Искам да го запомни... - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121051)
 Любов и изневяра (29672)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3168)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18486)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Искам да го запомни...
преди: 13 години, 6 месеца, прочетена 2363 пъти
Аз съм на 17 имам приятелка тя е на 15 и скоро ще ни е първия път . Обаче малкия проблем е , че тя е девствена аз съм правил секс и преди обаче само в мисионерска поза и без никаква мисал на партниорката ми да и е хубаво просто трябваше да свърша и да си тръгна така да се каже.
Искам да попитам какво да правя за да не остане разочерована сегашната ми любов ако мога така да я нарека защото държа на нея.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 13 години, 6 месеца
hash: 213b3d7f89
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Предполагам си наясно, че отношенията между двама души не се формират или разтрогват само на базата на една-единствена случка (било то и полов акт), особено пък когато тя е с цел дефлорация (отнемане на девствеността)...

Ако искаш да й доставиш удоволствие - милвай я, лижи я, говори й мили думи, търкайте се само повърхностно, и не бързай да проникваш в нея. Дори можеш да го направиш няколко пъти (в смисъл - в няколко различни вечери) с цел да събидуш сексуалността й и накрая тя сама да те пожелае.

Нито ти, нито тя сте с развита и установена сексуалност, или с някакъв макар и минимален практически опит, та да се надяваш, че от първия път ще зазвучат фанфари и барабани, и ще настане някакъв незабравим празник. Сега се учите и вероятността от първия път да не излезе нищо е максимална. Това обаче ни най-малко не трябва да те отчайва или обезсърчава, понеже си е съвсем в реда на нещата. В този сайт е пълно с теми как сексуалността на жените се събужда с пълна сила чак към 30-тата им година, как някои от тях едва тогава (а накои - и никога) са преживели първия си оргазъм и т.н. Имай ги в предвид тези неща и недей да се притесняваш за нищо! Подходиш ли към нея с любов, внимане, нежност и мислъл за другия, то тя ще го оцени и ни най-малко няма да остане разочарована от тебе, дори и фойерверките да не се получат от воле...

Първият път се запомня, но обикновено като някаква странна и неловка ситуация (обикновено момчето се изцърква само след няколко фрикции в окървавения презерватив), а момичето с изумление се пита: "Това ли е то - прехваления секс!?". Разбира се след години, това е само повод за шеги и закачки, и спомени от сорта: "К'ви сме били млади, зелени и глупави!..."
Така че - споко! Всеки е минал по този път... ;)

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker