Сега сърцето ми не е цяло, без него! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121033)
 Любов и изневяра (29668)
 Секс и интимност (14347)
 Тинейджърски (21877)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7293)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Сега сърцето ми не е цяло, без него!
преди: 16 години, 16 дни, прочетена 3492 пъти
Здравейте, искам да ви споделя моята история защото няма на кой друг да кажа какво изпитвам.

И така, в края на Ноември 2007 най-добрата ми приятелка тръгна с едно момче от 7 клас, а ние бяхме 5кл., но както и да е, и така това момче искаше да каже нещо на приятелката ми затова в междучасието тя и той, се видяха пред едно магазинче, до училището. С него беше и един негов приятел, висок, леко мургав, с тъмни кафяви очи, кестенява коса, и лъчезарна усмивка, още в първия ден се влюбих в него ... той беше момчето от мечтите ми, принца...,след 2 дена тръгнахме, изкарахме само 3 дена, но след още толко, пак ми предложи, каза, че ме обича и, че този път няма да стане така, естествено заслепена от любовта си..аз приех.

Така бяхме заедно около месец и след това се разделихме.
Отначалото правех опити да го върна, пишех му извинявах му се за едното нищо, и му се молех, но на него дори не му пукаше.

Така след 10 дена осъзнах, че съм го изгубила, завинаги!
И тогава дойде Най-страшното, започнах от време на време да плача, ей така виждах го и реввах, споменаваха името му и аз, плачех.

На ръката си имам издълбана първата буква от името му, като знак, че никога не ще го забравя, но и това не го трогна.

Мина нова година...уж купон а сърцето ми все едно го нямаше....разревах се дори на зарята, защото той ми беше казал, че най обича пиратки, заря и разни такива гърмящи, светещи и подобия...

Обаче през Март 2008, той ми писа по скайп, и се спиятелихме..аз още го обичах, но неможех да му кажа, беше ме страх да не изгубя и приятелстовото му.
Сега сърцето ми не е цяло, без него сънищата се превръщат в кошмари, без неговата усмивка е тъмнина в мен, без неговата целувка усните пресъхват, а очите изплакали толкова сълзи искат само да се затворят, нямам сила и да заплача.

ГОТОВА СЪМ ПАК ДОРИ ДА МУ ПРОСТЯ ТОЙ ЗА МЕНЕ Е СВЕТА, ЗНАМ,ЧЕ СЪРЦЕТО МИ РАЗБИ, НО ЗА НЕГО ОЩЕ ТО ТУПТИ ;(;( Моля, помногнете съвет, неиздържам повече. Благодара, предварително. ;(;(

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 16 години, 14 дни
hash: 6f61eeaf76
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Абе девойче я се стегни малко, кви са тия работи на тия години????? Да знам, че всяла първа любов е голяма, но живота продължава, знаеш ли само още колко момчета ще минат прз живота ти докато намериш подходящия???Сега ти е времето да живеш да се забавляваш, а не да се вдълбааш в такива безмислени връзки.

 
  ...
преди: 16 години, 14 дни
hash: 78a4c69a51
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Аз на 15 (сега завършвам 8-ми клас), не съм нито грозна, нито тъпа имала съм възмоности, но първото ми гадже беше в края на 14-те ми години. Още си малка ще имаш още мнооооооооого момчета, и аз ревах и го търсех да се съберем, но разбрах, че няма смисъл, ще има и др момчета ;). Гледай напред.

 
  ...
преди: 16 години, 14 дни
hash: c36cbb97dc
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Ще обикна много момчета,ще наричам много други "моя любов" , Но колкото и други да минат през живта ми ттОЙ СИ ОСТАВА МОЯТА ПЪРВА ЛЮБОВ!! ( авторката ) Иначе, да мога да се забавлявам, и да мога да живея, да се смея..но ще го помня винаги.

 
  ... горе^
преди: 15 години, 9 месеца
hash: df8d383371
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Добре дошла в клуб "разбити сърца" но да знаеш че след време ще гледаш издълбаната буква и ще се есмееш на собствените си постъпки. А на всеки следващ ще подаряваш част от сърцето си. И не се притеснявай то няма да се свърши защото женското сърце е като кръглата маса- винаги има място за още един... само не се подценявай и запомни- ти стоиш пред всичко останало и то е ясно- ще го помниш още дълги години.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker