Приятелката ми ме дразни! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120497)
 Любов и изневяра (29536)
 Секс и интимност (14293)
 Тинейджърски (21841)
 Семейство (6421)
 Здраве (9544)
 Спорт и красота (4684)
 На работното място (3125)
 Образование (7270)
 В чужбина (1640)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1729)
 Други (18349)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Приятелката ми ме дразни!
преди: 15 години, 11 месеца, прочетена 4799 пъти
ЗДР проблема ми е следния мн даржа на наи добрата ми приятелка но тя се е променила коренно известно време бяхаме разделени понеже не бях в бг но винаги сам и звьняла и интересувала как е и с какво мога да и помогна. сега сам си тук но тя не ми обраща никакво внимание винаги е заета, винаги изморена не се виждаме като преди хванала си е и приятел които винаги е с нас ако излезем и слухти какво си говорим винаги неговата воля е по важна! аз зарезах мн познати които ме тарсеха защото, мога да се доверя само на нея и с нея ми е наи забавно но тя се е преварнала в мрункало и лигла! казах и какво мисля но маи не помага, имам и други приятели но тя ми беше наи близка. КАК ДА ПОСТАПЯ?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 15 години, 11 месеца
hash: b7444ddac8
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   След като тя се раздели с приятеля си, тогава ще те потърси. Той те е замествал, докато те е нямало...
Кажи й, че когато отново бъде предишното момиче, каквато е била преди, тогава да те потърси

 
  ...
преди: 15 години, 11 месеца
hash: 3f14194bd9
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Значи не ти е истинска приятелка, щом те пренебрегва, независимо дали е заради момче работа или поради др причини. Ще осазнае грешката си, но дано ти да имаш сили да и простиш и всичко да стане по старому. Успех!

 
  ...
преди: 15 години, 8 месеца
hash: eb51c64778
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Здр аз живея от 6 години в чужбина. Върнах се преди година в БГ и да ти кажа честно нищо не беше както преди. Хората бяха същите както и държанието им само дето на мен вече то ми беше чуждо. Не знам колко време си била навън но след като си излязла веднъж не можеш да очакваш че при завръщането ти всичко ще е както преди. Просто връзката между хората се прекъсва и телефонните разговори не важат. Тя никога няма да бъде предишната а може би сега просто ти е показала истинското си лице. Мисля че тук не става дума за прошка просто за нормалните неща от живота. Времето и разстоянията разделят и в повечето случаи завинаги...

Надявам се при теб да не е така но честно казано се съмнявам. Поздрави!

 
  ... горе^
преди: 7 години, 5 месеца
hash: aa56f64c90
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Ами когато скъса с приятеля и тя ще забележи че е самотна и ще иска пак да излизате и други неща.
Например ридителитд на най добрата ми приятелка са в германия и я гледа баба и. Преди излизахме всеки ден до късно а сега когато баба и я гледа с нея не излизане почти бикога най много 2 часа в седмицата но поне се виждаме в училище и така баба и не и дава нищо. Ние излизаме по малко защото баба и я кара да обядва да си напише номашните а ако нямаме да си почине няколко часа или все измисля нещо. Приятелката ми си има брат на който баба им не му дава нищо също. Не разбирам защо но аз и няколко други приятелки се прибираме много късно и родителите ни не ни казват нищо и когато би кажат да се прибираме ние искаме още и се опитваме да се споразомеем за още. Когато баба им и звънне в 4 часа след обяд да се прибира защото е късно тя казва "добре бабо става ли да се прибера след 5 мин., тръгвам" тогава ми става гадно защото аз всеки ден се надявам да излезнем и да се забавляваме а тя всеки път ми казва че баба и не дава. Когато отидем на дискотека тя пак ли няма да и даде защото е след 19:00 часа и и дава пари за навън само по 2 лв

 
  ...
преди: 7 години, 5 месеца
hash: 106790aa49
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

5.   Според мен не те е имала за толкова близка приятелка колкото ти нея. Както ти казаха, ако скъса с приятеля си отново ще започне да те търси повече, но моя съвет е да не се занимаваш повече с нея, защото хора като нея по - скоро употребяват приятелите си, когато нямат с какво да си запълнят времето и ги имат за някакви там будали, които да им вършат услуги, когато са в нужда. (Приемат ги за даденост! )

Забележи как има хора, които умеят да отделят време и за гаджето и за приятелите си! Търси си такива приятели, а използвачите им давай игнорче :)

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker