Не искам да надебелея отново - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121037)
 Любов и изневяра (29666)
 Секс и интимност (14347)
 Тинейджърски (21877)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7293)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Не искам да надебелея отново
преди: 8 години, 2 месеца, прочетена 1877 пъти
Здравейте, момче на 14. Преди около година започнах да спазвам един режим, тъй като бях качил доста килограми. Та, след няколко месеца свалих около 30 килограма (въпреки, че честичко се случваше да оставам на едни и същи килограми за месец някъде и после пак да почна да свалям). И не, това не е от ония "супер" диети от които сваляш бързо килограми, но за сметка на това ти се връщат двойно повече и гладуваш, от тези нездравословните. Тази беше много добра всъщност, и докато бях на нея се чувствах много добре, въпреки, че не я спазвах на 100% стриктно. Та, да се върнем на темата. Въпреки, че отслабнах толкова, ми оставаше около 5 килограма още (и купчина увиснала кожа), но тях не успявах да сваля. Минаха доста празници и почивки на които си казвах: "Айде, само този път ще я наруша и се връщам по старумо". Да, ама не! Започнах все повече да си похапвам сладко, да си ям каквото си искам и т. н. И ето сега: ям си сладко колкото си искам, ям си каквото ми е вкусно, не си поставям никакви ограничения. Но лошото е, че си качих обратно около 6-7 килограма. И продължавам да качвам. Опитвам се да почна режима отново, но най-много един ден изкарвам и след това тичам за вредни храни. Просто не мога да се спра. Моля ви посъветвайте ме, не искам да надебелея отново. Съжалявам за "разтегнатия си локум" по горе, но се опитах да разкажа точно какво се случи. Много моля модераторите да споделят историята ми, защото не намирам подобна на моята. Благодаря предварително.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 8 години, 2 месеца
hash: 35b4dae2f3
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Просто се движи повече и намали вредните храни!

 
  ...
преди: 8 години, 2 месеца
hash: 6667d08c5d
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Всичко е воля. когато посягаш към хладилника си казвай- момичета мразят дебели момчета и ако успееш да издържиш на изкушението ще усетиш едно огромно удоволствие и кеф от това че си успял. А ти били споделил режима си.. и аз имам няколко килца за сваляне:) късмет

 
  ...
преди: 8 години, 2 месеца
hash: 6667d08c5d
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Всичко е воля. когато посягаш към хладилника си казвай- момичета мразят дебели момчета и ако успееш да издържиш на изкушението ще усетиш едно огромно удоволствие и кеф от това че си успял. А ти били споделил режима си.. и аз имам няколко килца за сваляне:) късмет

 
  ... горе^
преди: 8 години, 2 месеца
hash: 6667d08c5d
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Всичко е воля. когато посягаш към хладилника си казвай- момичета мразят дебели момчета и ако успееш да издържиш на изкушението ще усетиш едно огромно удоволствие и кеф от това че си успял. А ти били споделил режима си.. и аз имам няколко килца за сваляне:) късмет

 
  ...
преди: 8 години, 2 месеца
hash: ed80342830
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Много е просто. Не се тъпчеш, не си измисляш оправдания, не си казваш как ще стане утре и (най-вече) почваш спорт, лоена топко.

 
  ...


...
преди: 8 години, 2 месеца
hash: 4af839b90d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Трябва да имаш воля, каквото си имал преди това. Казвай си, че си заслужава и си струва. Ако толкова ти се яде сладко, можеш да спазваш режима 6 дни в седмицата и на 7-мия да си похапнеш нещо сладко. А мога ли да попитам какъв режим си спазвал?

 
  ... горе^
преди: 8 години, 2 месеца
hash: 5e1fb839b8
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   От Автора: Номер 2,3 и 4 (не знам защо коментарът ти се повтаря 3 пъти :D) Ето режима, който ползвах: Първо прочети това: https://goodmusicwalker.wordpress.com/2012/01/25/как-отслабнах-с-почти-20-килограма/
А след това прочети това: https://goodmusicwalker.wordpress.com

 
  ...
преди: 8 години, 2 месеца
hash: afef9d2bc9
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

8.   Здравей, нека ти разкажа какво се случи с мен. Имах период, в който започнах да пълнея (тинейджърските години), минах на една диета, която, признавам, не е от най-здравословните. Свалих доста килограми, след като я спрях реших да започна да спазвам режим, който сама си направих: ограничих сладкишите и тестените продукти, спрях да пия кола, да ям чипс, всички тези вредни неща ги изключих и се чувствах много по-добре, започнах и да тренирам. И така около 5-6 години задържах около 52 - 53 килограма, като започнах да тренирам качих малко, но се бях стегнала и не личеше видимо.
По-миналата година се разболях от бронхит и отслабнах много заради антибиотиците, не можех почти нищо да ям, всичко беше безвкусно. И от там започна моят проблем. След като се възстанових загърбих режима, не пиех достатъчно течности (нещо изключително важно, започнеш ли да пиеш нужното количество вода, започваш да сваляш почти веднага), ядях сладкиши и качих сигурно към 10 килограма. От година и половина все ще започвам режим, все ще започвам тренировки, но явно не се бях мотивирала достатъчно. Сега съм се върнала към стария си начин на живот и съм свалила килограми, с нетърпение чакам да се вмъкна отново в любимите си летни дрехи и да се чувствам добре. :)
В интернет има калкулатори на калории, пишеш си данните и ти излиза до колко калории трябва да приемаш долу-горе, за да отслабнеш, за да задържиш килограмите и дали твоите килограми са в нормата. Има сайтове, където може да провериш колко калории съдържат еди колко си грама от даден продукт. И не забравяй водата, много е важна. Успех.

 
  ...
преди: 8 години, 2 месеца
hash: 01aa9200ac
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

9.   Я да не ти пука! Яж си колкото искаш. Мъжете станаха като женките - само за диети мислят. Мъж без шкембе не е мъж. Пък и се говори че дебелите мъже са по-издръжливи в леглото.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker