименти и подаръци, иска постоянно да сме заедно и това ме убива. Не за друго, а защото когато му споделя (все пак нали ми е най-добрия приятел), че харесвам някое друго момче и се започва с въпросите:"Ама ти нали няма да имаш нищо сериозно с него?" , "Ама ти нали няма да се влюбиш?!" и такива неща. А когато започна да излизам с други момчета:"Аз много добре те познавам, ти сега ще тръгнеш с него, ще забравиш за мен и ще ме пренебрегнеш..."... е започва да ми писва.

Хиляди пъти съм пренебрегвала момчетата, с които съм заради него... за да не изгубя и без това единствения си истински приятел. Незнам какво да правя вече, а едва издържам да не го напсувам и да го разкарам. Той се разбира много добре с моите родители и те го харесват, затова си идва вкъщи когато си пожелае. Е да ама и аз имам нужда от малко лично пространство... от малко свобода. Не излиза с никой друг освен с мен. Зарязал си е най-добрите приятели, с които се познават от малки, и с които едно време бяха неразделни, за да може непрекъснато да следи какво правя аз. Имаше си приятелка, но я заряза за да може да е повече време с мен. Не разбирам?!!! Това неговото май е болестно състояние. Моля ви помогнете ми... Наистина незнам какво да направя!!!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 16 години, 17 дни
hash: 05c1b98747
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Така, мога да кажа, че аз съм в подобно положение, към едно момиче, имам същите страхове и надежди спрямо нея. Само ще кажа, не го разкарвай, това което е вляво с псувня и ругатня няма да можеш да премахнеш и да си груба с него, той пак ще те обича...

 
  ...
преди: 16 години, 16 дни
hash: 75712a237a
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Здравей мила,
Ти може да го смяташ за приятел, но той теб не. Ти за него си жената която обича. Много е трудно в такава ситуация да вземеш решение, защото имаш приятелски чуства и му споделяш всичко, а това много го боли защото не е с теб. Трябва да си поговорите сериозно и да си дадете почивка един от друг. А това, че те ревнува, винаги ще е така и е много - лошо, можеби той няма да се промени никога. За мъжете е неприемливо ако им кажеш, че искаш само приятелство, за тях няма такова нещо щом обичат. И ти явно му даваш надежда, че ще бъдеш с него, затова идва цялата работа. Ако го одрежеш и му обясниш ясно, че не може да има любов между вас, той ще се отдръпне. Няма вечно приятелство между мъж и жена, винаги едната страна се влюбва. Но той с това държание ти пречи да намериш друг човек до себеси, защото сте постоянно заедно и останалите момчета се спират от него. А и ти самата се притесняваш да не би да го нараниш ли и аз незнам.
Но не пренебрегвай себеси заради него, разбира се освем ако нямаш чуства и ти дълбоко в теб.

А и думите "Ама ти нали няма да се влюбиш" са истинско доказателство, че той иска да е само с теб и няма да позволи да обикнеш друг, докато ти самата му позволяваш това.

Казваш му направо че те задушава и каквото стане.
Успех :))))))))))))))))))))))))

 
  ...
преди: 16 години, 16 дни
hash: 6ec91f06a6
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Здравей аз ще те посъветвам добре да се позамислиш дали да го оставиш това момче. Доколкото разбрах сте били гаджета 2 год. значи и ти изпитваш някакви чувства към него. Та мисълта ми е много трудно в живота се намира такъв човек който да те обича така предано-възползвай се от това предимство което имаш ти. Желая ти упех :)

 
  ... горе^
преди: 16 години, 14 дни
hash: 32ca8ffe33
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Аз имам една истинска приятелка, както и ти имаш истински приятел от противоположния пол:) тя преди ме харесваше много, с времето и аз почнах да я харесвам...след време щях да и предложа да тръгним, но все нещо ме спираше и се отказах на края...просто и казах, че е мн сладка и някакси не мога да бъда с нея, а я чуствам по скоро като сестра:) до ден днешен сме си "братче" и "сестриче" и всичко си споделяме,макарче тя още ме обича и не е погледнала друго момче !!!Аз можеби имам дълбоко в мене някакви чуства към нея,защото е мн сладка замисли се и ти да не си така,щото ако изпитваш нещо към него и се самозалъгваш,че не е така МНОГО ЖЕСТОКО ГРЕШИШ ;) той е човека:) Успех и ти си знаеш най добре.

 
  ...
преди: 15 години, 8 месеца
hash: e80fa3d232
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

5.   Ами просто е тои те обича.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker