Единствен...!!! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121127)
 Любов и изневяра (29689)
 Секс и интимност (14354)
 Тинейджърски (21889)
 Семейство (6467)
 Здраве (9593)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3175)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18506)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Единствен...!!!
преди: 13 години, 6 месеца, прочетена 2532 пъти
Здравейте :)! Искам да ви разкажа моята история, малко ми е трудно, но...Вече опитах веднъж, не успях, но този път ще напиша и ще поискам съвет от по-опитните. Всичко започна миналата година, когато аз и "любимият" играхме футбол заедно. Тогава не се познавахме много, в смисъл, ние се познаваме от 6 години, но не сме си говорили. Той поиска да съм в неговия отбор. В продължение на един учебен час, ние играхме без да спираме и много се забавлявахме. Благодарение на тази игра,аз го опознах и се влюбих... Същото беше и с още две мои приятелки. На следващия ден му признахме и го попитахме, дали харесва някоя от нас, и коя е тя. Той по някаква случайност избра мен! Много се развълнувах, но не го показах. След време исках да се опознаем повече, да станем близки. Понеже бях втора смяна и оставах да чакам по- голямата ми сестра да свърши училище и той оставаше с мен. Говорехме си много, смяхме се и правехме какви ли не лудории. Един ден ме заведе на най- забутаното място в училище и ми предложи. Бях смаяна... Но естествено, че казах "ДА". Бяхме много щастливи и много влюбени докато не започна да говори с другите момичета, само не и с мен, трябваше да го гоня, за да го прегръщам...Той ме забравяше. Една сутрин, вече бяхме първа смяна, го заведох в коридора, с цел да го скъсам. Преди това се бях консултирала с приятелки. Започнах да говоря, а той ме погледна с големите си кафяви очи и тъжно ме попита, дали искам да скъсаме. Аз не можах да го направя и му казах, че говори глупости... Моите приятелки очакваха друго... На другия ден, той продължи да се държи така и вече не издържах, скъсах го. И на двамата ни беше много гадно. На края на часовете ме попита, защо съм го направила и аз му казах. Той ми се извини. Тръгнах си почти разплакана. Дните минаваха, той много ме обичаше, и аз него. Моята най- добра приятелка се беше оговорила с него- тя да му помогне отново да сме заедно, а той да и купи KFC :D. Тя ми пращаше тяхната хронология. Той правеше толкова мили неща... Над 100 пъти ми предлагаше, а аз все отказвах, за което съжалявах. Исках го, но не можех да го кажа. Отказвах, защото той не ми беше първото гадже и мислех, че ще стане както преди, ще спра да го харесвам, но ето, че го опознах и все още го обичам изключително много и съжалявам за това, което съм правела преди... В началото на тази година му признах, но той никак не реагира. Казал е на негов приятел, че никога няма да падне на такова ниво, че да си стане гадже с мен, но всички от моя клас ми казват, че той ме харесва, а и се държи с мен точно така, както се държеше миналата година... Не знам какво да правя, но моля ви дайте ми съвет... Сега се нуждая най- много от това. Не ми казвайте, че съм малка, защото го знам, но не съм виновна, че го обичам безкрайно много...!!!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 13 години, 6 месеца
hash: 3d3d6847e4
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   А я си помисли малко и ми отговори тук пред всички - ако ти (или пък той) се беше родила в друг град, или в друга държава, пак ли щеше да си с него, и пак ли ТОЙ щеше да е ЕДИНСТВЕНИЯ???

 
  ...
преди: 13 години, 6 месеца
hash: 3fbff7ea38
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Всичко това ми звучи супер несериозно, но все пак ще се опитам да ти помогна, защото за да се влюбиш не е нужно да си достигнал някаква определена възраст...

Занимавай се с неща, които обичаш. Когато се забавляваш, ще го забравиш по-лесно. Излизай с приятели.. с други момчета. Да, права си! Няма да е същото но виж ти, някой ден може да си го забравила напълно. И му дай да разбере, че вече те не вълнува. Прояви индивидуалност, защото най-важното е да бъдеш себе си, а не просто "нечие гадже".


Passion

 
  ...
преди: 13 години, 6 месеца
hash: d8e42aead9
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Проблемът не е в теб,а в него!Явно има нещо,което го спира да е с теб за момента.Или не знае какво точно иска.Не насилвай нещата,времето ще покаже дали ще сте заедно.

 
  ... горе^
преди: 13 години, 6 месеца
hash: 7cad4ad543
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Просто отидете някъде и му кажи какво чувстваш ! Забрави срама..просто го кажи :) Била съм в такава ситуация и казах на момчето то също ми призна,че ме харесва и си станхаме гаджета..вече 3 години сме и се обичаме много ! Направи го не се колебай!

 
  ...
преди: 13 години, 5 месеца
hash: 25ddb2f12b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Няма АКО ... не съм се родила в друг град и се е случило... ако се бях родила в друг град нямаше да се срещнем и нямаше да го познавам и обичам...!

 
  ...


...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 7b6a972ecc
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Няма АКО, защото се е случило!!! ;)

 
  ... горе^
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 7bde57a1aa
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Еех де и на моите кафеви очи така да се лепяха мацкитее...;):Д иначе авторкемисля, че въобще не е трябвало да го късаш щом е разбрал грешката си. Още повече, че той няколко пъти се е опитвал да те върне, но ти си отказала. Според мен сега ти си наред. ;) но не губи надежда... Всеки има право на грешки... Хора сме все пак... Идеята с KFC е уникална обаче :Д успех

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker