Болката в живота ми ме превърна в това, което винаги съм мразела! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121152)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18513)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Болката в живота ми ме превърна в това, което винаги съм мразела!
преди: 13 години, 6 месеца, прочетена 3717 пъти
Драги Читатели,

Може би ще ви се стори изтъркано, децко и маловажно. Осъзнавам, че още съм прекалено малка и ще изживея още много по-тежки моменти в живота си, но за сега, това е което ме наранява, това е за което ме е грижа. Винаги съм изглеждала по-голяма от колкото съм с около 3-4 години и може би това доста се е отразило върху стечението на обстоятелствата.

Аз съм на 14 години. Не съм от голям град, тук всичко се знае и повечето от хората се познават. Винаги съм била много общителна с много познати и винаги съм се забавлявала. Преди 2-3 години живота ми беше като рай. Всичко си беше наред. Отношенията в семейството ми бяха перфектни. За разлика от повечето тийнейджърки не жадувах за първата целувка, за първото гадже и т.н; смятах, че за всичко си има време. Бях щастлива. Гледах съученичките ми как имат "сериозни" гаджета или се целуват с всеки, които потърси, пушат, пият, ходят по дискотеките, карат се с родителите си, оплакват се колко болка им е причинило нещо, но аз не бях такава. Когато ги гледах отстрани си мислех колко трябва да са пропаднали тези момичета, за да стигнат до това на тази възраст. Ходахе с къси поли, високи токчета, мислеха се за нещо повече от другите, изглеждаха като малолетни курви, но това не ме влечеше. Без капка завист можех да кажа, чемразя подобен начин на живот. Не жадувах за него. Бях доволна от всичко. Бях доволна от това, че се разбирам с родителите си, че не бързам да се целувам, пуша, пия, ходя по дискотеки. Бях щастлива и доволна от това което съм като цяло.

Не знам в кой момент живота ми започна да получава трусове и да залитам по този начин на живот, който мразех. Може би всичко започна с първото ми увлечение по момче. Той беше 7 години по-голям от мен. В началото не ме забелязваше, но после нещата потръгнаха. В крайна сметка той ме нарани и аз изпаднах в нещо като депресия. Плачех, слушах тъжни песни и мислех само за него. Въпреки добрите взаймотношения с майка ми, тя не одобряваше връзки с по-големи момчета и неможех да й кажа. Отношенията ми с голямата ми сестра винаги са били лоши, никога не сме били близки. Говорех си с приятелки и се възтанових от тази фаза. Баща ми работи извън страната и рядко се прибира у дома. Точно след като страданията по въпросното момче свършиха, родителите ми се разведоха. Много трудно понесох раздялата им и това, че непосредствено след това, майка ми се омъжи повторно. Това беше още една тежка за мен част от живота ми. И все пак преодолях я. В последствие се запознах с друго момче. Отново по-голям от мен с 6 години. Той беше различен. Не искаше връзка. Искаше секс. Бях на 12 години и бях девствена, въпреки, че 6 месеца ходих с по-голям от мен. Близо година, изневерчвайки на тогавашната си приятелка, той ми се молеше за секс. След това той си хвана друга приятелка, която е моя втора братовчедка. Докато незнаех за нея, го направих с него. После разбрах, кое момиче е гаджето му. Тук повечето от вас ще кажат, че съм малка курва. В началото изпитвах вина за стореното, после съвестта ми започна да замлъква. До преди около 3 седмици се срещах тайно с въпросния човек, сега дори незнам дали ще има следващ път. През тези 2 години съм огаждала на всичко, което поиска. Винаги съм била готова на всичко за него, защото през годините го обикнах и то много. Когато се разминем по улицата дори не се поздравяваме. Страдам ацки много по него, ацки много ме боли, но в същото време не мога да прекратя взаймотношенията си с него. Просто не мога да ис представя живота си без него. Около година докато се срещах с него, нямах никакви връзки. После имах една краткотрайна връзка, която бързо прекратих. От новата година съм в ново училище, където преобладават момчетата. В началото залитнах по едно от по-големите. Там нищо не се получи и това малко или много ме нарани. Залитнах по втори, там нещата в момента са в застой, което също ме наранява.

Залитнах по живота, който мразех и винаги ше мразя. На 14 години и вече не мога да се позная, за което наистина много страдам. Още от първата година в гимназията, на два пъти едва не ме изключиха. 4 дни в седмицата, ходя по дискотеки, благодарение на големите връзки на роднина. Пропуших, пия, не мога да кажа, че правя секс на поразия, защото до сега единственият ми партньор е гореспоменатото момче, но смело мога да заявя, че на поразия давам надежди на всякакви момчета. Целувам се с по 4-5 момчета в седмицата. Карам се с родителите си, успехът ми рязко спадна. Не мога да изляза от вкъщи без грим и подвита две педи над коляното униформа и 15 сантиметра ток. На последната екскурзия се напих и съм се целувала със 7 момчета за една вечер, а дори не помня 6 от тях. Едва не съм се изчукала с едно от момчетата, но учителката ни е заварила. В училище имам проблеми с всички по-големи момичета. Говорят се какви ли не неща за мен. Държа се много по-свободно от преди. Смея да твърдя, че съм красиво, слабо момиче, което може да има щастлив живот и без всичко това. Все още не съм пропаднала до дъното, да правя секс на поразия и се надявам да не стигна до там. След всяка пиянска нощ по дискотеките, където съм се натискала всяка вечер с по едно-две различни момчета, се прибирам вкъщи и болката за него отново е там, което ме кара да продължавам да се опитвам да я премахна.

Всъщност най-голямата болка, която имах в живота си досега е тайната ми връзка с гореспоменатото момче и развода на родителите ми. Не обвинявам родителите си, защото се уверих, че така са много по-щастливи от преди. Но ТОЙ, тайната ми любов, за която дори не мога да говоря, за да не се разчуе, ме наранява неизмеримо много, АЦКИ много, УЖАСНО много. Понякога мисля, че тази връзка ме направи това, което съм сега. Със всичко, което правя несъзнателно се опитвам да компесирам болката, кяото оставя той в живота ми и това, че никога няма да забравя този човек, защото все пак той е първият ми.

Не знам какво да правя. Объркана съм от себе си. Най-лошото е, че вече дори спрях да изпитвам вина, за всичко което правя. Дори вече не мога да плача със сълзи, просто вътрешно, тихо и спокойно, в себе си се разкъсвам. Външно съм щастлива, но всичко е, за да залича болката, която е вътре в мен!

Повечето от вас, в коментарите си ще ми кажат, колко жалка, малка курва съм, но благодаря и на тях, че поне са искрени. :) От останалите, който ще запазят тези мисли за себе си, бих искала да поискам съвет, как да стана предишното момиче.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 13 години, 6 месеца
hash: 9f00b3d5e7
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Е ти го осъзнаваш и нищо не правиш,значи ти харесва да си такава?

 
  ...
преди: 13 години, 6 месеца
hash: f83fd43da6
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Знаеш ли, виждам в теб един доста осъзнат човек (напреднала душа, или като искаш да го наречем) - нещо, което много рядко се среща в живота като цяло, както и сред постетиелите на този сайт в частност. Това ти прави чест (казвам го без грам ирония) и, особено на тази възраст, е предпоставка за смислен и ползотворен живот.

Едно от най-силните качества, които си развила, е да наблюдаваш ситуациите, в които се забъркваш, като страничен наблюдател - без да се вживяваш много, а същевременно да си правиш съответните изводи - работи ли или не работи едно нещо, и доколко стойностно е то.

Струва ми се, че прекаляваш с експериментите обаче - необходимо ти е време за да възстановяваш духовната енергия, която изразходваш за хаотични емоции и връзки, а ти не си го даваш това време. Може би е от възрастта, а може би е от недостатъчния житейски опит на тази възраст, но горещо ти препоръчвам "да кротнеш" малко. Трябва да го направиш, понеже прекомерното изтощение на въпросната енергия те води към едно по-ниско ниво на осъзнатост, което: 1) прави експериментите ти по-несистематични; 2) прави резултатите (опита) от тях по-несъществени и 3) за тебе е отминал етап от развитието ти. Подобно е на това - когато човек се умори много започва да работи толкова неефективно, че повече и по-качествена работа ще свърши ако спре и си почине (дори поспи), отколкото ако продължава да се мъчи...

Също така не забравяй, че тялото ти също си има своите ограничения, както и ресурси, които трябва да възстановява. Визирам главно, пиенето, пушенето, караниците с родителите (= силни и излишно негативни емоции) и нощния живот. Всичко, което правиш сега в прекомерна степен можеш да разглеждаш като "кредит от бъдещето", който ще платиш с разклатено здраве и недостиг на енергия в един по-зрял етап от живота си, когато, между другото, тези ресурси ще са ти по-необходими.

Всичко това ти го казвам не за да те плаша (изборът си е твой), а за да те предупредя и припомня последствията, ако случайно са убягнали на съзнателния ти ум. Първо отстрани "течовете" в енергията си. След това, ако ти дойде в излишък, я насочи към нещо творческо - рисуване ли ще е, поезия ли, музика ли, създаване на инженерни проекти или дизайнерски решения ли ще е... - ти си знаеш най-добре.

Питаш как да станеш предишното момиче? Отговорът е - не можеш да станеш. Никой не се е върнал от училището обратно в детската градина... Дори да започнеш отново да живееш със стария си модел на поведение, ти пак няма да си същата (а и не е необходимо), понеже вече имаш натрупания опит, който тогава си нямала. Това, което можеш да направиш обаче е да си избереш един по-умерен модел на поведение и живот (вярвам, че няма да ти е трудно при качествата, които показваш). Забрави за оправданията чрез "най-големите болки в живота ти" - една болка не може да направи нищо вместо теб. Ти си тази, която взема решенията (ако не искаш да излизаш от къщи и вън вали ще кажеш: "Какво отвратително време - мокро и кално! Няма да излизам днес!", ако пък грее слънце ще кажеш: "Така е пекнало това слънце - направо ще ме изпържи! Няма да излизам днес!"). Болката може само да те научи на нещо ново. От друга страна не забравяй, че "всяко нещо, което не може да ни унищожи, ни прави по-силни".

Вина, страх, гняв, омраза, завист, ревност, осъждане на другите - такива неща не трябва да допускаш в мислите си. Всичко, което посееш там (в главата си) - покълва! Така че радвай се, че вече не изпитваш вина.

Също и маската ти е излишна (била тя на "курва", на "добро момоиче", на щастлива или нещастна персона...) - никого няма да впечатлиш с нея, а дори и да го направиш, когато той види истинската ти същност ще се разочарова, понеже първоначално е харесал маската ти, а не теб. Показвай истинската си същност, колкото и "недоизкусурена" да ти се струва, и винаги ще привличаш към себе си подходящите хора.

Това с момчетата и "авансите" няма да го коментирам - достатъчно си осъзната, че ако решиш можеш да се поставиш на мястото на съответния човек, "да се вживееш в неговата роля" и да усетиш какво му е"... (Дори да го смяташ за "боклук" - това не ти дава право да издевателстваш над него или да причиняваш болка. Всяка създадена болка някога се връща отново при теб - закон за "Кармата" или за "Причината и следствието").

Надявам се правилно, по конструктивен и по полезен за теб начин да разбереш написаното от мен.

Въпреки че пишеш забележително грамотно за набора си, ще си позволя и една малка забележка: Запомни, пише се "адски", а не "ацки" - идва от думата "Ад", което вярвам, че или знаеш, или много лесно можеш да проучиш какво е.

Ray

 
  ...
преди: 13 години, 6 месеца
hash: 44d7d93d13
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Не,не си курва!Ти си малко 15 годишно момиче и трябва да се държиш като такова!Сама виждаш негативите, които отнасяш заради това разхайтено поведение.До пропадналата жена и пропадналия живот има една крачка.От теб зависи дали ще я направиш!

 
  ... горе^
преди: 13 години, 6 месеца
hash: d2147f6dc5
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Няма да станеш точно същата, но съм сигурен, че и ти знаеш как. Зарязваш дискотеките, спираш да пиеш и пушиш, край с даването на надежди на момчетата и целувките. Сигурно няма да ти хареса, но си мисля, че едва ли си глупава и самата ти знаеш какво трябва да направиш, за да спреш. Проблемът е, че явно не го искаш достатъчно силно. Смяташ, че неприятности в любовта и раздялата на родителите се борят с алкохол,цигари и леко поведение. Има купища други неща, които могат да се направят, но това е най-лесния път - пътят към пълна деградация и самоунищожение. Ако този път те влече и не можеш да тропнеш с крак и да тръгнеш по правилния път - съжалявам за теб, но помощта можеш да си я окажеш сама. Никой няма доброволно да те пази, за да не пиеш, пушиш и да се целуваш с непознати.

By Свободният

 
  ...
преди: 13 години, 6 месеца
hash: 1e489ef7db
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Не съм сигурна дали мога да ти дам съвет, но животът ти е като сапунен сериал!А, и ако наистина искаш и имаш волята, ще си станеш същото момиче когато си поискаш!

 
  ...


...
преди: 13 години, 6 месеца
hash: ad23c15222
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   виж ся не искам да те обидя ,но ти нямаш характер, нито свое мнение , имам чуството ,че си бавноразвиваща както каза номер 1 наистина значи ти харесва .. целуваш се с 4-5 момчета в седмица продалжавай в същия дух кат хванеш някоя болест пиши пак тука :) ... и грешка ти си достигнала дъното .. и това не е любов ти не го обичаш зако иначе се натискаш с няколко момчета ай помисли малко това ме връща на мнението че си бавноразвиваща ;д еми как да станеш предишното еми не е много сложно ако искаш се гримирвай няма нищо лошо ,но не излизай с първото момчче смисал таккъф .. за няколко дни поне не ходи на купони , не излизаи с момчета и виж как ще се чустваш късмет :)

 
  ... горе^
преди: 13 години, 6 месеца
hash: 2832a182a9
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   знаеш ли,доста внимателно прочетох историята ти и определено няма да трагна да те обвинявам и убиждам ;) аз сам на 19 год и аз минах през подобно нещо но бях доста по големичка от теб.до 17 год аз нямах гадже,не се бях целувала даже и в един момент какво ми стана-алкохол,цигари,секс,наркотици....всичко в много кратак период от време...и аз срещнах момчето в което се влюбих-ест остави ме...повече от год чаках като ненормална да ми се обади,да ми пи6е...но уви-използваше ме само за секс.през това времв аз преспах с още трима ""уж"да ми мине болката...както и да е-срещнах друг-историята се повторино поне вече не спя с които ми скимне.сега се чудя какво да правя.цял ден сам у дома-не ме приеха студентка,нямам раабота за сега,в любовта сам на нула...е в такива моменти ти иде да си теглиш ножа.написах си моята история за да ти кажа просто да се вземеш в раце(знам-лесно е да се каже) но вдигни гордо глава,ходи редовно на училище,намали ходенето по дискотеки защото повярваи ми след година-две ти няма да искаш да излизаш защото ще ти е омразнало,а врастниците ти точно тогава ще се разбиват от купони,не ходи като проститутка(не мисля че 15 см токове и касата пола те правят нещо повече-напротив) не се караи с родителите си и спри да се натискаш с всеки срещнат-така болката от парвия няма да отмине.колкото до него-света не се е свар6ил с един...колко о6те 6те стещнеш....просто не си пропиляваи детството с глупости.успех,и не се предавай :)

 
  ...
преди: 13 години, 6 месеца
hash: 90840238e8
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Честно да ти кажа и на мен ми е познат този начин на живот. Случвали са ми се подобни неща.. и в крайна сметка започнах да осъзнавам, че нищо няма да спечеля с този начин на живот. Единственото, което правя е да вреда на себе си. Не пречи да ходиш на дискотеки, но просто си сипи една чаша или половин и не пий повече, може би именно алкохола те кара да се целуваш с всички тези момчета и какво ли не! Опитай се да се забавляваш и без алкохола, не е нужно толкова често да си на дискотека, прояви малко воля, не си отишла там за да се напиеш и да не помниш нищо, момчетата да те мислят за " лесна " , а си там да се забавляваш, да изкараш добре с приятели :) Аз съм малко по-голяма от теб, но знаеш ли какво ми каза едно момче преди време, че съм МОМИЧЕ и че трябва, просто трябва да имам мярка. Винаги съм завиждала на момичетата, които винаги знаят какво искат и пият по малко, само колкото да кажат " наздраве ". Е, да ти кажа и момчетата ги харесват тези момичета, а останалите са им само играчки, с които да запълват ежедневието си. След този разговор с моя приятел наистина ме хвана срам, че се е стигнало до там момче да ми го каже и се взех в ръце.. сега постепенно започвам и аз да заприличвам на всички тези момичета, които знаят какво искат, а не се лутат наляво и дясно. Просто воля се иска, защото е лесно да казваме " той е виновен", " те са виновни", но в крайна сметка те не ни карат да пием, не ни карат да се целуваме с по 4-5 момчета на вечер, не ни карат да правим каквото и да било, те просто са такива, а ние трябва да преживеем болката, която са ни оставили в сърцата, но определено решението не е алкохола :) !!!
поздрави :))

 
  ...
преди: 13 години, 6 месеца
hash: 2d861dc139
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Просто не си пропилявай живота, малка си още, ще има още много момчета в животата ти, но нека поне да са значими.. не прави кефа на някой, който не заслужава.. просто колкото и да ти е трудно се опитай да го игнорираш.. минавай покрай него без да ти пука(поне се преструвай добре), намери си друг, който наистина да те заслужава, и тогава той сам ще се сети,но ще е късно.. спри да пиеш и пушиш или поне се ограничи,можеш да се забавляваш и без тези неща.. а колкото до развода,приеми го просто,явно така родители ти ще бъдат по-щастливи. Не си проваляй живота още от сега :))) Хайде и успех :)))

 
  ... горе^
преди: 12 години, 10 месеца
hash: 1fa9086d58
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Здравейте, Госпожице! Спечелването на свобода от емоционално робство не е лесно. Ще бъда откровен с вас от самото начало, като ви кажа директно, че за много, много хора освобождаването от болката от миналото няма да бъде лесно. Това, за което говоря тук, може да провокира към емоции и чувства, които хората се опитват да скрият, вместо да ги погледнат право в очите. Вие може би сте един от тези хора. Вероятно сте изпитвали чувства и емоции, които са били твърде болезнени, за да се опитате да се справите с тях. Първо, трябва да оправите себе си. Не позволяивайте на чувствата ви да ви командват. Вие трябва да контролирате вашите чувстваи емоции. " Не се страхувайте от болката! ". Колкото повече се боите и се противите на болката от възстановаването толкова повече увеличавате силата на болката в живота си. "Спри да се противиш на болката и й позволи да си свърши своето! " Погледнете до какво ви довежда болката? До дъното на пропаста. Вие го виждате. Има определени етапи, през които човек трябва да премине, за да стигне до зрялост. Затова вземете решение още сега да започнете да се наслаждавате и да се радвате на живота. Вярвам че, вие ще победите. Пуснете миналото си! Вие имате ценности и трябва да се борите да ги възстановите отново. Попитаите се дали искате да бъдете Обичана и уважавана. Не трябва да убивате себе си по този начин. Вярвам че, моят коментар ще бъде подкрепа и помощ за Вас. Ако имате нужда от съвет може да ми пишите. Оставам с уважение към Вас. Майкъл Парис.

 
  ...

...
преди: 12 години, 10 месеца
hash: 651ed8e5bc
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Здравей, няма да те обиждам или нещо подобно, защото и аз бях тръгнала за малко по този път. На 15 съм и като теб без да съм се целувала, без да пия или пуша и всички тия пропаднали момичета да ми се виждат смешни. Когато в гимназията се влюбих в едно "уж" свясно момче и той "уж" в мен. За незнам колко време всико беше на 6, когато ме заеба по най-гадния начин. После разбрах, че обичал да изрежда момичета постянно. Беше ми първата любов и толкова плаках, едва не изпаднах в депресия.

После пък не знам защо реших да си се доказвам, почнах да свалям почти който ми падне и чат пат леко пийнала да се прибирам, но нашите не разбраха, оценките ми се влошиха-ужас. Но преди да се проваля и да взема да спя с някого се стегнах и си казах, че трябва да продължа и да го забравя.
Сега съм си старата аз и вече се познавам в огледалото.

Съвета ми е докато не е станало прекалено късно, а то е започнало, се вземи в ръце и забрави онова момче, което те е наранило има много други. Само на 14 си нищо не е загубено, имаш достатъчно време да се промениш, спри пиенето и пушенето това не води до нищо хубаво. Със секса изчакай още 2-3 години и тогава го направи с правилния човек, потърси старите си приятели и започни да излизаш, но без купоните, пиенето и т.н. Ще видиш как предишното момиче ще се завърне и се постарай да не го губиш:)

 
  ...
преди: 12 години, 10 месеца
hash: 0d0eba7753
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Да не ти пука трябва да живееш сега! После е късно, аз съм целувал по 10 момичета преди по диското и несъм курвар това са етапите на живота, този го мислиш заштото ти е първия , иначе нети и пука ще намериш друг за който пак ще полудяваш :) айде късмет и си живеи живота без да ти пука за Шибаното мнение на хората който ще си умрат с думите ех трябваше да го направя :)

 
  ... горе^
преди: 12 години, 10 месеца
hash: 15e91aca82
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   Номер 12 е много глупав. Замисли се ако продължаваш така до къде ще стигнеш. Слаб успех имаш, какво ще работиш ако не си вземеш матурите, или пък ориентирала ли си се какво искаш да работиш, дипломата ако ти е малка ще можеш ли да се запишеш да учиш висше там където искаш?
Я учи, че смисъла на живота въобще не е това което си живяла.
Ако продължаваш по същия начин, ще се стигне със сигурност и до секс, оттам от невнимание до бременност, спин дори може да хванеш от някой и после ще съжаляваш и нема да си я простиш тая огромна грешка която си допуснала. И тогава за какво въобще живееш и за какво си живяла? Питай го тоо номер 12, той за кво живее, като живее по тоя начин.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker