Само за момичета ( Бюстие ) - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121047)
 Любов и изневяра (29671)
 Секс и интимност (14349)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9589)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18484)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Само за момичета ( Бюстие )
преди: 8 години, 2 месеца, прочетена 6488 пъти
Здравейте!
На 13 г съм и имам проблем:
Имам много малки гърди ( почти не се виждат ), но много искам да нося бюстие. Миналото лято майка ми взе 3 бюстиета и ми каза, че това е нещо, като потник и, че ще го нося с дрехи с
големи декултета ( тоест по някой път през лятото ) и ги взе и ги вдигна някъде.
Днес например едно момиче от класа ми ( с гърди големи колко то моите ) майка й е взела някакъв сутиен. Днес, като беше с него й изглеждаха, значително по-големи. Не знам какво да правя, много искам поне бюстие да нося, но как да говоря с майка ми? Въобще с нея по такива теми въобще не сме говорили, та ще се радвам на всякакви съвети, мнения...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 8 години, 2 месеца
hash: ff7b4525c7
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ами седнете и поговорете! Тя няма как да разбере как се чувстваш, ако не и го кажеш сама. Кажи и, че вече ти е време да носиш бюстие. Все пак си на 13. Аз имам приятелка, която от 10 годишна носеше бюстие. Не се притеснявай! Имаш време не бързай да слагаш! Успех миличка!

 
  ...
преди: 8 години, 2 месеца
hash: 4f0172d315
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Просто попитай майка ти къде ти е сложила бюстиетата. Кажи и, че ти е по-удобно, когато си с бюстие. Не вярвам да ти откаже. Другия начин е да претърсиш къщата и може и да ги намериш. Аз също много се притеснявах да говоря с майка ми на такива теми, но тя ме разбра и ми купуваше бюстиета, по нататък и сутиени. Не се притеснявай, просто говори с нея и ни друж в течение! Късмет!

 
  ...
преди: 8 години, 2 месеца
hash: b8cb4f2d44
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

3.   Имам същия проблем, ще следя темата.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 2 месеца
hash: b8cb4f2d44
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

4.   Хейй имам същият проблем.
И моите гърди са едвам забележими, но и аз искам бюстие или сутиен.
И днес докато си търсех една блуза, която беше още в шкафа намерих един плик, които го бях забравила ( сиг и майка ми ). Той беше от една приятелка и ми беше дала няколко блузи, който са й подарък и не й харесват и там имаше 1 сутиен.
Пробвах го, беше ми таман ( той е най-малкият размер ;д ) и гърдите ми изглеждаха наистина по-големи, мога да кажа нормално ;д
Много искам да го нося, но ме е адски срам да говоря с майка ми ( нещо като авторката и номер 2 ).
Чудя се как да я накарам сама да ми предложи?
Дали да не извадя плика "уж" да видим дрехите? Ще се радвам, ако помогнете и на мен :))

 
  ...
преди: 8 години, 2 месеца
hash: 2de2c4c4f7
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

5.   Аз съм с подобен проблем, само че съм на 16 и не ми дава да нося сутиени, а само бюстиета, за това съм решила просто да поговоря с нея и да й обясня как се чувствам, смятам че това и на теб ще ти помогне! Успех :)

 
  ...


...
преди: 8 години, 2 месеца
hash: a1887a2005
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

6.   Въпросния сутиен който е носило момичето, трябва да е с някакви подплънки явно самия модел е някакакъв повдигащ или поне чашките са по-плътни. Аз съм по-голяма от вас, но до колкото помня майка ми по някое време ме изведе да си избера сутиен-помня само, че за цветовете се карахме :D Може би ти приемаш носенето на сутиен като някакъв символ на съзряването, не знам до колко наистина ти е необходим от практична гледна точка, но ето моята идея:Обясни на майка ти, че понякога зърната ти настръхват когато е хладно и се притесняваш, че момчетата ще ти се подиграват и я помоли да ти даде бюстиетата. Не вярвам да ти откаже. Може би проблема с родителите ви и вас е, че приемате носенето на сутиен като вид полово съзряване и може би майките ви се притесняват от това, докато това е просто част от живота на всяка жена и няма нищо срамно или неприлично в това да носите сутиен.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 2 месеца
hash: 5ee2706468
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Просто говори с нея, би трябвало да те разбере. Аз съм по голяма от теб, но не съм имала проблем с майка ми относно бюстиета. Аз започнах да нося бюстиета на към 10 години, след това ми дойде менструацията ( същата година ) и започнах да нося сутиени. Но мойте гърди са доста големи. Но щом гърдите ти не са големи мисля че е абсолютно нормално на 13 да носиш бюстиета, даже според мен то е време и за сутиени, без значение дали имаш големи гърди или малки. Просто говори с нея, кажи и да ти даде бюстиетата който ти е купила, или поговорете и за варианта със сутиен. Все пак и майка ти е била на твоята възраст. Надявам се да те разбере.

 
  ...
преди: 8 години, 2 месеца
hash: 9c48cb4db6
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

8.   Млади момичета, пише ви по голям батко. На тази възраст няма да ми повярвате, но знайте, сами се вкарвате във фантазии. Гърдите не са най важното нещо за една жена. На 13 нямала гърди!? Та ти си още дете, гърдите тепърва още ще растат, защо се тревожите за това? А сутиените са бандажи да носят товара на гърдите и да ги оформят( ако са вече провиснали). Вие нямате тези проблеми, не се вживявайте на големи, живейте си спокойно, дишайте с пълни гърди, защо ви трябва да се стягате излишно с парцали. Като дойде време, тогава се стягайте. Когато се жених, жена ми нямаше големи гърди, но когато роди, те пораснаха и станаха нормални. Не мечтайте за големи гърди, след време стават отвратителни дисаги.

 
  ...
преди: 8 години, 2 месеца
hash: 6e8c77f8ef
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

9.   Носи боди, бе!!

 
  ... горе^
преди: 8 години, 2 месеца
hash: 3ac2597086
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Аз съм на 15 години и гърдите ми започнаха да растат още като бях на 12 някъде. Майка ми е нямала проблем с това да нося сутиен. Това е съвсем нормално. В зависимост от това дали се носи за полза или за да изглеждаме големи(нищо лично) съвета ми е: - отиди поговори с майка си. Ти тепърва се развиваш и е съвсем нормално да започнеш да носиш бюстие. Сутиен- когато започне да ти върши работа, а не гърдите ти да изглеждат по-големи.

 
  ...

...
преди: 8 години, 2 месеца
hash: 9787184789
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Аз съм на 15 години и гърдите ми започнаха да растат още като бях на 12 някъде. Майка ми е нямала проблем с това да нося сутиен. Това е съвсем нормално. В зависимост от това дали се носи за полза или за да изглеждаме големи(нищо лично) съвета ми е: - отиди поговори с майка си. Ти тепърва се развиваш и е съвсем нормално да започнеш да носиш бюстие. Сутиен- когато започне да ти върши работа, а не гърдите ти да изглеждат по-големи.

 
  ...
преди: 8 години, 2 месеца
hash: 5e8c9274c5
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Напълно те разбирам! Спомням си с ужас какво беше навремето- постоянно се обсъждаше коя какви гърди има от класа, съученичките се съревноваваха помежду си на коя какъв й бил сутиена и каква нужда имала от сутиен, момчетата ни подиграваха постоянно.. просто възрастта е такава. Искам да те успокоя, първо- гърдите не са най-важното нещо, хубаво е да го знаеш. Второ, гърдите ти могат да пораснат и след няколкото години, не е казано, че ще са все малки, но дори и да са, това не е болка за умиране. И трето, много малко са момичетата, които могат да говорят открито с майките си по такива неудобни въпроси. Разбирам, че ще се чувстваш много по-добре, ако носиш сутиен/бюстие. Нека и майка ти да го разбере. Кажи й го, в прав текст. Сподели й, че вече си на 13, не си толкова малка, всички момичета от класа ти носят такова бельо, а ти се чувстваш несигурно и неудобно. Обсъдете въпроса спокойно, без да досаждаш, кажи й съвсем спокойно, че ще ти е много по-добре, ако тя ти позволи да носиш бюстие и че имаш нужда от нейната помощ, за да изберете заедно какво е най-подходящо за теб. Може да е неловко в началото, но не забравяй, че майка ти е била на твоите години и също е трябвало да води подобни разговори с нейната майка. Всички сме минали по този път. Родителите понякога отказват да приемат, че децата им порастват, защото не им се иска. Но това е факт, затова й го припомни.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 2 месеца
hash: 881f6c35a5
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   Тъй като вече много хора ти дадоха съвет да поговориш с майка си, аз пък ще ти кажа, че ако щак толкова те е срам можеш да отидеш с някоя приятелка да си купиш я бюстие, я сутиен без майка ти да знае. Като пък ги види може да и кажеш, че просто си имала нужда но те е било срам да и кажеш и така.

 
  ...
преди: 8 години, 2 месеца
hash: b8cb4f2d44
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   Здравейте, отново!
Първо пробвах с лек намек, но нищо не реагира.
После й го казах спокойно в прав текст, а тя ме гледаше толкова учудено и невярващо, че започна да се подсмиша и каза, че може, но чак като започна да нося по- тънки блузки, а пък до лятото ще полудея.
Не знам какво да правя сега, да говоря ли пак с нея или да чакам до лятото?
От авторката

 
  ...
преди: 5 години, 7 месеца
hash: 4ad1eec05f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   Здравей, аз съм на 11 моята приятелка носи сутиен, а аз нося бюстие, гърдите ми са нормални. На мене никак не са ми удобни бюстиета та. Моят съвет е, да я хванеш из късо. Значи купуваш си един сутиен, Мери го и го купуваш, после излъжи майка си че е подарък от приятелка, Мери го пред майка ти и ще кажеш, че така ти е много удобно, и майка ти ще го приеме

 
  ... горе^

...
преди: 4 години, 10 месеца
hash: 1edbf5e032
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   Аз съм на 10 и сега започнаха да ми растат гърдите. Срам ме е да питам майка ми за бюстие, но пък имам една книга за всяко момиче.
В нея пише дали трябва да се носи бюстие/сутиен. Тя в момента я чете и дано да разбере, че вече ще имам нужда от това бельо. :-) :-) :-)

 
  ...
преди: 3 години, 10 месеца
hash: eddb1713f2
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

17.   Знам, че темата е стара но реших да се включа.
Първото ми бюстие си купих на 9 години. Без да моля майка си, просто ме заведе на щанда с бельо и ме пита дали искам да ми купи. На 10 години и половина ми купи първият ми сутиен, без чашки. От както станах на 12 нося сутиен с чашки. Когато бях с бюстиета и носех по-прилепнали тениски и блузи си слагах чашки отдолу.
Надявам се да съм била полезна :)

 
  ...
преди: 3 години, 10 месеца
hash: dc06f4c0ee
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

18.   Знам, че темата е стара, но според мен момиче на 13 е достатъчно голямо да носи бюстие (ако има какво да крие де). Аз от 9 годишна нося бюстиета. Сега съм на 16 и нося сутиен с чашки. За всички, които имат този проблем - просто седнете и поговорете - няма как да ви е срам от майка ви. :)

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker