Различни ареоли на женските гърди - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121157)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Различни ареоли на женските гърди
преди: 8 години, 3 месеца, прочетена 3437 пъти
Здравейте! Първо много моля модераторите да публикуват това, защото имам нужда от съвет.

Момиче съм, на 16, с различни ареоли на гърдите. Това много ме притеснява, защото дясната ми гърда "килва" по-надолу от лявата. Зърното и ареолата на лявата са си нормални, на дясната също, но само с по-голяма ареола. Четох в интернет - било нормално, имало всякакви видове, двете страни на тялото винаги били различни, много рядко се срещали еднакви гърди... Това до известна степен ме успокои. Гърдите ми са големи, наистина големи. Нищо не хваля, но с всеки месец растат ли растат и големеят... Направо не знам. Дали ареолата ще продължава да става по-голяма? Дали лявата ще я настига? Много моля някоя жена/момиче със същия проблем да пише какво се случва нататък - разликата става ли много видима?
Иначе когато настръхнат изглеждат еднакви...

Искам да попитам и мъжете, които четат (ако са отворили тази историйка де) - как намирате леко различните гърди - за грозни ли, харесват ли ви, "действат" ли ви, бихте ли ги пипнали въобще?

Благодаря на всички! :)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 8 години, 3 месеца
hash: 63e8b0a9b0
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

1.   Еми да, и моите, без да са много големи, са различни. Едната леко виси, другата е с по-хубава форма - на капка. Ареолата на първата е по-разтеглена и по-голяма и по-ниско от другата, не са симетрични. Примерно, с два хоризонтални пръста по-надолу. Винаги съм била така, откакто се помня, и все завиждах на момичета, че могат да се носят без сутиен. Сега съм с 20 години по-голяма от теб и все още не нося сутиен без твърда чашка, защото си личи разликата. Относно мнението на мъжете - ми не са ме връщали заради гърдите ми. Не се притеснявай, това е дребна работа, ако и да мислиш, че е супер неприятно - мъжете може би ще забелязват, но няма да им пука точно пък за това. Като цяло не вярвай на всичко, което мислиш. Поздрави и живей щастливо!

 
  ...
преди: 8 години, 3 месеца
hash: e943310dcc
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Мъж. Аз лично харесвам много леко различните гърди, особено щом са големи. Не само, че няма нищо нередно в това, но е и страхотно привличащо. И да, "действат" ми. Може би дори повече от симетричните.

 
  ...
преди: 8 години, 3 месеца
hash: e943310dcc
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

3.   Продължение на коментар 2. За мен най-възбуждащото нещо в женските гърди са именно големите ареоли. Това, че са леко различни е още по-хубаво. Не мисли, че трябва да са на всяка цена еднакви. Красотата е нещо много субективно и всеки я разбира по различен начин, но аз лично съм сигурен, че гърдите ти изглеждат още по-красиви, щом ареолите им са леко различни. Симетрията, поне когато говорим за човешко тяло, не означава съвършенство. Все едно да се притесняваш, че двете половини на лицето ти са леко различни. Няма на света човек с две напълно симетрични половини на лицето. Казвам ти го от позицията на човек, учил анатомия. Както завършва първият коментар, живей щастливо и не се тревожи въобще.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 3 месеца
hash: 5f5e7731bd
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

5.   Ооо благодаря ти номер 2, 3! :) Много мило от твоя страна! :)



Авторката

 
  ...
преди: 8 години, 3 месеца
hash: d85eed773a
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

6.   Всеки е различен. моите са средни по размер в еднаква форма и еднакво големи и с малки зърна.

 
  ...


...
преди: 8 години, 3 месеца
hash: d1a8119b38
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Aми виж сегa. Нормaлно е. Aз съм нa 25 и двете ми гърди сa рaзлични. Еднaтa е леко по-голямa и виси мaлко повече от другaтa. A кaто нaстръхнaт не се зaбелязвa. Не се притеснявaй. Мен досегa никогa не сa ми кaзвaли че имaм грозни гърди. Нaпротив. Винaги сa ги хaресвaли и ми кaзвaт че сa много хубaви. Все ще зaбележaт aсиметриятa, но не се притеснявaй. Нямa перфектно тяло. Пък кaто си хaресaш някой, дори "недостaтъците" ти се струвaт чaровни и интересни. Със сигурност имaш други крaсиви нещa с които дa се хaресaш нa момчетaтa. A гърдите нaй-вече ги пaзи от стрии и от провисвaне. Недей дa прaвиш строги диети и рязко дa свaляш килогрaми. И прaви упрaжнения с гирички зa дa не ти се отпускaт гърдите.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker