Как да го заинтригувам отново? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120684)
 Любов и изневяра (29590)
 Секс и интимност (14310)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6439)
 Здраве (9553)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3139)
 Образование (7286)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1731)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Как да го заинтригувам отново?
преди: 13 години, 5 месеца, прочетена 3428 пъти
Да, има едно момче, което в един момент показваше някакви признаци на интерес и симпатии към мен, но после май и те изчезнаха. А той отдавна ми е присърце и много ми се иска да го накарам да се заинтересува от мен отново. Иначе ние сме по-скоро познати и това прави нещата малко сложни, както и фактът, че и двамата не сме от най-отворениете, ами тъкмо обратното. :)

Той е от провинцията и когато аз ходя там излизаме в една и съща компания, но не съм имала много възможности да се сближавам с него. А и не се виждаме често – само през ваканциите...за съжаление. Лятото обаче него го нямаше там (в този град), той е студент и работи в София, където живея и аз. Аз не издържах и с много терзания реших да се престраша и да му пиша един смс, колкото и странно да го приеме (пак казвам, защото сме просто познати). След като ми отговори го поканих да дойде с мен на едно парти в едно клубче, като не става въпрс за някоя чалготека :) Просто търсех начин да докарам нещата донякъде, дори и аз да съм направилата първата крачка. Той обаче, каза “ще го имам впредвид :)”, но така и не дойде. С други думи, с това се изпари и малката форма на интерес, която проявяваше. Сега знам, че в най-скоро време ще се засечем, защото идва поредната ваканция и ми се ще да възвърна вниманието му към мен.. По принцип, не съм от хората, които залагат изцяло на външния си вид, та предпочитам да го заинтригувам с поведението си. Знам, че максималният ефект идва в комбинация от визия и поведение. Но ако трябва да заложа на поведение, дали е по-добре да се държа хладнокръвно и по-студено след онази случка, или да продължавам да се държа безгрижно и с непрестанна усмивка на лицето, както съм се държала до сега..и да се преструвам, че нищо не е станало? А на всичкото отгоре му бях купила и една значка, на любимата му група, и исках да му я дам да го зарадвам, и евентуално да го приеме като комбинация между приятелски жест и може би нещо повече. Но така и не успях да му я дам лятото и сега не знам какво да я правя. Много искам да му я дам, но даже не съм сигурна в кой момент – дали когато сме двамата (ако това се случи някога) или мога спокойно да му я дам и в присъствието на останалите от компанията (които не знаят за моите смпатии към него).

Хора, ще съм ви много благодарта, ако ми дадете някакви съвети и, моля ви, без груби коментари :)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 13 години, 5 месеца
hash: 6534fdf4a3
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Как да се заинтригува от теб отново? Ако си наблюдавала от какво се интересува, когато говори, подхвани тема от тая сфера. Както си написала -поведението и визията са определящи на пръв поглед. Защо не си направиш някаква прическа или нещо по- различно в теб( грим,дреха), ако го забележи, значи наистина си му направила впечатление (едва ли разбираш какво имам впредвид, но и аз не мога да го обясня с думи) . Или поведението, според мен не трябва да му показваш че си се засегнала от това, че той не е дошъл на това купонче, защото можеш да му направиш лошо впечатление,че разпитваш излишно . Може само едно леко въпросче, казано с усмивка от сорта на :получи ли смс за купона ? и нищо повече, просто да видиш реакцията. А тази значка,ако ще му я подаряваш, задължително да е насаме, но може отново да се обиди, че правиш обществено достояние личните му взаимоотношение с момичетата пред приятелите си (има много такива момчета, който се притесняват от това). Не го познвам, за това давам тия съвети, ти сама ще прецениш кое е правилното. Много успех и дано съм помогнала !!!

 
  ...
преди: 13 години, 5 месеца
hash: bd8d1afed8
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Ако ще действаш (което те съветвам да направиш) по-добре го направи,когато сте насаме,защото страничните наблюдатели винаги влияят зле.Лично мнение. Успех!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker