Объркан съм - помогнете! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121052)
 Любов и изневяра (29673)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21881)
 Семейство (6464)
 Здраве (9589)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18485)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Объркан съм - помогнете!
преди: 13 години, 6 месеца, прочетена 2572 пъти
Здравейте!

Исках да съм с едно момиче 2-3 години. Сега благодарение на нея сме заедно от 10 месеца. Проблемът е, че имам лоши мисли. Те се породиха в мен някаде от 7-я месец. Не им обърнах внимание. Почнах да си внушавам дали я обичам. Преборих се с него, защото поговорих с няколко човека на които много съм благодарен и ми помогнаха да повярвам, но сега ме мъчат лошите мисли: Обичам ли я, харесвам ли я, за мене ли е, хубаво ли ми е с нея?Нервя се супер много, защото знам че я обичам и ми е добре с нея и нямаме проблеми.Не се караме никога, споделяме си всичко.Понякога малко ме задушава, но съм се справял с този проблем.Та аз съм на 17 години.Може би тези мисли нахлуват в главата ми, защото това е първата ми връзка и за пръв път изпитвам толкова силни чуства като любов.Попринцип сме заедно всеки ден.Често оплесквам нещата - говоря й някакви просотии за които после съжелявам.Трудно ме разбира за някой неща и се нервя ама това е нормално.Та проблема ми е защо се питам тези неща като знам, че ми е супер с нея и нямаме проблеми.Даже да не кажа, че това е мечтана връзка.Наистина сме в много добри отношения. Моля помогнете ми как да се справя с тези мисли. Неискма да се питам такива неща. Ето скоро идва Коледа и Нова Година и даже ще направим годишнина. Искам всичко да е супер и да не се питам такива неща. Объркан съм.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 13 години, 6 месеца
hash: 1fbc6bd89d
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Дайте си почивка един от друг.Явно връзката те задушава леко.Излъжи я,че заминаваш някъде за 3 дни, примерно ,и се чувайте по веднъж на ден по телефона.Или имитирай заетост с нещо неотложно и не се виждайте поне 5 дни.Може пък и да ти залипсва и да нямаш вече лоши мисли относно връзката ви!

 
  ...
преди: 13 години, 6 месеца
hash: 9618bdc7e9
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Не разбирам от какво се оплакваш, ти сам си противоречиш - първо казваш, че знаеш, че всичко ви е ОК, а после питаш дали пък не е така...? Браво, че сте заедно, обичате се, във всяка връзка има караници... Карай го спокойно.

 
  ...
преди: 13 години, 6 месеца
hash: 2b64c7c5a7
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Автора: От 3 дена съм по - добре вярвам и не мисля за тези неща.Другата седмица тя заминава за 5 дена.През тези 10 месеца не сме се разделяли за повече от 2 дена.Незнам как ще ми се отрази това.Сега съм в труден период.Страх ме е да не се запитам някой неща отново.Иначе мерси за съветите.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 5 дни
hash: db90be1206
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Ами... честно казано незнам и аз от къде ти идват тези мисли просто или те е страх да не я загубиш или нещо те кара да се чувстваш така... тя ли ти дава повод или друг... незнам това но както казваш че връзката върви добре нямаш проблеми с времет омислите ще изчезнат просто ако искаш сподели с нея

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker