Още една история за любов...моля помогнете! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121032)
 Любов и изневяра (29667)
 Секс и интимност (14347)
 Тинейджърски (21877)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7293)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Още една история за любов...моля помогнете!
преди: 13 години, 6 месеца, прочетена 2096 пъти
Здравейте! Може би има някакви подобни теми вече, но аз лично не намерих, за това реших да напиша тази тема и да ви помоля за помощ.Ще се опитам да разкажа историята си накратко.

И така..на 15 години съм и мога да кажа, че съм от добрите момичета - не пия, не пуша, спазвам вечерен час, отличничка. Имам приятел от близо 10 месеца. Той беше най-неподходящото момче, с което можех да се захвана, но поех риска и го направих, за което не съжалявам.

Обича ме много без съмнение. Доказвал ми го е неведнъж. Винаги ме подкрепя каквото и да стане. Както всеки човек и той си има недостатъци (като например огромната му ревност, която не понасям). Зарязвала съм го 1-2 пъти точно заради това, но той веднага се извинява и само щом видя сълзите на очите му и омеквам. И все пак го обичах. Но до преди 1-2 месеца, когато чувствата ми бавно започнаха да се изпаряват. Може би се дължи на това, че си омръзваме, защото почти всеки ден сме заедно и доста често говорим по телефона. Постоянно ме пита обичам ли го, дали съм му изневерявала и някакви подобни въпроси, които ме влудяват. За всичко се съмнява в мен.Чувствам се толкова объркана и не знам дори какво чувствам. Понякога за минутка се решавам да го оставя, но след още една съм на точно обратното мнение. Мисля, че съм прекалено свикнала с него и може би за това не мога да приключа връзката ни. Исках съвет от приятели, но чувам само различни мнения. Само като си представя колко зле ще се чувства и сърце не ми дава да го зарежа.

Като чета написаното от мен всичко изглежда в по-добра светлина. Но повярвайте не е така! Много неща съм преживяла за момиче на 15 години, но до сега не съм се чувствала така.


Моля ви, дайте ми съвет, защото не мога да продължавам така. Помогнете ми да взема решение. Благодаря предварително!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 13 години, 6 месеца
hash: 7b10c05f63
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Мило момиче,
сайтът, който би трябвало да посетиш се казва сърце.ком и мога да ти кажа, че там ще откриеш много по-добри съвети!!! Намира се от дясната страна, близо до гърдите и всеки човек разполага с него в ''любими''! Освен това не ти иска разни регистрации и такива глупости.
И така...извън метафорите...просто слушай сърцето си. Ако ти чувстваш, че нещата вече лека полека се изпаряват, няма смисъл да сте заедно. Така само си губите времето един с друг, а вероятно и двамата можете да си намерите нещо по-добро. Сама казваш, че той е най-неподходящото момче за теб. Тогава защо си още с него? Ревността е нещо човешко, разбирам, но въпросите, които ти задава, говорят за това, че той не ти вярва толкова, колкото изглежда..че въпреки десетте месеца връзка, той все още не може да свикне с това, което си всъщност.

Посети сърце.ком и се вслушай ясно в отговорите, които този наистина добър сайт ще ти даде. Помисли добре върху нещата, изясни чувствата си, опитай се да разбереш как се чувства и самото момче. И когато направиш всичко това съм сигурна. че вече ще знаеш как да постъпиш!

УСПЕХ!!!!

 
  ...
преди: 13 години, 6 месеца
hash: 6643045ea6
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Твоето нещастие за неговото щастие !? Не бива така ..
Ако наистина чувствата ти към него лека полека са изчезнали просто го остави колкото и да ти е трудно, колкото и да ти е жал, защото така нараняваш не само себе си, но и него .. :)

 
  ...
преди: 13 години, 6 месеца
hash: 5321fd2400
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Ами-просто си на 15 и още не знаеш какво искаш!А и той явно не знае....

 
  ... горе^
преди: 13 години, 5 месеца
hash: c51962e629
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Идва един период,в който 2ма души си омръзват. Дай си почивка,не го виждай 2-3 дни. Помисли какво искаш и послушай сърцето си.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker