Битка...но за какво - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121115)
 Любов и изневяра (29687)
 Секс и интимност (14354)
 Тинейджърски (21889)
 Семейство (6466)
 Здраве (9593)
 Спорт и красота (4696)
 На работното място (3173)
 Образование (7298)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18503)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Битка...но за какво
преди: 13 години, 6 месеца, прочетена 2332 пъти
Здравейте всички. Пише ви едно момче водещо битка. Колко банално, че мъжете са толкова слаби, когато става дума за жени. Да, аз съм поредният случай. Преди 5 години просто ей така зърнах едно момиче в училището, където учих и все едно ме уцелиха с патрон в гърдите.

От тогава насам нищо не е същото.........Почнах да мисля за нея ден и нощ, да, имало е и други момичета които са ми харесвали просто ей така, но тя е единствена.. За нея съм готов да направя всичко... Вече съм 3 година в гимназията, а тя учи в друга гимназия. На скоро разбрах, че си има сериозен приятел. Виждах я от време на време, на улицата, а преди това в старото училище тя се заиграваше с мен и си казвахме това онова, но до там, бях много страхлив. Когато сме се разминавали на улицата тя се прави странни физиономии се едно вижда някой от който я е страх, не знам защо. Когато разбрах, че си е хванала приятел полудях. Веднага разбрах кой е и исках просто да го убия....но си казах чакай малко...седнах и почнах да мисля..как мога да я спечеля. Тя е изключително ителигентна, цени класните неща. Приятеля й е някакъв невзрачен, вози я в колата си има пари, но е слабохарактерен и това ме вбесява. Аз съм сигурен, че тя има нещо към мен, защото още преди 2 години ми беше казала, че съм й симпатичен и малко ме харесва. Но за тези 3 години се е променила коренно. Аз не зная какво предпочита тя, но обкражението й е само бопгати хора, а тя допуска много малко хора до себе си. Не зная как да постъпя, мислел съм да й намеря някакви координати чрез мои приятели и да й кажа какво мисля и усещам, но не ми достига смелост. За това момиче съм готов на всичо, няма да се откажа и много искам да съм с нея за дълго време, да живеем заедно, тя за мен е момичето на живота ми.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 13 години, 3 месеца
hash: a225c94001
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Момче това никога няма да се случи, става само в филмите. Не искам да ти разбивам фантазийте, но щом си готов на всичко за нея, ... .. защо не ти достига смелостта. Помисли над това и се реши да и кажеш какво чувстваш. А ако те отблъсне значи не е за теб. (Ако имаш проблеми с приятеля и идете да говорите някъде където има много хора ) Изборът е твой
*Радо" Фист"

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker