Омръзна ми да се правя на това, което не съм.. - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (107821)
 Любов и изневяра (25897)
 Секс и интимност (12682)
 Тинейджърски (21061)
 Семейство (5511)
 Здраве (8582)
 Спорт и красота (4437)
 На работното място (2549)
 Образование (6684)
 В чужбина (1436)
 Наркотици и алкохол (1005)
 Измислени истории (765)
 Проза, литература (1578)
 Други (15487)
 Избор на редактора (147)
 
Зъбни импланти
Възстановете Вашата усмивка в рамките на седмица!

Зъбни импланти - цени

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Омръзна ми да се правя на това, което не съм..
преди: 5 години, 8 месеца, прочетена 1240 пъти
Здравейте. Момиче съм на 18. Живея в малко село, всички се знаем, няма как. Проблема ми е, че съм бисексуална и напоследък хората започнаха да говорят много за мен. Да ме обсъждат, че съм такава. По принцип ще кажете: Какво ти пука, живей си както на теб ти е хубаво. Е да, ама знаете, че тези хора (лесбийки, гейове, бисексуални) са отхвърлени от обществото, а и най - вече в България. На мен лично не ми пречи да говорят, просто се опасявам, че майка ми ще разбере и няма да е добре за мен, а тя категорично не харесва тези хора. Та на най - добрата ми приятелка майка й я е питала много пъти дали съм такава и тя все е отричала, а майка й повярвайте ми е много особен човек. Строга, лоша, няма тънта мънта при нея и мен това нещо ме изнерви тотално. Имам чувството, че цяло село ме знае, но никой няма смелостта да ми го каже в очите, но нали знаете: такива са хората, говорят зад гърба, но когато си с тях нищо не ти казват и се преструват, че си им приятен. Та реших докато емигрирам от това село и като цяло от България да направя така, че да отшуми тази клюка или този слух. Та питах най - добрия си приятел дали ще се обвърже с мен във фейсбук и дали ще се преструва на мое гадже и той прие. Днес дойде до село и като минавахме покрай най - добрата ми приятелка (тъй като имахме план, когато ние минаваме тя да изведе майка си навън, за да ни види хванати за ръце) и всичко мина като по вода. Обаче това на мен не ми харесва, не ми харесва да се преструвам на това, което не съм. Не съм някаква да натрапва, че е такава. Нормално момиче съм си. Знам от къде е тръгнал слуха, знам, аз съм си виновна, просто знаете как е като харесвате даден човек. Показваш си чувствата дори и да не искаш. А ако кажа на майка ми, тя жената ще лудне тотално. Колкото проблеми са и на главата сега остава и да и изтърся това и най - много да ме изгони от вкъщи. Още 1 година и се махам от тук, след това ако си намеря приятелка (гадже) тогава вече съм готова да призная на нашите. Поне ще знам, че и да не го приемат, аз ще има къде да се прибера, ще има и човек до мен и тогава въобще няма да ме интересува кой знае и кой не знае. Просто искам да живея както аз искам, а не цял живот в лъжа и преструвки. А на вас какво ви е мнението? Как да постъпя: Да продължавам да се преструвам докато се махна от селото или нещо друго? Благодаря Ви за вниманието! :)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
 
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 8 месеца
hash: f29c948fa9
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Много добре си се ориентирала. Просто се махни, а до тогава си трай. Даже ако питаш мен, не мисля, че е редно изобщо да им казваш. Щом така разсъждават, те никога няма да те приемат, а и да те приемат кому е нужно години анред да се разправяте, да се дракате и да ги убеждаваш, че това не те прави лош човек. А и колкото ид а си отделена, ти си им дъщеря и няма как да не те анрани отношението им. То е достатъчно само един крив поглед да ти хвърлят, който да ти държи влага 5 г.

А и това сие твоя живот в крайна сметка, какво им влиза на тях в работата с кого пеекараваш времето си, след като не пречиш никому и не правиш нищо неморално и незаконно?

Имам един транссексуален приятел, та той реши да си признае и до ден днешен не си говорят, а това беше преди години. Това ли искаш и ти?

 
  ...
преди: 5 години, 8 месеца
hash: b42ab258f0
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   няма смисъл да ти казвам да не ти пука, защото това си го знаеш и без някой да ти го казва. Знам какво е да трябва да се криеш от другите, просто защото повечето са свикнали да гледат чуждия живот, а не своя. Нямам предвид това, че съм обратна или бисексуална, но винаги съм подкрепяла хората с различна сексуална ориентация от тази, която се натрапва, че трябва да имаме. Според мен не трябва да се правиш на щастлива с това момче и да се преструвате пред хората, само за да отклониш вниманието им. Ако пък имаш намерение наистина да се махнеш от това село, тогава пък изтърпи там една година и се махни. Тогава да не ти пука какво говорят хората и няма да ти се налага да им обясняваш на тези от селото ти каква си и какво те прави щастлива. Наистина ми е кофти за такива хора като теб, които са принудени да търпят такива неща и постоянно да се сблъскват с неодобрението на другите. Просто всеки трябва да разбере, че не трябва да съди другия, а да гледа своя си живот. Потърпи още малко, но аз на твое място даже бих им го заявила в лицето това, че съм бисексуална и да си живея както аз си искам. Те нямат правото да те съдят, само защото си различна.

 
  ...
преди: 5 години, 8 месеца
hash: 37b3584f51
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Бъди по-пасивна и не споделяй много много, хората трудно пазят на село тайни.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 8 месеца
hash: 8939d110ef
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Аз смятам, че ти самата не си сигурна каква си. Първо на първо щом си би означава, че харесваш както мъже, така и жени, а в случая ти си накарала момче да ти се прави на гадже и по този начин твърдиш, че не си себе си. Значи в случая трябва да си лесбийка. Също така правила ли си секс с момиче? Сигурна съм, че не си. Само желанието да се целуваш с момиче не те прави бисексуална. След като правиш секс с жена, тогава си определяй каква си. За сега и по-скоро интерес, но не и затвърдена сексуална ориентация.

 
  ...
преди: 5 години, 8 месеца
hash: 5b8f88fb6c
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Най-лесно ще е да ти кажа да бъдеш себе си, но и аз съм минала през това, знам какво е, в село направо от клюки ще те разкъсат. Майка ти не е права, но подобна новина, ако наистина и дойде в повече...? Вземи, та час по-скоро се махни от това село, замини в чужбина и бъди себе си! Не се примирявай! Дотогава ти сама реши какво ще правиш, това, което ти се отразява добре на спокойствието и на живота като цяло. Не мога да ти кажа какво да избереш.

 
  ...


...
преди: 5 години, 8 месеца
hash: b7338c951f
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Ами, по принцип сексуалността на един човек, според мен, е важна само за неговото си легло. Когато не го правиш и си сред обществото е редно да си нормална, а не да изтъкваш, че си БИ. Ако с БИ, нека си БИ, когато си партньорката/партньора ти.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 8 месеца
hash: e0f7d3d84c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   От авторката: Благодаря на всички коментари. Благодаря за времето, което сте отделили, за да ми напишете 4-5 редчета. Благодаря Ви и за подкрепата, която ми давате. Благодаря... :)

 
  ...
преди: 5 години, 8 месеца
hash: fe90593f95
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

10.   Ох, номер пети, на това твоето му се вика хетеронормативност и е много глупаво нещо. Абсурдно е да се смята, че можеш да си сигурен, само ако си правил секс с еди-кого си. Ти случайно да си правил секс с всички съществуващи полове, за да разбереш, че си хетеро? Едва ли.
То човек си се усеща, в повечето случаи от доста ранна възраст и има нужда от "доказване", само когато не е сигурен, а момичето си казва, че е бисексуална и това е. :)

 
  ...
преди: 5 години, 8 месеца
hash: fe90593f95
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Ох, номер пети, на това твоето му се вика хетеронормативност и е много глупаво нещо. Абсурдно е да се смята, че можеш да си сигурен, само ако си правил секс с еди-кого си. Ти случайно да си правил секс с всички съществуващи полове, за да разбереш, че си хетеро? Едва ли.
То човек си се усеща, в повечето случаи от доста ранна възраст и има нужда от "доказване", само когато не е сигурен, а момичето си казва, че е бисексуална и това е. :)

 
  ... горе^
преди: 5 години, 8 месеца
hash: 69de66a13b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

12.   Па прави се на това което си.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker