Разбито сърце - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121047)
 Любов и изневяра (29671)
 Секс и интимност (14349)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9589)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18484)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Разбито сърце
преди: 13 години, 6 месеца, прочетена 2526 пъти
Здравейте на всички, моята история не е за изневяра но за сметка на това е за любов. Туко-що рабрах че момичето което харесвам има друго момче в живота й. Но да започна отначало. Преди няколко месеца се преместих да уча в ново училище,когато пристигнах там веднага се сприятелих с новия клас и така нататък.

Зад мен обаче седяха 2 прекрасни момичета с който постоянно си говорехме,те бяха най-добри приятелки,мина се месец и едното от момичетата ме попита дали искам да имам с нея неангажираща връзка. Тъкмо бях приключил по сериозна връзка и се съгласих на това. Мина се време и станаха доста проблеми с това момиче и накрая я изгониха,в периода докато не идваше на училище аз и вече бившата и най-добра приятелка станахме много близки. Минаха се седмица две и накрая и казах как се чуствам. Момичето не отговори на мойте чувства така и ми беше супер кофти,казваха ми да се примиря и че нищо няма да излезе, но все пак и вие сте хора и вие ще тайте някаква надежда. След може би 2 седмици нещата пак станаха така и не ме разбирайте погрешно,но аз мисля че се влюбих в това момиче без дори да сме се целунали! Представете си чувствта ми какви са... Днес попитах момичето дали има друго момче в нейния живот и тя каза-да. Това стана преди малко повече от 30 минути, и макар да знам че може би никой няма да прочете това което съм написал, аз просто трябваше да си излея душата някъде. Имам чувството че е избухнала бомба в корема ми...И ще ви кажа само 1 нещо-никога не се привързвайте към едно момиче или момче ако не сте сигорни в тяхните чувства спрямо вас!Днес аз бях тежко наранен и не го пожелавам на никой. Благодаря на всички които са проявили някакъв интерес към историята ми.
P.S.love SUCKS!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 13 години, 6 месеца
hash: 8986de9fc2
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Доста неприятна ситуация , но за съжаление споделената любов е много рядко срещано явление и от това боли ... боли и от самотата. според мен трябва просто колкото и да ти е трудно , да се опиташ да пренасочиш мислите си другаде и да престанеш да мислиш за нея малко по малко , след като тя няма чувства.

 
  ...
преди: 13 години, 6 месеца
hash: 7ab08dcc94
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Любовта наистина е странна-може да ти донесе най-голямото щастие,но в същото време може и да ти причини най-голямата болка. И аз съм преживяла подобно нещо и знам колко е тежко,но честно казано, това че е станало така сега не значи, че винаги ще е така. Просто не се е получило и тя не е била момичето за теб, но това не значи,че един ден няма да срещнеш подходящата. Не се знае какво те чака на следващия ъгъл, остава ти само да продължиш напред и да посрещнеш следващия момент,който може да се окаже прекрасен.

 
  ...
преди: 13 години, 6 месеца
hash: f0e1b30486
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   аз имах едно гадже но после скъсахме и пак се събрахме и пак скъсахме а сега толкова го обичам че искам да го целуна но не е честно той трябва да ме кани на среща и да знае за какво са прякорите

 
  ... горе^
преди: 13 години, 6 месеца
hash: aff36be5e9
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Мерси за коментарите. :) Дано найстина срещна подходящата...

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker