Гърбав нос - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121049)
 Любов и изневяра (29672)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9589)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18484)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Гърбав нос
преди: 8 години, 2 месеца, прочетена 5207 пъти
Здравейте! Както разбирате от заглавието.. аз имам проблем с носа ми. Носът ми има гърбица и аз ужасно много се комплексирам от това. Винаги гледам да съм лице в лице с някого, за да не се вижда той. Отнасям подигравки за него и самочувствието ми много спада. Тъй като съм момиче на 15 години, операцията не е решение. Ще кажете, че се превземам и че това е само един нос, но вие не разбирате. Толкова е ужасно винаги да се стремиш никой да не гледа профила ти, а това е невъзможно. Винаги гледаш как да застанеш, как да се обърнеш, къде да седнеш. Винаги се съобразяваш с движенията си. Ужасно е да искаш да оправиш нещо, а да си безсилен. Вероятно само хората с моя проблем ще ме разберът. Винаги съм се заглеждала в носовете на другите хора и признавам, че има хора с гърбици, но това изобщо не ми помага да се почувствам по-добре. Говорих и с майка ми, но тя като всяка майка ми каза, че аз съм красива и в носа ми е чара и че дядо е имал същия нос.
Историята при мен е, че в 6 клас ми изритаха футболна топка в лицето и мисля, че проблемът е от тогава.
Въпросът ми е дали знаете някакъв грим, който закрива недостатъците или някакъв начин за изправяне без операция?
И един въпрос към момчетата! Момчета, вие бихте ли тръгнали с момиче, което има крив нос?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 8 години, 2 месеца
hash: 2b49c2cc4d
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Грим няма... освен, някакъв филмов със силикон или де да знам и аз от този тип където си го правят по хелоуин, но така или иначе ще си личи... Не мисля, че е такъв проблем, просто ти си се вманиачила... много хора имат гърбица на носа включително и аз от прекаленото носене на слънчеви очила което при мен е почти всеки път щом си подам носа навън... За да ти се изгърби носа от топка, трябва да са ти го счупили, едва ли е от това. Не се притеснявай и не го мисли, освен това имаш още три години и можеш да отидеш на операция, ако толкова искаш.

 
  ...
преди: 8 години, 2 месеца
hash: 7d703ceba9
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Няма значение носът, а като цяло да е с хубаво лице :)

 
  ...
преди: 8 години, 2 месеца
hash: f8fc0abc33
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Носът изобщо не би ме отблъснал от едно свястно и красиво момиче, да не би да има перфектни хора? ! Плюс това римските носове винаги са ми били лично на мен по-привлекателни от чипите носове.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 2 месеца
hash: 1fe28e219b
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   И на орела носа(клюна) е гърбав, но има голяма гордост. Проблема не е в носа ти, а в главата ти. Хората гледат какво има в главата, а не какъв ти е носа. Ако толкова те дразни, без проблем ги коригират, и могат да ти направят чипо носле. Чиста суета.

 
  ...
преди: 8 години, 2 месеца
hash: f38d6cd0bb
гласове:
1 2 3 4 5
  (76 гласа)

5.   Просто проумей, че всеки си има недостатъци. Едни имат криви зъби, други големи уши, а трети носове като твоя. Да, бих се влюбил в такова момиче, стига да ме си комплексирана заради това. Можеби хората ти се подиграват, защото усещат, че имаш комплекс заради носа си. Всеки си има недостатъци, достатъчно е да огледаш хората около теб.

 
  ...


...
преди: 8 години, 2 месеца
hash: 2133df49ed
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Здравей.
Наистина не е много приятно особено, защото носът е много важна част от лицето. Можеш да се опиташ да го контурираш, но това ще го направи по - слаб или по - дълъг. Тоест, няма да може да помогне в профил.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 2 месеца
hash: 4320b60331
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Ооо, изобщо не се притеснявай. Първо да отговоря на въпроса ти - да, бих тръгнал с момиче с гърбав нос, и още как! :)
Както се вика, всякакви хора има. Аз, например, адски много харесвам гърбави носове. Майка ти е права, придават невероятен чар. Имам няколко познати момичета с такъв нос и хич не е като да не получават внимание. Типичните популярни момичета са и са заобиколени от обожатели.
Веднага, щом се отпуснеш, ще спреш да получаваш подигравки. Подигравките не са заради носа ти, нито заради лицето ти, нито заради тялото ти, нито заради външния ти вид като цяло. Те са просто за да ги има. Хората търсят слабото ти място и щом видят, че подигравките, относно носа ти, те нараняват, те ще продължават да те обиждат. А ако някой ти каже "Хаха, имаш гърбав нос! " и ти му отговориш с "Нарича се римски и всъщност много си го харесвам. " и му се усмихнеш, след три дни вече всички ще са забравили за носа ти и изобщо няма да му обръщат внимание.
Проблемът не е в носа ти, проблемът е в начина, по който сама се виждаш. Имаше една приказка, че хората те виждат така, както ти се виждаш. Ако се мразиш, и те ще те мразят. Ако се обичаш и имаш самоуважение, и те ще те уважават и ще показват респект към теб. :)

 
  ...
преди: 8 години, 2 месеца
hash: cc94b25634
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Напълно те разбирам, защото съм със същия проблем и съм момиче на 15. Знам колко е гадно да имаш чувството, че всеки те е зяпнал в носа.. Аз винаги си спускам пред лицето един кичур, който стои небрежно и същевременно ми прикрива носа. Не се сещам за други начини, за това ще следя темата.

 
  ...
преди: 8 години, 2 месеца
hash: 8eacdcbcb7
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

9.   Проблемът не е в носа ти, а в главата ти! Толкова много си се вглъбила в този недостатък, че забравяш за всички други твои хубави черти, които можеш да подчертаеш. Повярвай ми, всички хора имат неща в себе си, които искат да променят и които им създават комплекси. Това ги кара да си мислят, че останалите ги забелязват постоянно и се вманиачават в тяхното прикриване, което създава много вътрешно напрежение и неудобство. А истината е, че може би никой не се вглежда в носа ти толкова, колкото ти. Може би далеч не е толкова отблъскващ, колкото смяташ ти и му отдаваш прекалеееено много значение. Не е задължително да имаш перфкетно пропорционално лице, за да бъдеш харесвана, в никакъв случай! Важен е чарът, поведението, настроението, което внасяш в общуването и най-вече- самочувствието ( в рамките на разумното). Няма нищо по-привлекателно от уверено в себе си момиче/ момче. Докато ти не можеш да приемеш самата себе си и да се харесваш, и другите няма да го направят. Защото излъчването на един човек, който се чувства добре в кожата си, е съвсем различно от това на комплексирания и несигурния. И това се усеща, МНОГО.
Вместо да се концентираш в един недостатък, гледай как да подчерташ положителните си страни, не само във външния вид, а изобщо. И най-добре ще ти се отрази да приемеш идеята, че не можеш да промениш нещата. Това е начинът, по който изглеждаш за момента. Осъзнай го, дай си сметка за всичко хубаво, което носиш и забрави за проблема.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 2 месеца
hash: c6320daf89
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Аз бях с абсолютно същият проблем. Първо много се комплексирах което повлия на голяма част от живота ми. След това един ден си казах че съм такъв такъв ще си остана и трябва да не ми пука. Друг е въпроса че като пораснеш още хората ще престанат да ти се подиграват. Подигравките си остават в училище всеки поема по своя си път. А относно последният въпрос. Всеки мъж е различен колкото и жените да не вярват. Аз лично не гледам външният вид а вътрешният. В общи линий хич да не ти пука какво ти говорят главата горе и толкова като видят че не се дразниш от подигравките ще престанат.

 
  ...

...
преди: 8 години, 2 месеца
hash: 32464d4b32
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

11.   Аз си живея с такъв нос вече доста години. Жена съм на 19 години. Пускам си дълъг бретон отгоре да не личи.

 
  ...
преди: 8 години, 2 месеца
hash: 91f8528bfe
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Момче на 16 съм и да, бих тръгнал с момиче, което има гърбица на носа. Мисля, че за сериозен човек няма значение външният вид. Ако някой иска да е с теб ще те харесва такава, а и вмомента харесвам момиче с гърбица на носа, но не ми пречи, а и наистина мисля, че в това и е чара. Все пак се опитай да не мислиш за това и да си вдигнеш самочувствието малко (е, не прекалено де). Поздрави и се харесвай такава каквато си, сигурен съм че си красива и носа не ти пречи :)

 
  ... горе^
преди: 8 години, 2 месеца
hash: 7328f3de2b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   Направи се операция като стане на 18, тъкмо ще имаш време да събереш пари. Щом не се харесваш нито грим, нито нищо няма да ти помогне и да го скрие. Винаги ще си комплексирана от това, ..

 
  ...
преди: 8 години, 2 месеца
hash: 1e5e1866c4
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   Не се притеснявай от това. Всички имат своите ''дефекти'' може бо имаш гърбица на носа, но имаш нещо изключително привлекателно в теб! До колкото до носа ти може би трябва да се консултираш с някой добър доктор и специалист. А за това дали момчетата ще те харесат с квив нос изобщо не трябва да ти пука. Ако е правилното момче значи ще те хареса каквато си! :)
До колкото разбрах си момиче...надявам се да не бъркам ;д
от Симона-дано съм ти помогнала

 
  ...
преди: 8 години, 2 месеца
hash: 012b458009
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

15.   Аз се чуствам по същия начин (само че съм момче). То моето е средна работа, виждал съм и много по-големи и гърбави носове, но въпреки всичко познавам това чувство, за което говориш, да искаш да оправиш нещо, а да не можеш. Ако нямаш проблем да си направиш операция по-нататък, мисля, че по-добре го направи ако това ще те накара да се почустваш по-добре в кожата си.
Успех! :)
М18

 
  ... горе^

...
преди: 8 години, 2 месеца
hash: 4606fc7266
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

16.   Приеми се такава каквато си. Ако някое момче не иска да е гадже с теб значи той не те заслужава. Някой момчета не гледат да си красива отвън, а отвътре!!!

 
  ...
преди: 8 години, 2 месеца
hash: 8dbb6a28c7
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

17.   И моят нос е крив, така че те разбирам. На тези години връстниците ти са доста груби и много се вглеждат във всеки детайл от външността на останалите.
Скоро обаче това ще се промени. Най-добре се научи да се приемаш такава, каквато си. ВСЕКИ има поне по едно нещо, което не харесва в себе си.
За повдигане на самочувствието: може да пробваш с нова прическа, например с асиметричен бретон, който да отклонява вниманието от областта, която те притеснява.
Много важно е да се стараеш да стоиш с изправен гръб. Това тотално променя начина, по който се чувстваш и по който те възприемат останалите.
Ако те закачат заради носа, обръщай всичко на базик, за да видят че не могат да те засегнат.
Животът е твърде кратък за да се тормозиш заради един нос. Да не говорим, че някой може да се влюби именно в този нос :)
Ж27

 
  ...
преди: 8 години, 2 месеца
hash: b7a64521e1
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

18.   От авторката:
Благодаря на всички, които ми помогнаха да осъзная, че носът ми не е най-важното нещо в живота ми. Имам си приятели и семейство. Разбрах, че твърде много се впечатлявам от мнението на другите и това не ми действа добре. Имам много време докато навърша 18години. Операции и силикони не са решението за това.
Ще кажа на всички с моя проблем, че всъщност ние нямаме проблеми. Ние просто се съсредоточаваме само в носа си. Застанете пред огледалото и вижте лицето си. Всички имаме хубави черти, просто ги открийте.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 2 месеца
hash: 66ffbb196f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

19.   Номер 6, ти сериозно ли? Не се обиждай, обаче явно нищо не знаеш относно ринопластиката. Как така в профил нямало да помогне? Ти знаеш ли какви гърбави носове стават чипи и малки след операция?
Най-добре е да даваш съвети само когато знаеш за какво говориш. ;)

 
  ...
преди: 8 години, 2 месеца
hash: 3cda2248ac
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

20.   Номер 19, номер 6 въобще не говори за ринопласника, а за контуриране. Това е техника за гримиране...

 
  ...

...
преди: 6 години, 6 месеца
hash: 297d2da423
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

21.   Здравей :) Искам да ти кажа, че аз имах същият проблем, също имах грозен нос и то в профил и ме беше срам, комплексирах се, нямах самочувствие и всичко това, което ти изброи, при мен беше същото, затова нямаш и идея колко добре те разбирам. Изчакай поне докато станеш на 19, когато оформянето на носа ти ще е завършило. Започни още отсега да си събираш парички и се оперирай, аз го направих преди месец някъде, на 23 години съм. Оперирах се при УНГ д-р Асен Асенов в Пловдив, операцията беше 2800 лв, няма нищо страшно, всичко мина като един миг. Доктора е уникален и е страшент професионалист :) Искам да ти кажа, че сега се чувствам прекрасно, направи ми мечтаният нос. Не съжалявам определено. Ако се решиш на тази стъпка, моля те, поне изчакай да станеш на 19, 20. Чувството да се гледам в огледалото и да се харесвам. Успех, миличка. Надявам се да видиш това, дари и след година :)

 
  ... горе^
преди: 6 години, 6 месеца
hash: 297d2da423
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

22.   Здравей :) Искам да ти кажа, че аз имах същият проблем, също имах грозен нос и то в профил и ме беше срам, комплексирах се, нямах самочувствие и всичко това, което ти изброи, при мен беше същото, затова нямаш и идея колко добре те разбирам. Изчакай поне докато станеш на 19, когато оформянето на носа ти ще е завършило. Започни още отсега да си събираш парички и се оперирай, аз го направих преди месец някъде, на 23 години съм. Оперирах се при УНГ д-р Асен Асенов в Пловдив, операцията беше 2800 лв, няма нищо страшно, всичко мина като един миг. Доктора е уникален и е страшент професионалист :) Искам да ти кажа, че сега се чувствам прекрасно, направи ми мечтаният нос. Не съжалявам определено. Ако се решиш на тази стъпка, моля те, поне изчакай да станеш на 19, 20. Чувството да се гледам в огледалото и да се харесвам е прекрасно. Успех, миличка. Надявам се да видиш това, дори и след година :)

 
  ...
преди: 6 години, 3 месеца
hash: 5554a42435
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

23.   Преди 3 месеца си направих операцията, която желаех от 12-годишна, а сега съм на 24. Това е решението, друг вариант няма. Прекрасно е чувството да се погледнеш и да се харесаш. Изчакай да станеш на 18, 19, събери си парички и си направи щом толкова не харесваш носа си. Но всичко написано от теб го разбирам, аз бях същата и съм брала много срам с носа си. Ноо решение за всичко има. Успех

 
  ...
преди: 4 години, 9 месеца
hash: 5d2c771564
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

24.   Ще кажа какво мисля - може на много да се стори грубо, но истината е, че на много малко жени можеш да кажеш, че гърбавия нос придава чар и уникалност. Обикновено това са хора със супер правилни пропорции на лице и тяло и носът на които дори придава нестандартност във визията. Но истината е, че повечето момичета не са с перфектни лица и един дефект в носа няма да е в техен плюс. Съжалявам, но това е самата истина. Човек може цял живот да си вярва колко е красив, но истината е, че дефектът си е дефект и си личи повече или по-малко в зависимост от остналите черти на лицето. При някои жени като ги погледнеш и веднага можеш да си кажеш "Защо го носи тоя нос да я загрозява? ". Няма нищо срамно в пластичната хирургия и ако имаш парична възможност, нищо не би трябвало да те спира да се подложиш на операция. Не е маловажно как човек се възприема, но това си е дефект и в повечето случаи е за премахване. Познавам такива жени и мога да кажа, че е адски грозно високото им самочувствие, защото е без покритие - имат се за големи красавици! Така че смятам, че ако жената е достатъчно уверена, нищо не би я спряло да си промени мнението.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker