Не мога да търпя повече!!! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121112)
 Любов и изневяра (29686)
 Секс и интимност (14353)
 Тинейджърски (21889)
 Семейство (6466)
 Здраве (9593)
 Спорт и красота (4696)
 На работното място (3173)
 Образование (7298)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18502)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Не мога да търпя повече!!!
преди: 13 години, 6 месеца, прочетена 3314 пъти
Здравейте! Аз съм на 13 години и съм от София !!! Бях нова в училище и си намерих 5 страхотни приятели те се казваха Р,Н,Л,Д, и Ц !!! Те бяха страхотни и всяко голямо междучасие бяхме заедно!!!

Но един ден когато влязох в клас всички (дори и мойте приятелки) ме сочеха с пръст и ми се подиграваха !!! Отначало нищо не разбрах и се учудих защо се смеят. Оставих си чантата и се съблякох.През голямото междучасие аз бях съвсем сама никой не ме потърси тъкмо щях да се прибирам защото би звънеца и те дойдоха и започнаха да ме псуват и да ми казват че съм бедна и тъпа !! НЕ РАЗБИРАХ НИЩО !!! Прибрах се в класната стая и те не бяха свършили на чина ми беше сложено кошчето за боклук !!! Не мога да търпя!!КАЖЕТЕ КАКВО ДА ПРАВЯ!!!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 13 години, 6 месеца
hash: f15c72324e
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Пожелай им всяка една от тях в определен момент от живота си да се озове в твоето положение.

 
  ...
преди: 13 години, 6 месеца
hash: 39e8e17640
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Глупаво и грозно поведение на разглезени дечица!Сигурно някои интригант е спретнал тази постановка!А в България богатите са една шепа хора!Всички останали сме бедни!Както виждаш-и бедните духом са много,за съжаление!Горе главата,бъди над тези неща!

 
  ...
преди: 13 години, 6 месеца
hash: 886e1835f8
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Не знам как така сте на 13 и се държите така. Какви хора сте като не можете с думи да се разберете. Отиди при тях и поискай да поговорите. Наистина не мога да разбера ситуацията. Аз също съм на толкова. Какви приятелки сте били и колко ви е акъла и на тебе, че не можеш да отидеш при тях и съвсем нормално да ги питаш защо се държат като изроди, и на тях, че не могат като нормални хора да дойдат при тебе и да ти кажат какво става..............

 
  ... горе^
преди: 13 години, 6 месеца
hash: 19d936fa6d
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Ти за к`во се оставаш да ти се подиграват така.
Разбирам, че са ти казали, че си бедна, може би, не си от най-богатите, но какво от това, това не е престъпление.
Ако на мен бяха ми сложили кошчето на чина щях да го сложа на главата на някой от тези, които са го сложили или, които се присмиват.
Не бъди "добричкото" момиченце, което позволява да му се подиграват, събуди "лошото" в теб.
Успех ;)
пиши какво е станало

 
  ...
преди: 13 години, 6 месеца
hash: b811781410
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   ДА ти кажа Една истина от живота: ХОРАТА СА СВИНЕ !! днешното общество е общество на разврат , жестокост , насилие и наркотици !! .. трагично е какво се случва , всеки гледа да те преебе по най жалкият начин който съществува !! от мен знай едно - Няма Приятели , Няма Любов , всичко са някакви интереси породени от болното подсъзнание на утрепките в това човечество !! никой не заслужава уважение в този живот , никой не заслужава да се жертваш за него защото ще получиш само подигравки и жестокост но признателност и уважение просто не чакай !! аз съм почти на 22 години и достатъчно жестокост видях от хората и разбрах толкова много неща от този живот че просто намразих светът около себе си , сега мразя изобщо цялото скапано човечество защото то не става за нищо !! изградил съм в душата си една огромна и дебела защитна стена и не допускам никой до себе си , така е много по добре повярвай ми , защото е по добре да си сам отколкото с банда двуличници и предатели които гледат как да те прегазят !! завистта ги накара да ме мразят , Омразата ги накара да пробват да ме прегазят , но на пук на всички тия измети и утайки аз не се промених и не последвах техният път а останах верен на себе си , запазих душата си и човешкото в себе си !! така че направи същото и ти !! моят златен закон в живота е: И ВСИЧКО В МЕН КРЕЩИ - МРАЗИ , ЗАЩОТО СПРАВЕДЛИВОСТ НЯМА , ЕДНИ ОБИЧАНИ .. ДРУГИ ОТРИЧАНИ , МРАЗИ ЗАЩОТО СМЪРТТА ЩЕ Е ГОСПОДАР !! пожелавам искренно и най чистосърдечно на твоите "приятелки" да изпитат десеторно по голяма болка от тази която изпитваш ти сега , за да разберат какво е чувството !! скайпа ми е hate.and.society винаги когато решиш може да ми пишеш да си поговорим !! за мен ще е чест !! И Успех :)

 
  ...


...
преди: 13 години, 6 месеца
hash: aa4e763f4f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Попитай ги какво става. Говори с тях. Най-важното: Бъди силна! Ще се почустваш още по-унижена, ако се разплачеш пред тях и ли покажеш, че се чувстваш зле. Ако не пожелаят да ти обяснят се дръж гадно и ти. Говори за лошите неща в тях. Накарай ги да се чувстват по-нисши.
Знам, че много не биха одобрили съвета ми и биха ти казали да не им обръщаш внимание, но какво печелиш? Те няма да спрат. Няма да отмине. И да се спре с унижението, ти няма да си върнеш приятелите. За това моят съвет е да говориш с тях и ако не се разберете, да им го върнеш.

П.С: следващият път като ти сложи някой кошче на чина, отиваш и го изсипваш върху неговия, казвайки че се слива с боклука ;]

 
  ... горе^
преди: 13 години, 6 месеца
hash: 698c259165
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Ако на мен ми се случи това, сигурно бих изсипал кошчето на главата на някой късметлия от тълпата, избран на случаен принцип. Но нямаше да има подходящ ефект върху "богатите и умни" същества, които се имат за повече от теб. Съветвам те да им дадеш по някакъв начин да разберат, че тези глупости не те интересуват. Дръж се сякаш те и недоразвитите им мозъци не съществуват за теб. Смеят ти се - подмини ги с безразличие. Казват ти, че си бедна и тъпа - отново никаква реакция от теб. Слагат кошчето на чина ти - просто го върни на мястото му по начина, по който би оставила гъбата до черната дъска. Рано или късно ще си намерят някой друг обект на "детинската им злоба" и ще те оставят на мира, защото те си търсят забавление и ако не им го дадеш, те ще го потърсят другаде.

by Свободният

 
  ...
преди: 13 години, 6 месеца
hash: 056f45466d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   На твое място отивам захлупвам кошчето с боклука на един от тези изроди и му казвам:
На теб ти отива повече!
Няма да им мълчиш я!Да не ти пука за директори и учители!Тия комплексарчета от вашия клас са си го направили сами!

Габс!

 
  ...
преди: 13 години, 6 месеца
hash: d5f7b858fe
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Върни им го тъпкано намери си други приятели и им тегли една майна, ;)

 
  ... горе^
преди: 13 години, 4 месеца
hash: f1e64e8cc0
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Всяко чудо за 3 дни.. :)

 
  ...

...
преди: 13 години, 4 месеца
hash: d4b82c9ca0
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   намери си други приятели и им го върни тъпкано както казва номер 9. ! !

 
  ...
преди: 13 години, 4 месеца
hash: 0ff25a9f60
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Номер 10, може и да не отмине толкова бързо! Аз съм момиче в 7 клас и съмв същото положение. На мен ми се подиграват още от 5 клас. Какви ли не методи опитах, за да престанат, но не престанаха. Аз съветвам момичето да не разрешава на тези говеда от нейния клас да я тормозят така. Като я обидят и тя да ги обижда и въобще да не им се дава. Аз така правя и донякъде има ефект. А тези 5 пикли изобщо не са й приятелки според мен.
*Яса

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker