Гаджето ми ме държи на каишка - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121051)
 Любов и изневяра (29672)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3168)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18486)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Гаджето ми ме държи на каишка
преди: 8 години, 1 месец, прочетена 2805 пъти
Момче на 17, ходя с едно момиче на 16 от 3 години насам. Не знам как да я опиша, държи се страшно надменно и гадно с мен, прави се на недостъпна и постоянно ми възлага забрани:да не правя секс със нея, да не я целувам, дори да не я пипам, защото съм бил "нечистоплътен" и съм произлизал от долнопробен род, който бил необразован и с ниска класа и обноски, докато в нейното семейство всички били вишисти и дисциплината, на която я научили още от малка, била на много високо ниво. За това се гордее, че досега се е запазила девственица и никой не я е пипнал. Освен това никога не се е дрогирала, никога не е пушила, никога не е пила и за нея да влезе нещо в неопетненото ѝ от пороци тяло е върховно унижение. Според нея аз просто съм ѝ под нивото, щом се интересувам само от плътските си желания и не зачитам чувствата ѝ;а тя иска да си говорим само за чувства. Чувства, чувства, чувства, ама тя откакто сме заедно, ЕДИН път не ми е дала да правим секс, 1-едничък път. Нали любовта се крепи на взаимство, аз я изслушвам, докато ми говори за лювов, подкрепа, откровеност, а пък тя не ми позволява да бъда интимен с нея, само духовното за нея съществува. Много момчета преди мен са я зарязвали, точно по тази причина, защото се е държала по същия гаден, надменен начин, като с мен и не им е давала, ама и на нея не ѝ е пукало, защото всички са били мислели с долната си глава и ѝ били прекалено под нивото, за да се унижава така. Вече мисля, че започва да ми писва, за какво все още карам с нея толкова години, ще я зарежа и ще почна да си водя нормален полов живот с нормални момичета на моето ниво. Вие какво ще кажате?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 8 години, 1 месец
hash: 81d680ff53
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   А защо се е навила да ти стане гадже след като на практика се държи с теб, както със случаен непознат от улицата?

 
  ...
преди: 8 години, 1 месец
hash: 4ab051d95a
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Както и много пъти преди ще напиша, че първо трябва да завършите детската градина, а после да се занимавате с връзки.
Не е луд този, който яде баницата, а този който му я дава. И щом ти ѝ даваш да се държи по подобен начин с тебе - проблемът си е твой.

 
  ...
преди: 8 години, 1 месец
hash: de8a447e19
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Това сериозно ли е или някакъв майтап?? Голямо ходене, голямо нещо.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 1 месец
hash: 137332959a
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Ъъъъъ... ти сигурен ли си че наистина сте гаджета? Защото това е всичко друго, но не и нормално поведение за гаджета. Или на мацката просто и харесва да разправя на ляво и на дясно, че има гадже, а в същност не изпитва абсолютно нищо към теб. ОК, не иска да спи с теб, обаче да не ти дава дори да я целунеш? Що за любов е това? ! А и непрекъснато да ти натяква "че не си на нейното ниво". Това също ми звучи много абсурдно от устата на влюбено момиче. Явно възпитанието на това момиче е доста сбъркано и тя със сигурност не изпитва абсолютно нищо към теб, а просто и харесва идеята, че има гадже и че има някой да и изпълнява желанията. Момиче съм, но това нейното ми изглежда безумно, но щом с всичките си предишни гаджета се е държала по същия начин, явно проблемът е във възпитанието, което е получила. Нямаш шанс да я промениш, така че по-добре се разделете като приятели и я остави да си живее в собствения си свят. Не казвам, че чувствата са нещо лошо, но да твърдиш, че обичаш някого, а в същото време да не му разрешаваш да те прегърне и непрекъснато да му натякваш, че си от по-висша класа от него... що за любов е това? !

 
  ...
преди: 8 години, 1 месец
hash: 30855b0027
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   С какъв акъл си ходел с нея 3 години?? Боже, боже, боже. Аз и един ден нямаше да я изтрая тая лигла, дори и като приятелка. Щом не те харесва, обижда те, защо ходи с теб, и пак следва въпросът ТИ ЗАЩО ХОДИШ С НЕЯ? Аз съм в недоумение. Тая има някакъв проблем. Не се занимавай, бе момче. Толкова момичета, хвани си едно, което поне няма да те обижда, най-малкото! Що за ''гадже''? ! :D Зарязвай я веднага просто! К'во се чудиш?

Ж/18

 
  ...


...
преди: 8 години, 1 месец
hash: adae072044
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Не е проблема в това, че не ти е пуснала. Та вие сте тръгнали още когато тя е била на 13. Не всички момичета се пускат толкова отрано и даже досега е нормално да се пази. Но щом не ти дава да я целуваш и да я пипаш и ти говори такива неща, то проблемът е че ти въобще не си и гадже, а душевна изтривалка. Не знам как не си го разбрал за толкова време.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 1 месец
hash: 2107858df9
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Хаха, не се сърди, но това, което пишеш е много забавно :)) Ех, как бих искал да я познавам, просто би било супер купон като се фръцка :))

 
  ...
преди: 8 години, 1 месец
hash: 87e0bf19de
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

8.   Значи тя от 13 годишна ти е гадже и преди това е имала още много, като теб? Хаха, браво на момичето, това се казва характер, а не като някаква лека кифла да пуска на всеки, който и се усмихне. И после се чудят младите къде да намерят свестно момиче/момче, ами дано има повече като твоята, да се облагороди малко човешката раса, да изплува от простотията, да дръпне малко човешкия род в еволюцията. :D А ти най-добре си карай на ръчна или с изкуствена вагина и ще ти мине мерака. И си учи уроците, образовай се, че тая държава има нужда от специалисти.

 
  ...
преди: 8 години, 1 месец
hash: 764af654ee
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   Здравейте пак, аз съм Автора. Да, и аз се съмнявам вече дали сме гаджета, то се вижда, че не сме, ама просто така-за пред хората, тя е горделива, когато кажат:"Ей, на тая ако ѝ бях гадже! ", "Ех, как му завиждам на тоя", ама всъщност не знаят как са разклатени нещата отвътре... Чувствам се образно казано сдъвкан и изплют, използван. На №5, ходех с нея толкова дълго време, защото се надявах, че ще се очовечи с времето, но уви май няма да стане. Хората никога не се променят и моят пример е живото доказателство. Сигурно е с мен, защото съм прекалено мек и позволявам да ме командва както си иска, но край! Късам с нея!

 
  ... горе^
преди: 8 години, 1 месец
hash: a458e98430
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Извинявай, ама с нищо не се различаваш с поредния непознат на улицата, тя се държи с теб все едно си във френд зоната.

 
  ...

...
преди: 8 години, 1 месец
hash: ccbee56bba
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   Коментарът ми може да не бъде побликуван, но се надявам все пак да го одобрят. Момче, по-малка съм от тебе, ама едно искам да ти кажа. Това не е връзка, тя просто иска да се фука пред другите, че има гадже и щом се държи така отвратително- иди праеи секс с нея без да ти пук тя иска ли или не и я зарежи след това. Мен адски много ме дразнят такива превземки и тогава може да й дойде акъла в главата как трябва да се държи....

 
  ...
преди: 8 години, 1 месец
hash: ae7c7ddc92
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Момичето е на 16 години, от 3 е с теб и казваш, че много момчета преди теб са я зарязвали, защото не им е пускала. Странно... Нали е голяма моралистка, пък си ги върти на пръста.
Но от друга страна не е странно, защото на 13г. как искаш да бъде интимна с момчета. Вярно, че ги има и такива, но все пак..
А на теб като не ти изнася я зарежи!

 
  ... горе^
преди: 8 години, 1 месец
hash: 66164d4775
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   Виж, няма нищо лошо в това което тя иска, нито в това което ти искаш... просто желанията ви са несъвместими. Най-добре е да се разделите и всеки да продължи да търси човека който му подхожда... Със сигурност има мъж като за нея и толкова много момичета като за теб, просто трябва да се огледате наоколо... тя за сега си търси просто прител и човек който да я излушва и да я кара да се чувства важна и специална. Не мисля, че си заслужава да си губиш времето с такава връзка, която не ти носи удоблетворени. Обикновено бих казала, че жените не сме изтривалки за мъжките нагони и комплекси, но и обратното важи. Щом си я чакал толкова много време и си обръщал толкова внимание на чувствата и, значи си стойностно и търпеливо момче и заслужаваш момиче което ще прави същото и за теб. Връзка се гради от двама души които трябва да полагат равни усилия и да правят равни компромиси. Не знам какво те държи с нея, но е време да го преодолееш и да продължиш напред. Според мен е важно да разбереш, че нито тя греши във вижданията си, нито ти, просто не сте един за друг.

 
  ...
преди: 8 години, 1 месец
hash: a458e98430
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   Авторе, пиши да видим какво става как са се получили нещата!

 
  ...
преди: 8 години, 29 дни
hash: 764af654ee
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

16.   От Автора:Скъсахме с нея най-после, крещяхме си, обиждахме се, но все пак с големи драми тя го прие. Започна да плаче и ми каза, че за нея било много лесно да си хване друг, но ѝ било жал за мен, защото съм бил с ниско самочувствие, и трябвало някой спешно да ми го повиши, и затова тя ходела с мен, за да се хваля с нея на улицата и да се чувствам могъщ... Нищо повече. Цитирам с точност нейните думи. Стана ми тъжно за нея, защото я разплаках така, но нямаше друг начин. Нещата щяха да ескалират все някога и без това. Засега не смятам да си търся нова, защото ми трябва време да се отърся от тази "връзка", но и това ще стане.
Много поздрави!

 
  ... горе^

...
преди: 8 години, 29 дни
hash: bced54e084
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

17.   Първо, имам малка забележка към теб, авторе. И тя не е свързана със ситуацията, а е по-скоро обща. На вашата възраст, тя е все пак на 16, няма абсолютно нищо лошо в това, едно момиче да е девствено и да се гордее, че се е запазило такова. Много странно ми стана като прочетох "един път не ми е дала", а ако ти "даде", това ще значи ли, че те обича, при положение, че се държи така с теб? Като е решила, че не е готова за секс, значи просто не е. Любовта си към теб може да я покаже и по друг начин. Проблемът тук е, че тя не го прави. Напротив, държи се като с изтривалка с теб. Е? ! Виж как си го написал, толкова точно и ясно. Ти сам виждаш какво е отношението й, както и съм сигурна, че знаеш какво трябва да направиш. В твое лице тя е намерила човек, който ще ходи след нея, ще е винаги на разположение, ще търпи отношението й и капризите й и никога няма да тропне с крак и да каже: "Аз съм до тук, прав ти път". И все пак, не смятам, че тя е щастлива с теб. Не може да смяташ приятеля си за някакво жалко подобие на човек, което не искаш дори да те целува, а да се чувстваш добре с него.
Но да я оставим настрана. Какво получаваш ти от цялата работа? Очевидно имате коренно различни представи и желания, не може винаги ти да си този, който да прави компромис със себе си и да търпи.. а всъщност нямаш причина да търпиш. Точно обратното- трупат се причина след причина да я зарежеш. И се надявам да го направиш, без да поглеждаш назад. 3 години са много време, за да се унижаваш по този начин. Уверявам те, ще срещнеш момиче, което ще се държи добре с теб, стига и ти да го правиш.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker