Гадния ми живот - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121185)
 Любов и изневяра (29708)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3178)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18520)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Гадния ми живот
преди: 13 години, 7 месеца, прочетена 3985 пъти
Здравейте. Искам да ви разкажа за един живот, който е толкова гаден, че трябва да размишлявам цяла нощ, за да намеря поне нещо хубаво в него.И така, аз съм на 14 години момче. Уча в гимназия 8 клас съм. Баща ми е учител в училището, а семейството ми е авторитетно в града, за което аз трябва да съм изряден ученик.

Добре, аз нямам нищо против това да уча, но съм против да не ми позволяват да излизам на улицата и да се виждам с приятели само заради това. А то е така. Аз приятели имам колкото да се преброят на пръсти. И не само, че не ми дават да излизам, но и ми налагат вечерен час, за който важи следното: като изляза (което е средно веднъж в месца) ако се прибера по-късно колкото минути по-късно е толкова дни наказание и се случва точно така. Един път закъснях с половин час, защото бях отишъл до по-далече и цял месец бях наказан без телевизия. А и те не проявяват никакво разбиране към мен. Когато им кажа за някакъв проблем свързан с приятели или с обществото те ми казват да не ми пука, а да вървя в стаята да си уча. ДА!!!!!! Те винаги намесват тъпото учене. Вече го нарекох така, защото то си е такова. А когато се окажа прав за нещо, а те сгрешат, са готови да вдигнат целия свят само, за да ме сломят и да се окажа крив. А когато се опитам да им се съпротива по един шамар по лицето ми, и когато е нещо по-сериозно и бой ама як. Имам и една две синини от опит за правда.

Грозен съм. Висок малко едър и имам брада, която трябва да бръсна редовно, за да приличам поне малко на човек (поне така мисля, имам ужасно малко самочувствие). В предишния ми клас всички ме унижаваха. Мразеха ме. Сега в новия ми клас срещнах първите ми приятели, но и се влюбих за първи път. Дори и да се мисля за изрод сега имаше едно момиче, с което имах шанс. Казвам имах, защото тя си има гадже. Бях и признал за чувствата си и тя ми каза, че ще си помисли, а ето какво ми дава за изненада. А той не е някой сопол, като мен, а има репутация и атлетично тяло. А друго момиче няма да ме хареса.

Не ви споделих всичките си проблеми, защото щях да пиша цяла вечер.Но тези са основните.От тях идват всички други и те заедно провалиха живота ми.Колко ли не съм се опитвал да ги оправям, но 100% безсмислено. напразно.Преди мислех, че живота ми няма да стане толкова гаден, че да искам да умра.Но сега аз точно това искам.За да искаш да умреш трябва да си мислиш, че живота ти е по-гаден от смъртта.И сега е точно така.Предлагали са ми самоубийство.Аз също го искам, но не знам дали е правилно, когато си отхърлен, само с двама приятели, унижаван, грозен, без шансове за приятелка камули пък за съпруга и деца и знам че ще умра девствен.А колкото до наркотиците.Казват че облекчават болката в тези случай, но знам, че наште ще разберат тоя път синините няма да са малко.А колкото до тях, те сигурно и след 18 ще ме командват като малко дете, защото ми нямат доверие и защото не са ми дали шанс.А колко пъти съм ги молил за един, едничък шанс, но казват да не рискуват.

В момента се надявам да разберете, че преди да се гръмна това е последния ми опит и вие сте последната ми надежда. Моля ви от все сърце, моляяяяяяяяяяя помогнете ми. Извинявам се ако има правописни или пунктуационни грешки

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 13 години, 7 месеца
hash: 021ea42890
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Чела съм много такива истории. Много хора имат твоя проблем. Повярвай,наистина не си единствен. Когато бях по-малка бях възпитавана и лишавана по същия начин. Искало ми се е на избягам от нас - правила съм го,но наистина е нямало никакъв смисъл.. Сега не след дълго време осъзнах,че всичко това е имало някаква полза.. Сега си имам приятели,излизам,нашите спряха да ми говорят за учене постоянно и т.н. и всичко този контрол от родители преминава с самоконтрол след време. Мислех си,че това ще е вечно,че майка ми цял живот няма да ми има доверие и че ще ми говори само за учене, но ето сега съм на 17 год. и целия този гаден период премина. Не си мисли,че е вечно.. Има строги родители,но всички те мислят добро за децата си.. Те не го правят за твое зло.. Изчакай малко. Животът е пред теб !! Просто бъди уравновесен и изчакай да мине още малко време,след това седни и поговори с тях.. Ако не те разбера,което ме съмнява.. ти така или иначе след време ще завършиш и ще отидеш да учиш и ще бъдеш далеч от тях и тогава може би те ще осъзнаят,че не е трябвало да се държат толкова строго и ти ще осъзнаеш,че от всичко това е имало полза.. Бъди оптимистично настроен към света.
Много усмивки ти пожелавам!

smile ; )

 
  ...
преди: 13 години, 7 месеца
hash: 81c8b90d52
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Моля те, не прави глупости! Въпреки че сега нещата не вървят добре за теб имаш много живот пред себе си за да се предадеш сега. След няколко години като станеш на 18 се махаи от родителите си, те са идиоти щтом се държат така с теб. За момичетата, ще си намериш нова "любов." Само не прави глупости, защото колкото и да ти е гадно в момента, помни че винаги има един човек които ще скарби за загубата ти, а ти не искаш да нараниш този човек. Успех!

 
  ...
преди: 13 години, 7 месеца
hash: 95f279f7a7
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Мило момче,определяш се като грозен,защото сега растеш и тялото ти е несъразмерно още,не е достигнало правилните пропорции още.Но ти си много умен-една полза от ученето!Имам познати надхвърлящи далеч твоята възраст,които мислят примитивно,а ти пред тях си титан на мисълта.Трябва да се гордееш със себе си,а не да мислиш за самоубийство.Защото ти пак не си решаваш проблема-теб няма да те има,а всички останали си живеят живота.Ако мислиш,че със самоубийство ще докоснеш сърцата на вашите и ще ти обърнат внимание-пак грешиш,те ще си мислят,че си и психически нестабилен и може да полежиш в някоя лудница, на медикаменти.А ти не искаш това,нали?Накажи ги по друг начин-учи и бъди търпелив,като навършиш пълнолетие отиди да учиш в друг град,имай добро образование,от там-добра професия и самостоятелност.Тогава сам ще определяш как да живееш!Останеш ли при тях,все ще ти мрънкат.За момичетата-един ден ще се влюбиш,и теб ще обичат,но трябва да градиш самочувствието си.Трябва да покажеш на света,че не си кой да е,а личност,умна личност,с която трябва да се съобразяват!Успех!

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker