Тормоз в училище - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120678)
 Любов и изневяра (29589)
 Секс и интимност (14310)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6439)
 Здраве (9550)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3139)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Тормоз в училище
преди: 13 години, 5 месеца, прочетена 5012 пъти
Здр аз се казвам Божидара. Миналата година г-ж по домашен бит и техника ни каза по време на час кои кадето е седнал там да си седи до края на годината. Още ново даскало и всеки го е срам. После посвикнах ме малко е големите ни викаха заици ама аз не се обиждах от това все пак бях само 5 клас.

После се разболях и не идвах на училище 1 седмица като се варнах 3 час имахме домашен дит и тогава животът ми се промени. Седнах си на моито място и доиде едно момче С. и ми каза това е моито място и аз не това си беше моето и казах на годпожата. Тя каза това си беше неиното място така и така аз си седнах пак на моито място а тои на неговото но преди да си отиде на ноеговото ми каза после ще видиш.

От тогава животът ми се промени. През междучасието ми измислиха прякор мафия. Защо на мен!!! Аз съм чуствителна. И така от ноември до март. ноември ми се смееше само тои а до целият клас ме мразеше. Нокои незнае какво е да те мразят всички без причина. Накрая забравиха за какво ме мразеха просто ме мразеха. И не издържах повече преместих се в друг клас. Но и там не беше цветя и рози едни ме мразят други ме обичат бях сама добре че семеиството ми беше до мен.

И сега вече в 6 клас е малко по добре. Имам си приятели някои от миналият ми клас ме забравиха. Но отново е така от старият клас 5 деца а от новият 3 или 4 тези 10 души защо ме мразят заради едно място само заради него. Мафия мафия мафия мафия ЗЗЗЗЗЗЗЗЗАААААААААААщщщщщщщщщщоооооооооо. И още и още и тя е дебела и грозна. Нека парво се видят те не може всички да са еднакви като клонинги. Има и различни

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 13 години, 5 месеца
hash: 6ed5dd0873
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

1.   И мен ме тормозят в училище... на мене ми измислиха в пети клас един много гаден прякор (и аз съм много чувствителна) ... измисли ми го едно момиче, което според семейството ми много ми завиждаше, защото много повече знам от нея по английски и целия клас ме намрази, но аз се научих да си отстоявам правата, намерих си 2 приятелки.. и сега съм 7 клас и още ме обижда класа, но аз не им се давам.. като някой ме обиди и аз го обиждам.. поне вече не ме обижда целия клас ... малко ученици от класа ме обиждат

 
  ...
преди: 13 години, 5 месеца
hash: ae9daed026
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   За съжаление детската агресия избуя последните години...Ще пораснеш и ще се научиш да отстояваш себе си!Не отговаряй на обидите,бъди безразлична и като видят,че не можеш да им служиш за забавление,ще се откажат сами!

 
  ...
преди: 13 години, 5 месеца
hash: e6e97c0b9b
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

3.   Еми, ако са видели как пишеш, нищо чудно да те намразят. Извинявай, че съм груба, ама първо научи правописа и после споделяй "проблемите" си ;]

Passion

 
  ... горе^
преди: 13 години, 5 месеца
hash: 83ee4a1da3
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Спокойно това е само временен период, който ще отмине бъди сигурна !!! Всеки е бил обиждан в училище от съучениците си и за жалост точно децата могат да бъдат най-безмилостни и жестоки . Без значение дали си дебела и грозна , слаба и хубава винаги се преминава през този период, казвам го от личен опит ( а аз се водех от слабите и хубавите ) и съм изтърпявала мнооооого подигравки за неща , който сега ми се струват незначителни и след време ще си казваш " кво им се връзвах на тия "

 
  ...
преди: 13 години, 5 месеца
hash: 740c968870
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   В сегашните класове когато си отстояваш правата и не свеждаш глава започват да те обиждат и да те тормозят.Моя съвет е да не им обръщаш внимание и да гледаш напред.Да не ти пука от нищо.С две думи да си непукист. Мен също ме обиждат по какви ли не начини но аз въобще не обръщам внимание.Все едно не се отнася за мен.Смея се повече и не ми пука от нищо.

 
  ...


...
преди: 13 години, 5 месеца
hash: 33469a6157
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Благодаря ви много! :)

 
  ... горе^
преди: 13 години, 5 месеца
hash: 79f3b4adda
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   А защо мен не ме обиждат?! Толкова ли ще се засегнете ако някой ви каже някоя дума?? Просто ако толкова не можете да се отстоявате приемете всимко на шега. Ама не да лепнеш фалшивата усмивка, ами го давай по-леко. И наистина за човек в 7 клас изобщо не се изразяваш като хората.

 
  ...
преди: 13 години, 5 месеца
hash: 38460cfd0e
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

8.   Мило мое дете, не се притеснявай. Не им обръщай внимание. Рядко става свестни хора от такива деца, които от малки обиждат другите.Гледай да учиш повече. Засега не се интересувай от друго.

 
  ...
преди: 13 години, 5 месеца
hash: 8557e3c54c
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   Хах, това тормоз ли наричаш... Ако беше момче като мен щеше да разбереш какво е тормоз, просто не знаеш мен на какво са ме правили. Но и тези времена отминаха...

 
  ... горе^
преди: 13 години, 5 месеца
hash: 33469a6157
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   от авторката:Аз не мога да го приема като на шега.Просто не ми е смешно ако сте на моито място ще видите какво е да ви се подиграват.Може да не се изразявам като човек, но поне искам някои съвет,а не да ми казвате, че не мога да пиша правилно или други подобни убиди.Добре имам много правописни грешки еи това ли е наи-важното.Гледа се какво ще направиш за света,а не дали си глупав,имен,грозен,красив,дебел,слаб знам, че никои не ме разбира аз съм просто едно хлапе на 12 г. в 6 клас.Което се пита защо е родено за да мусе смеят ли за това ли е ако е за това по добре да не съм се раждала. Аз ли съм виновна че заеквам от 3 годишна и съм асматичка и никои не ме разбирара.Ако е така по дибре да умра.Какъв е смисълът пална съм с болести,дебела,грозна какво остава още просто незнам обаркана ли съм тапа ли съм. И семеиството ми не ме разбира може да ми каже само човек които ме разбира аз съм като боклук на този свят никаде не ми е мястото.И в друга страна да отида пак ще е същото защо си ме създал боже. Аз съм една тапа МАФИЯ.

 
  ...

...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 6acd91dd11
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Аз съм момиче те рабирам напълно и с мен е нещо подобно! Ако искаш си остави скайпа или имейла, за да се запознаем. :)

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 6ba9412a7f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   И аз сега съм 5 клас и си имам BFF - невероятен човек!!! и целия клас ни обижда и се заяжда -- днеска по физическо се сбих с едно момче (аз съм момиче) и му разбих носа! такаче ако някой те закача не му се давай --- запиши се на карате, тайклонду и там нещо и им покажи кой ще се закача---------

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker