Малки гърди - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121051)
 Любов и изневяра (29672)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3168)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18486)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Малки гърди
преди: 8 години, 1 месец, прочетена 2348 пъти
Здравейте, пиша ви защото имам проблем и ми трябва съвет от хора, които са по-напред в нещата.
Въпросът е следният: На 16 години съм и гърдите са ми малки. Някои от вас ще кажат ти си дете нормално е. Съгласна съм от една страна, но от друга-не съм. Съученичките ми са с доста по-големи от моите. Притеснява ме това, че няма да пораснат. Гледам по телевизията и в разни форумчета и списания вече зрели жени с малки гърди. Не искам това да се случи и с мен. Не искам да си останат малки. Та, затова ви моля за помощ. Виждам в интернет много статии за уголемяване, но не искам да използвам химия и само да се надуят. Искам плътни, нормални женски гърди. Ако знаете методи от народната медицина, моля помогнете и ми дайте идея. Не са чак само зрънца, но са си малки. И друг въпрос. Гладуването отразява ли се на гърдите? Защото бях отишла на гости за една седмица при роднини и там ядох много малко и като се прибрах в къщи приятелят ми каза, че са се смалили поне половината. Ще съм благодарна на отзовалите се.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 8 години, 1 месец
hash: 762b1b4405
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Народна медицина... пой боза. :)
Иначе, не се притеснявай. Аз самия обичам големи гърди, но има и много сексапилни жени с малки, които също ми харесват, така че няма страшно. Така жената изглежда фина и нежна в общия случай.

 
  ...
преди: 8 години, 1 месец
hash: 3c5caa7bfd
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Момиче, това да ти е най малкият проблем. Не всички мъже обичат монтафонките. Голямата цица, разсейва еба. а. На мен по ми харесват жени с малки гърди и такава жена си избрах, но тя като роди, взеха, че пораснаха. Сега и така ми харесват, но тя жената порасна цялата, беше 50 кг, а сега 65, но сякаш закръглена по ми допада. Явно с възрастта, човек променя и възгледите си. За да не се комплексираш, слагай си подплънки, но аз не виждам смисъл. Много по важно е, главата да е пълна, а не сутиена на жената. Гарантирам ти го като мъж. Виж, ако си решила, плеймет да ставаш, там чичо доктор ще ти помогне.

 
  ...
преди: 8 години, 1 месец
hash: ae99c8411b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Не съм чувала за "методи", които действително да уголемят гърдите.. ако беше така, всички жени щяха да имат перфектно оформени бюстове, нали се сещаш. Ако отслабнеш, обикновено намаляват, както и обратното- ако напълнееш пък се наливат малко. При мен, гърдите са първото нещо, което отслабва, когато съм правила диети, например. Но пък трябва да кача доста килограми, за да се види разлика в големината им. Няма пълно щастие, авторке. Не виждам какво можеш да направиш, освен да си дадеш сметка, че не е болка за умиране. Не се сравнявай с приятелките си, може да имат по-големи гърди, но пък и ти сигурно ги превъзхождаш с нещо физически. Няма място за притеснение и излишни комплекси.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 1 месец
hash: d1f41e28f8
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Качи няколко кила и ще ти се оформят гърдите. Повечето момичета с малки гърди имат такива гърди, защото се подлагат на диети.

 
  ...
преди: 8 години, 1 месец
hash: 66518419db
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   На 18 съм и гърдите ми са ненормално малки, не мисля, че може да си уголемиш гърдите. Чувала съм, че пиенето на боза помага, но мисля, че са просто митове и легенди, всичко е до ген няма как да си 20 килограма и да имаш огромни гърди. Аз съм много слаба и мисля, че точно за това нямам гърди като на моите връснички, понеже те са доста по-едри от мен. Приеми се такава каквато си, не се впрягай в това, че нямаш големи гърди, защото повярвай и това не е хубаво всичко си има косур както се казва. Чувствай се удобно в тялото си, а ако просто искаш да имаш по-големи гърди носи сутиен с подплънка, не се трови с никакви химии все пак си едва на 16. :)А колкото до гаджето ти, не мисля, че е възможно женските гърди да се смаляват. Моя приятел постоянно ми повтаря, че са пораснали, но мисля, че просто си мечтае за големи гърди. :D

 
  ...


...
преди: 8 години, 1 месец
hash: 160d7adf92
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Ти си идиот има мъже който харесват малки гърди повече като мен пък и е напълно нормално излез от телевизията и от фалшивият свят.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 25 дни
hash: 8aec1a13d7
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Виж за кремът Bust Cream Spa. Малко е скъп, но съм чувала от мои приятелки, че помага, а и наистина виждам, че има ефект.

Поздрави :)

 
  ...
преди: 8 години, 9 дни
hash: e19c5843e3
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

8.   Не разбирам защо се чувстваш толкова зле. Всъщност някои момчета(мъже) предпочитат малки и различни форми гърди. Единственото, което бих могла да ти препоръчам, е да се мажеш с кремове. Има специални кремове за растеж, но спокойно можеш да постигнеш същия ефект с крем за омекотяване на кожата на тялото или крем за лице. Нанасяй го всяка вечер и ще започваш да забелязваш резултати след около месец.

 
  ...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: 84bdc1027e
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

9.   На 16 вече растежът им е спрял. Аз останах с малки гърди и ми е много кофти. Както ти го наричаш проблем така е да и на мен ми е голям проблем. Ако мога да те успокоя по-някъкав начин аз и малки даже нямам просто нищо.
Срещала съм обаче доста жени като мен. Имам една позната даже и сутиен не слага. Преди няколко месеца пък се запознах с една жена, красива добре сложена, но нищичко няма но си има сутиен и това придобива някъкав по-естетичен и симетричен вид. Доста жени съм срещала с този проблем.
Всичко е природа.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker