Извратеният пастрок - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120658)
 Любов и изневяра (29582)
 Секс и интимност (14306)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6437)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4686)
 На работното място (3137)
 Образование (7285)
 В чужбина (1643)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18386)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Извратеният пастрок
преди: 8 години, 1 месец, прочетена 4540 пъти
Здравейте всички.

Както се подразбира от заглавието става дума за онова нещо - приятеля на майка ми. Те не са женени, а просто гаджета...

Този, не знам как да го нарека, живее при нас, натресе ни се, и ме тормози. След дълги и отвратителни опити да ме види гола, нещастникът успя. Чувствах се отвратително. Все още се чувствам така. Казах си "недей да преувеличаваш, нищо кой знае какво не е станало", но не мога. Сещам се от време на време и ми се повдига, една буца ми засяда в гърлото, плача и искам да си смъкна кожата. Отвратително е. В онзи момент, след като ме видя, вдигнах скандал. А пък той на мен ръка. В крайна сметка майка ми предотврати каквото щеше да стане. Отидох си в стаята след като им казах, че това е тормоз и ще викна полиция. И докато плачех чух тъпото и изобщо недостоверно оправдание на онзи изверг. И то беше следното : "ама бебе не знаех. Аз откъде да знам? ". Откъде да знаел бил ку*ият му син! Това е рутина! Правя го всеки ден. Хвърлям си душ всеки ден! И това се знае! Защото всеки път предупреждавах! Оказва се, че нямам право да се изкъпя в собствения си дом ли? !
Както и да е... Проблемът ми е това, че се сещам и не знам какво ми идва да направя. Чувствам се отвратително. Гнус ме е! Та той е противен!!! Ужасен изверг!!!! Е, някой знае ли как да го преодолея?

А съвети от сорта "изхвърли го", "извикай полиция", "махни се оттам", "не стой в апартамента сама с него", "закрила на детето"и тем подобни няма смисъл да пишете, защото да го изхвърля опитвах и опитвах - не става, не се маха. Със закона не ми се занимава, защото не искам да ме вземат от майка ми - само нея имам. Нямам баща, нямам и близки. Не я обиждайте... Донякъде я разбирам, иска да е щастлива и да бъде обичана, не иска да е сама... Явно смята, че този й е "последният влак", знам ли...

Да отида ли на психолог? Но той дали ще помогне? Не знам какво да измисля... Но така не мога. Ами ако му трекне да направи нещо повече? Тогава какво? Непълнолетна съм, само да вметна. Ненавиждам го откакто го видях. На челото му пише, че е извратеняк противен! Колко трябва да му е болен мозъка на този? С що за същество си имам работа? !? ! Какво да правя!? Не знам, не знам, не знам, не знам!!! Направих всичко, което можах, за да го махна! Не се маха!


Помощ!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 8 години, 1 месец
hash: 6d1ead174f
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Малко преиграваш. Защо не си заключила вратата на банята? Ако няма възможност да се заключва ще искаш от майка ти и дори от него да се сложи там заключваща се брава, така както и на стаята ти. Друг проблем нямаш.
Сигурна ли си, че просто не ревнуваш и не искаш да живееш сама с майка си?
Иначе се научи да приемаш тялото си - голямата работа, гола те е виждал сигурно и съседа докато си се преобличала... важното е да не ти посяга или нещо такова и с викове не се случват нещата, а с действия.
Човекът не е извратен - просто е хетеросексуален, а ти най-вероятно си на 15-16 години, а и може да е било случайно. Няма нищо извратено в красивото женско тяло, НО ако нещата стоят така както ги описваш майка ти не си е на мястото.

 
  ...
преди: 8 години, 1 месец
hash: 379c97bb18
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   За мен има само едно решение - да убедиш майка си, че този трябва да си ходи.

А като станеш на 18, силно те съветвам да си намериш работа и да се махнеш от там. Това ще те направи много по-зряла и самостоятелна и ще ти се отплати за вбъдеще. Хем няма да се налага да се виждаш с онзи. Пък с майка си може да си ходите от време на време на гости.

 
  ...
преди: 8 години, 1 месец
hash: 179c57a0f7
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

3.   Хайде бе видял те гола, голяма работа, чак извратеняк наричаш човека, хората на нудистки плажове ходят, стриптийз в дискотека танцуват, ти се оплакваш че някой те видял гола. Човекът нито ти е посегнал нито нищо. Ти обвиняваш човека без вина, не е ли възможно всичко да е станало случайно?
Аз бях втори клас, като отидох на рожден ден, приходи ми се до тоалетна бързах за да не изтърва купона в хола и дръпнах вратата на банята, бащата на рожденицата ползваше по малка нужда и двамата се стреснахме. Видях на човека голото старческо дупе и какво от това, това обаче съвсем не означава че си падам по набори на баща ми още от 8 годишна.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 1 месец
hash: 570800d7ec
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Най-добре поговори с майка си.

 
  ...
преди: 8 години, 1 месец
hash: 509179a31c
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

5.   Горния коментар е идиотски.Точно заради такова мислене има толкова жертви на домашно насилие!Ни едно дете не трябва да се чувства виновно че в собствения си дом не се е заключило в банята понеже в нормални обстоятелства никой не би го притеснявал ни в банята ни в стаята му нито по никакъв начин.И освен това децата усещат кой е извратеняк и кой е добронамерен към майките им,живота ги научава да го усещат това навреме...Съвет да дам мога само един,че детето не иска да се дели от майка си,но ако тя не му вярва или омаловажава отношението на приятеля си към детето просто няма как да не се стигне до някаква крайна ситуация при която ще ,не ще -ще се намесят социалните..може би психолог който да привика и майката е най-доброто решение..то на държавни институции не дай боже да разчиташ...

 
  ...


...
преди: 8 години, 1 месец
hash: 03702ae699
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

6.   Подкрепям мнението на №1, и аз това мислех да напиша. Дори старите бабини врати имаха резета, каква е тази баня, да не е с прозрачна врата!? Приятелят на майка й е нормален мъж, как да не гледа, когато младо момиче му се разголва? Какво да прави в такива моменти, да си закрива очите ли? И наистина, какво толкова е станало, бил я видял гола!? То голяма драма станала, по трудно можеш да видиш добре облечен човек, отколкото голотии, те са навсякъде. Виж, ако този мъж се опитва насила да я съблича и върши нещо перверзно, тогава е за порицание и за наказание. Но за един невинен поглед и то случаен, хайде много морални се изкарваме. Да не би да има съблазън и сега да успокояваме гузна съвест?

 
  ... горе^
преди: 8 години, 1 месец
hash: 999e600c1c
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Отиди в закрила на детето, няма да те "вземат", но поне ще сплашат този индивид. След като чувстваш, че той отдавна се опитва да те види съблечена и най-накрая е успял, просто събери сили и потърси помощ преди да е станало по-лошо. От закрила на детето могот да те насочат към безплатна психологична подкрепа. Пиша ти го като социален работник, работещ именно в един от многото отдели за закрила на детето. Извеждането от семейството е крайна мярка, така че при така описана ситуация няма да се прибегне към нея. Редно е все пак някой да напомни на този мъж какво може да му се случи ако си помисли за нещо повече. Можеш да се обадиш на НТЛД 111 116 безплатна линия

 
  ...
преди: 8 години, 1 месец
hash: afb5cff61a
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

8.   Едно е да те види гола, друго е да ти посяга. Ако е само първото - нищо не е станало, кой знае колко жени голи е виждал. Ако забележиш друг интерес кажи на майка си директно.

 
  ...
преди: 8 години, 1 месец
hash: 379c97bb18
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Не съм жена, но повечето коментиращи не разбраха точно за какво става въпрос. Какво толкова било станало, като я видял гола? Вие сериозно ли? Едно е да те види неволно, друго е да те дебне да се съблечеш, че да се дърви на тялото ти.

Това е меко казано унизително и нарушаващо личното пространство. Това, че не се е заключила, не му дава правото да я дебне. То е ясно, че щом е в банята, има голяма вероятност да е гола и етикета предполага да се уважава това право. Тя точно и затова не се е заключила, защото е нормално и редно и се предполага, че щом си в банята и другите значт това, няма да тръгнт умишлено да те кризят.

В случая най за ена*е е майка ѝ, която предпочита да е с някакъв извратеняк с риск да си развали отношенията с детето, а не дай Боже и да стане по-лошото.

Тогава сигурно ще убеждавате авторката как е нормално хетеросексуален мъж да спи с непълнолетната си заварена дъщеря против волята ѝ.

Медждувпрочем точно в този сайт съм се натъквал как се поощрява секс между кръвни при това много близки роднини (вкл. брат и сестра), между свекър и снаха и подобни. Вие не се различавате от разгонени животни, които правят секс с всеки, който им е под ръка, без значение дали е роднина или е редно.

Помислете малко с мозъка си, не с половите си органи.

За мен най-разумното решение, както споменах и по-горе в коментарите е, авторката да говори сериозно с майка си, ако трябва и да ѝ постави ултиматум, щом е толкова заблудена да не вдява какво става и да поема риск дъщеря ѝ да бъде изнасилена.

Аз тези работи не ги говоря наизуст, имам личен пример пред очите си как баща изнасилвал системно 12-годишната си доведена дъщеря. Майката все не вдяваше за какво става въпрос, абсолютно същата история.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 1 месец
hash: 1a69a6c7e3
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Номера 1, 3, 6 - как ще е малка работа, че я е видял гола!!!
Вече била на 15-16... Ами това не го оправдава в никакъв случай.
Тоя пък преди да влиза някъде да се ослушва малко, да потропа на врата преди това. Да се съобразява!
Ако ситуацията беше на обратно - тя да го види гол и да му каже - ааеее голяма раута ся, а не исках без да искам милоо.. какво щяхте тогава да коментирате? !??? !!
Авторката и само тя има правото ДА РЕШАВА И ДА ИЗБИРА КОЙ ДА Я ВИЖДА ГОЛА!!!
Може да й харесва съседите да я гледат гола, но ДА НЕ Й ХАРЕСВА този да я гледа гола! И това изобщо, ама изобщо не е маловажно!!!

Ами авторке мила, не знам какво да те посъветвам, освен да извадиш невероятния късмет да го хванеш с друга жена и да ги снимаш - май само така майка ти ще го изгони тоя мръсен плужек!
Наистина ти пожелавам скоро да стане нещо такова!

 
  ...

...
преди: 8 години, 1 месец
hash: 6c37f483ee
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Авторката

Здравейте. Говорила съм с майка си за него, но нали ви казвам - мисли, че друг няма да намери и ще остане сама. Затова я разбирам. На 16 съм и скоро - след около година и нещо - ще отида в големия град да уча и най-вероятно там и ще живея. Ако тя го изгони сега, ще бъде самотна като отида да уча.

Търпя го немалко време вече. Ставали са всякакви скандали, постоянно ми трови нервите, обижда ме, а и този проблем, заради който писах. Преди около година се опита да ме види за първи път. Или бяха две, не помня. Оттогава нещата са по-напрегнати. Мъчно ми е, че майка ми е между чука и наковалнята. Постоянно трябваше да ни спира споровете. Първоначално той само крещеше, но сега, последния път, тръгна към мен и вдигна ръка. Изплаших се, няма какво да лъжа, но пък и не се отдръпнах и не млъкнах защото се надявах да ме удари и тогава поне може би щях да успея някак да го изгоня. За самозащита няма смисъл да мисля, защото шансовете ми срещу този са точно никакви - два пъти по-тежък е от мен, и много по-силен. Аз съм слаба - физически, а подозирам че и психически. В крайна сметка реших да изтърпя това останало време и да напусна собствения си дом - каква ирония. Онова лайно ще живее и ще се шири в моя дом - това най-много от всичко ме вбесява. Но както и да е. Поне майка ми се надявам да бъде щастлива след това.

Номер 1 - преди ревнувах майка си - от всичко и всеки. Но сега вече не. Така че не е заради това. Вече от опит знам, че с викове не стават нещата, но пък в този случай и действията не помогнаха.

Номер 2 - и аз така мисля и това ще направя. Благодаря. :)

Номер 3 - този извратеняк, както спокойно и с право мога да го нарека, не е осем годишен и съвсем добре знаеше, че съм в банята. Едно е осем годишно дете, друго е три пъти по-възрастен от мен изрод.

Номер 5 - така е, че си се усеща, дори даже и вижда, какъв иднивид стои насреща.

Номер 6 - аз НЕ му се разголвам! Това е просто гнусно и не бих го направила! Принуждавам се да обличам още една блуза върху тениската, когато отивам да си взема храна от кухнята, за да не ми зяпне настръхналите зърна "случайно". Не е нужно да си закрива очите, достатъчно е да страни от мен както правя аз! Не нося къси панталони, не нося потници и изобщо каквото носят нормалните хора посред лято, и то в дома си, защото ще излезе, че СЪБЛАЗНЯВАМ, разбирате ли, ГОСПОДИНА. Като монахиня съм.
И каква съблазън, за Бога!? !! Отврат!

Номер 7 - не знам, ще видя... Благодаря, че ми обяснихте това. :)

Номер 8 - добре, какво нормално виждате в това почти 50 годишен да проявява интерес към 16 годишна? ! Това според мен е извратено и ненормално! Хубаво, да си гледа жените на неговата възраст, не мен!

Номер 10 - говорила съм с майка си - не става. Не е "най за еб*не" - просто такива са обстоятелствата и тя е несигурна.

И номер 11 - при нас не е нужно да се ослушва човек - вижда се, че е светната лапмата, чува се и водата и при положение че вратата е затворена е силно вероятно да има някой вътре. Сигурна съм, че не се среща с други жени. Благодаря! :)


Това беше всичко. Благодаря на всички ви. Лек ден! :)

 
  ...
преди: 8 години, 1 месец
hash: 6c37f483ee
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   А, и, аз основно питах как да преодолея отвращението което изпитвам като се сетя, че ме е видял. Просто ми е отвратително и гнусно..

Авторката

 
  ... горе^
преди: 8 години, 1 месец
hash: 5b72a2e7f9
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   Отвращението няма как да го преодолееш, честно казано. Просто споменът ще избледнее след време, това е единствената ти опция към този момент. Аз също съм ставала жертва на сексуално насилие и знам от личен опит. Вероятно не можеш да си го избиеш от главата и е разбираемо, но просто гледай винаги да си заета с нещо друго и да се разсейваш. Лично аз не съм открила друго решение. Надявам се скоро да се подобри ситуацията. Знам много добре колко е неприятно, на никой не го пожелавам.

 
  ...
преди: 8 години, 1 месец
hash: 6c37f483ee
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

15.   Номер 14, много съжалявам за случилото ти се...

Авторката

 
  ...
преди: 8 години, 1 месец
hash: 4e46853910
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

16.   Съветвай се с адвокат дали можеш да предприемеш някакви законови действия срещу него. Все още нямаш 18 - това ще ти е в позла мисля.

Аз на твое място бих била доста срината психически. Номер14 хубаво казва да се разсейваш, но не всеки може да се разсейва така лесно от такива травмиращи случки.
То все пак контакта с този е ежедневие!
Ти хубаво ще се изнесеш като завършиш училище, нормално ти това за себе си ще го направиш и за развитието си, ами до тогава? А и както казваш това е твоя апартамент, само ти си наследница, а и ако го е закупил баща ти всъщност наистина жилището е абсолютно и само твое - би било добре да го проучиш това нещо.
Знам, че за някои хора случки като тази е нещо маловажно, а може би дори и нормално, но по мое мнение са си абсолютно травмиращи и остават спомени за цял живот.

 
  ... горе^

...
преди: 8 години, 1 месец
hash: 379c97bb18
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

17.   Авторке, отвращението няма да го преодолееш, просто защото то си е за отвращение. Щеше да е ненормално, ако не изпитваше такова.

А колкото до майка ти - това, че нямало кой друг да я вземе (не съм убеден, че е така), не е оправдание да се самоунижава и да търпи най-големия извратеняк. Още по-малко има право да рискува да те изнасили. Защото представи си, че някой път е примерно много загорял или е на две ракии? Ако в трезво състояние си позволява това, не искам да знам в някой по такъв момент какво може да направи.

И аз я разбирам майка ти, че се страхува от самота, но все пак не го оправдавам това да рискуваш изнасилването на дъщеря си заради някакъв олигофрен, дето без него ще е по-щастлива даже. А и тя самата няма никакво самоуважение, извинявам се за думите си, но съгласи се, че е така.

Пак ще се повторя - не е луд, който яде баницата, а който му я дава. Докато майка ти го търпи, той ще се чувства свободен да си разиграва коня и все по-нагъл ще става. Той си е извратеняк, той по-добре няма да стане, ама майка ти защо го търпи такъв? Дано не стане най-лошото, че майка ти не знам с какви очи ще те погледне после и как ще понася сама себе си. Пази, Боже!

 
  ...
преди: 8 години, 29 дни
hash: 6c37f483ee
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

19.   Номер 17 - той не пие, нито пуши. Уж е примерен, но си е същински боклук. Ами... не знам. Щом досега не е направил нищо едва ли през оставащите някъде 2 години ще му хрумне да прави нещо. Страхливец е. "могъщ" е само когато знае, че майка ми ще спре спора или че го подкрепя.

Ще потърпя и ако започне да става по-зле мисля да направя както ми каза номер 7 - да го сплашат малко.

Номер 16 - аз имам документ, че апартаментът е мой. Мисля че по закон имам право да го задължа да плаща наем за стаята(хола), но не искам да го правя за да не се озлоби срещу мен още повече. Пък и като си тръгна оттук ще им го оставя да живеят в него. Няма смисъл да гоня майка си на улицата или да живее на село при неговата майка. Защото той е несамостоятелен, винаги е живял при родителите си... Изнесе се оттам благодарение на нас.

Благодаря ви! :)

Авторката

 
  ...
преди: 7 години, 7 месеца
hash: 1e6d617017
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

20.   Здравейте, не коментирам по принцип, но тема ми е близка, само че съм от другата страна - дъртия пастрок. Съвсем нормален, интелигентен, бял, отруден, неосъждан, на 40 мъж съм. Дъщеря ми беше на 6, когато заживяхме заедно. Сега е на 16. Аз избрах отношение възпитател - подрастващ, вместо да съм и приятелче. Знае, че може да разчита на мен, имаме си доверие, но... просто порастна( физически) което стана неподозиран проблем за мен. Очаквах повече тревоги от гаджетата, но никога не съм мислил, че аз ще подведа себе си. Не си мислете, че нещо е станало - аз не съм лек мъж, но си мисля, че авторката и пастрока и не се разбират взаимно. Имам пред вид като мотивация, а не като отношения. Затова пиша. Господина " изверг" вижда сексуален обект, а госпожицата - насилник. Всеки е затворен в собствената си камбанария. Единствения траен изход е и най-трудния: сядате на масата и му обясняващ как се чувстваш, как не го харесваш и му напомняш, че си още дете. Мисля, че ще е отрезвяващо. Ако моята ми каже това, ще се гръмна. Обичам я като собствена, но докато пиша осъзнавам, че и аз искам да я видя гола.... не се и опитвам, но да знаете-природата е много мощна.
П. С. Когато ме е отрязвало гадже винаги е било с ясен, твърд тон и категоричното НЕ си е НЕ, вместо ДА. Успех!

 
  ... горе^
преди: 7 години, 7 месеца
hash: 7951e73778
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

21.   Номер 20, имам въпрос. Според теб "задължително" ли е пастрокът да погледне на дъщерята на жена си като на сексуален обикт?
И тук задавам и друг въпрос към биологичните бащи на дъщери - а вие гледате ли ги по начина, по който 20 описва за доведената си дъщеря?

 
  ...
преди: 7 години, 7 месеца
hash: 7951e73778
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

22.   И още нещо към 20 - в такъв случай как гледате на майката на детето?
Много ми е объркано.

 
  ...

...
преди: 7 години, 7 месеца
hash: d243c9a6fe
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

23.   Човече!!!! Ехо, номер 20, я си прочети отново коментара! Майната й на "ПРИРОДАТА", осъзнай се малко! Искал да я види гола... Ама че болест - да, БОЛЕСТ! Вече се убедих че всички, абсолютно ВСИЧКИ мъже са извратени до мозъка на костите си! УЖАС! В какъв свят живеем... Болен народ, нямам думи... И все "Природата" им е оправданието за това че са слабохарактерни извратеняци...!

 
  ... горе^
преди: 7 години, 7 месеца
hash: fb2b0d46ee
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

24.   Здравейте

номер 20 е прав за това което е писал, струва ми се неизбежно мъж в семейство с майка и доведена дъщеря, която не е негова биологична и която вече е тинейджърка да не му хрумват сексуални мисли за нея. Тя е като едно ходещо изкушение което вижда всеки ден. Просто така действа тестостерона на един нормален мъж, съжалявам ако ви се струва извратено. Друг е въпроса, че мъжа действайки от позицията на разума си а не от чувствата си както повечето жени които вършат нередни неща и после се оправдават, че на сърцето не можело да се заповядва и просто са следвали чувствата си, та мъжа в огромната част от тези случаи потиска емоциите и желанията си и проявява дисциплина за да не извърши нещо нередно. Разбира се има и такива които се поддават и извършват недостойни неща с доведените си дъщери което разбира се е лошо и грешно. Просто децата трябва да живеят с биологичните си родители за да няма такива неща, но заради "културата" на изневери, раздели и подобни се получават много такива ситуации на самотни майки с дъщери които като си хванат друг мъж се получава такова сексуално напрежение между мъжа и момичето. Още повече, че сега все повече обществото морално и сексуално деградира и все по-малко задръжките се спазват. Ако вие например сте жена която е изневерявала на мъжа си например според мен нямате никакво морално право да критикувате един мъж в подобна ситуация, защото с вашето поведение вие сте част от проблема и защото за разлика от вас които сте действали според сексуалните си желания и сте извършили нещото а после си намирате оправдания и извинения за да се оправдаете, такъв мъж въпреки, че хормоните и природата го съблазняват да извърши нещо подобно той се бори с тях и не го върши. Та да наричате такъв мъж изверг е доста, ама доста лицемерно.

 
  ...
преди: 7 години, 7 месеца
hash: 7f0d7c41d7
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

25.   Точно така номер23. Не всички мъже, но повечето!
Толкова съм отвратена и аз от тези чичковци, които си мислят, че целия свят трябва да се върти около тях и да им се възхищава! Забележи го този 20номер колко много епитета е използвал само за да ни се представи на нас, чуждите хора колко е, видите ли, направо супер идеалния човек, още малко и ореол ще си сложи...
Леле, неосъждан бил - и че к'во като си неосъждан е, браво ли да ти кажем?
Знаеш ли какво 40н, отиди и признай на жена си какви мисли са нахлули в главата ти за дъщеря й, събери си багажа и излез от живота на тези хора! Нали имаш претенции, че си съвсем нормален бял мъж?

 
  ...
преди: 7 години, 7 месеца
hash: f63d9e4e42
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

26.   Ако той не се махне има голяма вероятност през нощта да те навести... ако ме разбираш.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 7 месеца
hash: 754598a477
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

27.   Никой не те разбра 26, говориш неща твърде сложни за останалите.

 
  ...

...
преди: 7 години, 7 месеца
hash: bc73b83a77
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

28.   24, като ти чета малоумните оправдания се вижда, че като си бил тинейджър си бил един супер глезен пикльо, който мама и тати винаги са го оправдавали за всичките му простотии!

 
  ...
преди: 7 години, 7 месеца
hash: 6fb3e5d035
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

29.   от 24 до 28

Не позна, по-скоро точно обратното, но всъщност това няма значение. Това което има значение е, че ти вместо да се аргументираш или да признаеш за вярно написаното от мен ти ме атакуваш персонално без да знаеш нищо за мен от злоба, че това което написах е вярно обаче не ти харесва и единствената ти реакция е елементарно озъбване и злобеене. Много грозно, много... Засрами се!

 
  ... горе^
преди: 7 години, 7 месеца
hash: 1caf1e598a
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

30.   24, кажи това и на другите 4 души, които са ти дали по една звездичка (включително и аз). И ние ли грешим? Замисли се малко - кой трябва да се засрами?

 
  ...
преди: 7 години, 7 месеца
hash: 0169e34ec3
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

31.   от 24 до 30

Ами ти трябва да се засрамиш, че злобееш и ме нападаш, че ти казвам истината. Аз от какво да се засрамя, че ги казвам нещата както са си ли?

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker