Най-добрия ми приятел е бисексуален - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121155)
 Любов и изневяра (29697)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6470)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3178)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Най-добрия ми приятел е бисексуален
преди: 8 години, 2 месеца, прочетена 1755 пъти
Хора моля за съвет и за помощ. Тъй като от доста време знам че моя най-добър приятел е би, което той ми призна, трябва да направя нещо по въпроса. Значи с колкото знам е бил би от доста време, от доста малък. Миналата година имаше гадже (момиче) но докато ходеха заедно той и е изневерявал с момче. Те са от около половин година разделени вече, но се притеснявам за него. Говори с момчета като него, дори е правил секс с момчета и вече не знам, доста ми дойде на мен отгоре. Искам някак си да го вкарам в правия път и да си хване момиче и разбира се някак да почне да ненавожда момчета като за партньор. Той е на 15 скоро ще стане на 16. Наистина мисля са тоя човек и искам някак да се оправи. Моля споделяйте идеи и съвети! Благодаря!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 8 години, 2 месеца
hash: a1675fec75
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   На тази възраст е нормално да експериментирате, но ти нямаш право да му се бъркаш в живота. Има просто граници, където свършва приятелството - примерно на вратата на спалнята. Просто бъди дискретен и не го порти, но с кого ще спи и така нататък си е негова работа.
Ще те успокоя - повечето бисексуални все пак завършват женени с жена. Да, в началото сексът с мъже им е интересен -той е и по-интензивен, защото мъжете сте по-сексуалните и по-акитивните, НО ще дойде момент да иска повече и тук връзката с жена е голямо предимство. Остави го обаче да се наживее, сам да стигне до извода, че иска да бъде с жени и не се занимавай с него или ще го загубиш като приятел.

 
  ...
преди: 8 години, 2 месеца
hash: 787b2ead86
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Няма нещо такова като вкарване в правия път. Ти не можеш да го промениш, дори самият той не може. Това си е до ген. Учила съм точно за това и ще ти го обясня. Значи един мъж и една жена, когато си правят бебе и се смесва нейната яйцеклетка и неговата сперма и се образува зигота и бебето и започне невогото развитие, тогава има молекули, които определят сексуалната ориентация. Опитвам се да ти го обясня най-обикновено, без научни термини. В случая яйклеката на жената е плюс или минус и на мъжа спермата. Ако са два плюса е с нормална ориентация, ако са два минуса и гей, а ако са плюс и минус тогава харесва и двата пола. Човек се ражда с такава нагласа и е такъв още в корема на майка си. За да го вкараш в правия път по твоите думи, трябва да се прероди, няма как иначе. Това да харесваш мъже или жени не го решава човека.

 
  ...
преди: 8 години, 2 месеца
hash: 4ada12889d
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

3.   И Какво? Щом не те закача лично тебе не виждам защо това да е твой проблем!!! На мен пък най добрата ми приятелка е би ама това не и пречи да ми е най добра приятелка.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 2 месеца
hash: fdfdf45aeb
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Да го вкараш в правия път?
Това си е неговият път и той ще си реши какво да прави! Няма какво да го оправяш, той си е съвсем наред. Сексулаността е нещо лично, не ги бутай гагата където не ти е работа.

 
  ...
преди: 8 години, 2 месеца
hash: fdfdf45aeb
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Да спи с когото си иска, теб какво те интересува?
Никакъв приятел не си му, дано момчето се усети и спре да се занимава и споделя с теб.

 
  ...


...
преди: 8 години, 2 месеца
hash: a0f3f6f720
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Авторе, а ти от кой пол си? Защо се притесняваш?

 
  ... горе^
преди: 8 години, 2 месеца
hash: 5c52b4fb56
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Ти нaред ли си? Зa кaкво вкaрвaне в "прaвия път" говориш?? Прaвият път е този, който води човек до щaстие. A дaли ще си хетеро, хомо или би... нямa знaчение. Щом е щaстлив тaкa нямa никaкъв проблем. Не могa дa рaзберa зaщо имa хорa, които по всякaкви нaчини се опитвaт дa променят сексуaлнaтa ориентaция нa тези, които не сa хетеро. Не рaзбирaш ли, че те сa просто тaкивa и че всякaкви опити дa бъдaт променени бихa ги нaпрaвили нещaстни? Нaли н прaви секс с момчетa в твоето легло? Къде е проблемa? Некa си бъде кaкъвто си искa. Кaто приятел единствено може дa го подкрепиш в неговия избор и дa го посъветвaш дa се пaзи и дa използвa презервaтиви. Престaнете с тези глупости и тaзи мaния дa нaпрaвите всички дa сa кaто вaс, кaто стaдо овце.
Aз с моя нaй-добър приятел се познaвaм от 11 години вече, кaто брaт и сестрa сме. Преди две години той ми признa че е би. И зa миг не съм помислялa дa го рaзубеждaвaм и дa го променям. Приех го и толковa. Доро сегa се сближихме още повече, зaщото той ми рaзкaзвa зa момчетaтa с които се зaпознaвa, искa съвети от мен, a и aз кaто си хaресaм някое момче и му го покaжa той ми кaзвa мнението си и дори се е случвaло дa кaже зa някой дето ми хaресвa, че е истински бонбон. Пък aз му викaм, че първa съм го видялa и не е честно. Зaбaвно е.
Aко нaистинa държиш нa приятеля си го приеми тaкъв кaкъвто е.

 
  ...
преди: 8 години, 2 месеца
hash: f15c5507ca
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Значи аз се притеснявам за него пордаи тази причина, че той ноже да не си намери жена, да няма деца собствени поради факта че дори вече почна по скоро само към мъжкия пол да има имтерес. Просто не знам, мисля за бъдещето му както и за това. Хубаво аз съм го приел какъвто е, ама помислете като порасне и со намери жена(ако си намери де), мо той тоя човек ще почне да изневерява с някой мъж и какво става? Едно мазало като в повечето семейства в съдби на кръстопът. И това ми влиза в работата тъй като съм му най добър приятел от мъжки пол и заедно с най добрата му приятелка мислим за него като на много близък човек, все едно сме 2-ма братя и сестра. Ами хубаво той сега си прави там каквото си прав, ама в бъдеще като свикне с тоя навик ще стане мазало. Може да е наистина от пубертета, не знам, но се страхуваме от това което описах по горе да се случи. Искаме да си има нормален живот и дете дай боже, мислим му само доброто.

От автора.

 
  ...
преди: 8 години, 2 месеца
hash: 22e0339476
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

9.   Че какво лошо има да си пада и по момчета? Това му е природата, не нещо, което съзнателно се избира. Важното е човекът да е щастлив - че харесва момчета на никого не пречи. Живеем във време, в което дискриминацията не е на мода. Бъди толерантен!

 
  ... горе^
преди: 8 години, 2 месеца
hash: 06657152ec
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Защо трябва да има жена и деца??
Ти наистина ли си на 16? Май си на 66
Това не е навик. Това са гени, умнико. В часа по биология спал ли си?

 
  ...

...
преди: 8 години, 2 месеца
hash: 6616b2ad63
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

11.   """Може да е наистина от пубертета, не знам, но се страхуваме от това което описах по горе да се случи. Искаме да си има нормален живот и дете дай боже, мислим му само доброто. """

Какво е това "страхуване", "нормален живот" и "в правия път"? Нормален живот за него е това, което него го кефи. Дали ще е с момиче или с момче си е изцяло негова работа.

Това, което ти и още някой там може да направите (ако сте му приятели) е да го приемете и подкрепите.

Естествено, че е много тъпо да си пада по собствения пол и след време да се ожени (за жена) и да има деца, просто защото роднините и приятелите му очакват това. Такива случаи е имало много в миналото (за да се прикрият) и е много кофти за жената в последствие, като разбере.

А иначе хомосексуалността и бисексуалността са много по-разпространени отколкото някои хора предполагат.

 
  ...
преди: 7 години, 11 месеца
hash: 45bc121607
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   Моята ндп е би също и аз го приенам много добре не искам тя да се влюби в мен де хаха и аз я подкрепям аз знаех че тя може ба е би без да ми каже но ако някой я нарани ще се срещнат с демон аз съм си агресивно момиче та... късмет и не променяй приятеля си а го приеми

 
  ... горе^
преди: 7 години, 11 месеца
hash: a0e93baa06
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

15.   Какво вкарване в правия път? Уж си му приятел, а и хомофоб. Няма нещо такова като избор като става дума за сексуално привличане. Колкото на теб би ти било трудно да намериш нещо, което да те привлече сексуално у момче, толкова ще му е трудно и на него просто да не се влюби в момче. Не разбирам какъв ти е проблемът с него...

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker