Това някаква стратегия ли е? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120678)
 Любов и изневяра (29589)
 Секс и интимност (14310)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6439)
 Здраве (9550)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3139)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Това някаква стратегия ли е?
преди: 13 години, 6 месеца, прочетена 2578 пъти
Историята не е кратка, но ще се опитам да я разкажа без много подробности. :) Има едно момче, запознахме се в майспейс. След известно време ми поиска и скайп. Не си пишехме много често, но за сметка на това разговорите бяха доста дълги. Още с първия чат той ми пишеше неща, с които все едно ми се сваляше (примерно, праща ми нещо си, аз отгаварям „мерси”, а той „за теб винаги, принцесо”.) Задава въпроси и ми пише неща, с които нищо не казва, а тотално ме обърква и не мога да разбера какво се опитва да направи. Може би факта, че учи философия обяснява нещата..но както и да е. После имаше концерт на една група (в едно клубче) и там се видяхме. Аз бях с 2 приятелки. Той през цялата вечер не се отлепи от мен - стоеше наоколо, наблюдаваше ме, говореше всякякви неща само и само да ме заговори и т.н. И двете ми дружки веднага казаха „виж го, той е влюбен в теб”, само че на мен не ми се вярваше много.

После той си намери приятелка, но бяха заедно едва 1-2 месеца. Само че от нещата на скайп настроението личеше, че е много разочарован и му е много тежко. Аз не си бях писала с него от лятото, но сега наскоро му писах, че имаше рожден ден. И той пак започна („ти си се гаджосала, разбрах” и аз го питам „така ли? Ми не съм, ти как го реши това”, а той „аа явно нещо съм се объркал значи”). Каза ми, че с групата си скоро ще имат изява и че съм поканена като насрочат дата, а след това ми каза за друг концерт, на друга банда, той мислел да ходи и аз ако реша „да свиркам”. Оказа се, че моя приятелка ще ходи с нейната компания и ме покани да съм с тях. Аз му писах, че ще идвам, той ме пита с кого и после каза, ако имаш проблем с намиранетона клуба, съм длъжен да си предложа услугите :)”. Само че, аз му казах, че ще се оправим и няма да има нужда. Та на концерта се оглеждах за него, но като го видях, реших да чакам той да дойде при мен. Май това беше доста глупаво. Ние стояхме на стълбището и той беше наблизо. Споглеждаме се, но нито той идваше, нито аз и накрая като мина покрй мен ме потупа по рамото и каза „о, кво става” и си продължи. После стояхме в тълпата почти един до друг, но той ме игнорираше все едно, че ме няма. Между песните си говореше с негови познати. Аз исках да си говоря с него, но не знаех как да започна разговор. Като свърши концерта, го видях пред клуба. Пита ме дали ми е харесало и това беше. После дойдоха неговите приятели и се оттеглиха на друтия тротоар. Моята компания дойде и щяхме да си ходим. При което, аз и моята прятелка отиваме до него. Той сто процента виждаше, че стоим до тях, но не ни поглеждаше. Накрая аз се провикнах „чао, ние ще си ходим” а той си подаде ръката, каза чао и това беше всичко. Ние двете се спогредахме неразбиращи и моята приятелка каза, че или е много заблуден или....
Сега си мисля следващият път, когато ме покани за неговата банда, да му откажа, уж че тогава съм се разбрала да се видя с някакъв мой приятел.
Наистина не го разбирам. Защо ме покани, предлагаше си услугите, питаше ме дали си имам гадже по заобиколния път, а накрая ме игнорира? Сега да му пиша ли, да не му ли пиша? Или това е някаква стратегия. Аз ли сбърках, че не си говорих с него? Но все пак той ме покани и цялата инициятива беше негова. Аз ако бях поканила някой, щях да му обръщам внимание, а не да се правя, че не съществува.

П.С. Съжалявам, за дългото писание. Но наистина не разбирам и имам нужда от помощ. И все пак той е на 23. Чувствам се много гадно, надявам се да не съм го обидила с нещо. Моля ви, без груби коментари.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 13 години, 6 месеца
hash: f5d9e4e5ed
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   В началото се е държал с теб така, за да си остави вратичка в случай на нужда. След това се е видяло колко държи на теб, когато си е хванал гадже, но това не си била ти. Сега, когато изгората му е писнала, той е решил отново да излезе на "лов". Да, стратегия е и доколкото виждам много успешна. Чудиш се какво му става и си толкова озадачена, че пишеш тема тук. Проблемът при този тип "стратези" е, че не знаеш дали не прилага същата стратегия на още n други момичета. Той отново се подсигурява, че няма да ти скимне да си намериш гадже, а ще чакаш него - единствения, защото в бъдещето той евентуално може да те поиска, ако не намери по-добър вариант за себе си. Ако му беше отговорила, че имаш гадже, когато те е питал индиректно, той щеше да се насочи към друга, която да те замени. Но щом си му дала зелена светлина, сега ти остава само да му покажеш, че зелената светлина си има лимит. При следващото предложение го отрежи, може и да повториш отказа под някакъв предтекст, а трети път едва ли ще има. Ако пък има и трети път, значи си му влязла под кожата и играта вече е плячка - ловец. Но ти няма да загубиш, ако се откаже, защото на света все още има достатъчно здрави и прави момчета, които са дори по-добри от този "надут балон". Времето на Адам и Ева е отминало отдавна, а "предлагането" се е увеличило и за двата пола.

by Свободният

 
  ...
преди: 13 години, 6 месеца
hash: 2ced1f9253
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Не се занимавай с него. Пробва те.

 
  ...
преди: 13 години, 6 месеца
hash: 9f4c383d14
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Аз мисля,че момчето има стратегия и стереотип на сваляне на гаджета-пуска въдицата и ако налапаш стръвта тегли лекичко,не веднага...Слабо те познава и това го спира да се занимава по-сериозно с теб-на скайп всички сме супер,но истинския живот е друго.Страхът от непознатото го стопира.А не прави усилия да те опознае,по-скоро му харесва играта,усещането за любов,за флирт,тръпката от размяната на пиперливи реплики по скайп...Хваща си гадже,оставя го,пак те търси и кани в клуба...Там демонстрира непукизъм и небрежност спрямо теб...Може би умишлено...За да не го помислиш за много закъсал за жени.От тая история би излязло нещо,ако имаш търпение да чакаш и наблюдаваш,младежа е с характер!

 
  ... горе^
преди: 13 години, 5 месеца
hash: 3d559d455b
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   бреййй "свободният "..да взема да ти споделя и моята история че да ми дадеш такъв конкретен отговор ..нищо лично ..евала !

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker