Проблеми с всичко - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121120)
 Любов и изневяра (29688)
 Секс и интимност (14354)
 Тинейджърски (21889)
 Семейство (6466)
 Здраве (9593)
 Спорт и красота (4696)
 На работното място (3174)
 Образование (7299)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18505)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Проблеми с всичко
преди: 8 години, 2 месеца, прочетена 1233 пъти
Здравейте. Искам да споделя моята история и ако мога да получа съвет. На 18 съм, кандидат-студентка. Имам огромни проблеми със всичко. Най-големия проблем е с брат ми. Той е много нещастен, изнервен, постоянно ни вика. Притеснявам се, че може да има проблем с наркотици. Знам, че пуши трева, но ме е страх за нещо по-силно. Нашите се побъркват вече с него, аз също. Мисля, че от всички в нас, аз най-много ще отнеса проблемите. Освен това нямам приятели, човека, когото харесвам, не ме харесва по този начин. Още отгоре е, че подготвям важни изпити и всичко това ме разсейва и притеснява още повече. Притеснявам се, че заради това ще се проваля. Притеснявам се за всичко и всички. Вече съм пред нервен срив. Искам да се разкарам завинаги от тук и да не видя никого повече. Вечер трудно заспивам, недоспала съм от много време. Искам всичко да се оправи. Защо по дяволите не може? ЗАЩО??? Това е моята история, просто исках да я споделя с някого.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 8 години, 2 месеца
hash: f4cbedac90
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Ми спри да се интересуваш от брат си.
Той си има родители все пак.
Щом е продрусал това е тяхна вина - не твоя.
Ти си гледай ученето.
И бъди с нагласата, че в унверситета ще срещнеш много повече и по - интересни момчета.

 
  ...
преди: 8 години, 2 месеца
hash: 7da05b79d0
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Добре, първо се успокой, защото когато човек е в подобно състояние с течение на времето приема всичко по-дълбоко. След това погледни реално. Брат ти постоянно вика, страхуваш се за него - отиди и поговори с него, повдихни темата, питай го какъв е проблема защо е толкова нервен, кажи му че се притесняваш. Казваш че момчето което харесваш не те, за всеки влак си има пътници, някой се женят/омъжват на по 40 години някой срещат любовта на толкова, така че не се безпокой, когато дойде време ще го срещнеш, явно сега не е таков си допринасяш допълнителни проблеми за които да мислиш. И накрая изпитите - учи ще се справиш отдели си време на наблегнеш и над това! И... не забравяй да мислиш позитивно, да звучи изтъркано, но повярвай ми, когато човек е позитивен прави всичко по-добре, усмихвай се има хора които те обичат, умна си, усмихвай се на това. А ако искаш приятели постоянно можеш да се запознаеш с някого, но не знам дали ще ти пречи на ученето, така че ти си реши?

 
  ...
преди: 8 години, 2 месеца
hash: 7da05b79d0
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Добре, първо се успокой, защото когато човек е в подобно състояние с течение на времето приема всичко по-дълбоко. След това погледни реално. Брат ти постоянно вика, страхуваш се за него - отиди и поговори с него, повдихни темата, питай го какъв е проблема защо е толкова нервен, кажи му че се притесняваш. Казваш че момчето което харесваш не те, за всеки влак си има пътници, някой се женят/омъжват на по 40 години някой срещат любовта на толкова, така че не се безпокой, когато дойде време ще го срещнеш, явно сега не е таков си допринасяш допълнителни проблеми за които да мислиш. И накрая изпитите - учи ще се справиш отдели си време на наблегнеш и над това! И... не забравяй да мислиш позитивно, да звучи изтъркано, но повярвай ми, когато човек е позитивен прави всичко по-добре, усмихвай се има хора които те обичат, умна си, усмихвай се на това. А ако искаш приятели постоянно можеш да се запознаеш с някого, но не знам дали ще ти пречи на ученето, така че ти си реши?

 
  ... горе^
преди: 8 години, 2 месеца
hash: c333c94723
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Аз съм момче на 17 и съм горе-долу в същата ситуация!
Живота не върви... общо взето е тъй.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker