Мисля че това е края :( - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121169)
 Любов и изневяра (29702)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6472)
 Здраве (9597)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18515)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Мисля че това е края :(
преди: 13 години, 6 месеца, прочетена 3483 пъти
Моята история започва така ... преди около месец започнах връска с едно момче което е на 21 аз съм на 17. Характерите ни много си допаднаха, въпреки че съм толкова малко време с него аз вече се влубих деня не ми е ден ако тои не е в него целувките, миговете всичко е незабравимо и истинско за мене. И така както обикновенно мисля че в една връска трябва да има и интимност.. една вечер се усамотихме на едно място бяхме с колата му, започнаха прекрътки целувки и двамата ацки много се възбудихме. Изведнаж нещо ми стана и казах че не мога да продъжа притесних се тои ме пита защо какво става, а аз му казах че не искам да съжелявам на другия ден.. продъжихме с целувките, по едно време не издаржах и му казах даваи искам го! Тъкмо да го направим и тои започна да трепери мн силно а сърцето му биеша биеше та щеше да се пръсне ... и ми каза че не може да продължим, и така се спряхме !

След няколко дена тои ме покани у тях защото родителите му бяха излезнали някаде вечерта, отидах у тях и па стана така целувки възбудихме се ацки много и с него пак стана така както онази вечер. Тогава се издразних много почнах да се плаша какво става с тоя човек минаха ми сякакви мисли през главата.. че може да е девствен, че е геи, че има някоя друга ... след седмица пак пробвахме след няколко дена пак и се така се случва. Когато говорихме с него тои ми каза че толкожа мн ме иска че чак се плаши ..казва ми че последните две години не е чуствал така някое момиче ..и ми казва че се чуства ужасно че не може да се получат нещата.
Напоследък започнахме и да се караме доста .. наистина мн го обичам не искам да го загубя мн е важен за мен, просто не мога и не искам да си го помисля че може да се разделим ! МОЛЯВИ КАЖЕТЕ КАКВО ДА ПРАВЯ ЧУСТВАМ СЕ УЖАСНО! :(

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 13 години, 6 месеца
hash: 4f65b5a39a
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Научи се да пишеш,бе момиче!Любов,любов,ама нали трябва и да сме грамотни!Има някакъв проблем момчето с ерекцията.Или просто свършва преди да почне!

 
  ...
преди: 13 години, 6 месеца
hash: ec5b280bb4
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   освен преди да започнете всичко може да си взима нещо успокоително не силно разбира се за да не заспи :Д например само като пример го давам валидола е най слабото което може да го поуспокои малко за да не трепери поне и да не получава това сърцебиене ;)

 
  ...
преди: 13 години, 6 месеца
hash: 45f418d1db
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Ами не насилвай нещата. Дай му време да се отпусне. Момчето явно се притеснява, а може и наистина да не е спал до сега с жена. Ако започнеш да го притискаш или да показваш недоволство още повече ще го гипсираш.

Просто гледай да го предразполагаш, да му дадеш спокойствие, не го упреквай за нищо и не недоволствай. Дай му дай време и остави нещата в неговите ръце.

 
  ... горе^
преди: 13 години, 6 месеца
hash: 4d50be2429
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   съжелявам за правописните грешки просто рятко ми се налага да пиша на български ! :)

 
  ...
преди: 13 години, 6 месеца
hash: 1f0a010983
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Явно е доста притеснителен, когато нещата отиват към секс. Като прочетох, че се разтреперил и му се е разтуптяло сърцето ми стана ясно, че е свършил в гащите, хехехе, няма страшно. Колкото и да си говорите и да се карате той няма да си признае за "проблема", така че когато дойде момента бъди по-настоятелна и прояви разбиране :)))

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker