Фотография - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121037)
 Любов и изневяра (29669)
 Секс и интимност (14348)
 Тинейджърски (21878)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7294)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Фотография
преди: 8 години, 22 дни, прочетена 1433 пъти
Така, първо бих искала да помоля модераторите историята ми да бъде публикувана! :D

Здравейте всички. Помня как от 7-8 годишна възраст не спирах да снимам сестра ми и приятелката ѝ с телефона си, чиято камера беше 2 мегапиксела :D както те, така и аз не искахме да спрем със снимките, въпреки че колкото повече снимах, толкова повече се убеждавахме във факта, че тя бяха пълно.. иу :D и така, пораснах и преди 2-3 години се сдобих със смартфон, с 13 мегапикселова камера, а не след дълго и с полупрофесионален фотоапарат - sony dsc h400. Та, мисълта ми е, че откакто се помня, не спирам да снимам, било то снимки, които се получават наистина ужасно или видеоклипове, но такива снимам рядко. Има изключително малко снимки, които си харесвам, и които са снимани извън България. Добре, това не знам защо го казах, но съм наясно с факта, че това не е от никакво значение, всъщност е донякъде, защото бях в много красива местност. И не, не твърдя, че България не е красива! xD Оф, доста се отклоних. Не спирам да мисля за образованието си, а оценките ми са отчайващи, освен тези по литература, защото този предмет ми е интересен, въпреки че и там се срещат ниски оценки. Исках да ви запозная с причините, поради които това е така, но ще си помислите, че се оправдам, и че съм ученик без абсолютно никакво желание за учение. :D Още отрано, много рано, се замислям какво да продължа да уча след средното си образование. От 6-7 клас мислех да бъда медицинска сестра, после писател, издаващ хорър и подобни жанрове книги :ДДД после адвокат, и всички тези професии преминаха през главата ми за 2-3 години. Сега съм ученичка в 9 клас. И реших да стана фотограф :Д (не се смейте) но смятам, че е твърдо решено, защото това е единственото, с което се занимавам от малка досега. Ще се радвам да споделите мнението си и да препоръчате книги, свързани с фотографията, и които биха ме запознали с всичко за фотоапаратите.
Та така, слушам Ви.
И отново ще помоля модераторите за публикуването на историята ми, защото не бих желала всичко това да бъда написано напразно. Благодаря предварително. :D (съжалявам за многото ":D-та").

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 8 години, 22 дни
hash: f689a8116c
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Браво за избора :D
За книги не знам, но избора ти е напълно правилен, защото за мен професията на фотографа е свещена. Хубаво е, че ще превърнеш хобито си в професия, а това означава, че ти на практика няма да работиш, защото ще ти плащат да правиш това, което ти обичаш да правиш! А защо смятам, че тази професия е свещена - ами много често ми се е случвало дадена снимка в гугъл изображения да ме накара да се влюбя в нещо или пък да заобичам отново живота! Снимка, хваната в определен момент под определен ъгъл носи силата на момента - сякаш времето е спряло и си си само ти и обекта... стоиш притихнал и го съзерцаваш :)
Случвало ми се е снимка (както и музика) да ме излекуват от депресия! Магията на избрания момент е пълна!!! Може да си направиш и блог, на който да качваш снимките, да качиш рекламни банери в блога и това да ти носи пари :)
Някои мои приятели пък се занимават със сватбена фотография (а пък бяха завършили финанси)! :)
Успехи ти желая в това начинание и знай, че винаги ще има хора, които да имат нужда от магията, уловена в твоите снимки...!!!

 
  ...
преди: 8 години, 21 дни
hash: cf7bea3866
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Ахахахахахаха! Не мога! Просто не мога да спра да се смея! Ааа... Шегувам се. XD Всъщност, кое точно му е смешното на това да си фотограф? Както и да е... Не разбирам от фотография, защото снимам просто за удоволствие, но в Интернет има цял куп уроци. Просто трябва да потърсиш в Гугъл "Photography Tutorials" (не знам дали пускането на линкове е позволено), а в някой торент тракери, включително и онзи с буквичката "З" има книги за фотографията (ще излязат ако напишеш "Photography" или "Фотография" в търсачката на дадения сайт, не знам пускането на линкове). На знам кои са най - добри и т. н., но от гледна точка на художник (която не знам дали изобщо е от някакво значение в случая) ми се струва, че съм намерил доста готини неща. XD Та, благодаря, не се бях сещал да правя такова претърсване досега! XD Както и да е... Надявам се да съм бил поне мъничко полезен и успех с фотографията!

 
  ...
преди: 8 години, 20 дни
hash: 9b5299aa99
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Еха, тези два коментара ме зарадва изключително много, за което ви благодаря! И между другото, не твърдя, че това да си фотограф е смешно, а просто имах предвид, че сменящите се желани професии за толкова време, правят смешна мен. :D И да, благодаря отново.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 18 дни
hash: 9c18f5d318
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Аз съм с една година по-голяма от теб, което не е от изключително значение. И все пак, искам да ти кажа, че до 12 клас не се знае какви други мухи ще ти влязат в главата и колко още ще си променяш мнението. Иначе и аз имам тръпка към фотографията и бих искала да се занимавам с нещо свързано, но не се знае какво ще ми скимне по нататък. Това си е изкуство. Важно е винаги да снимаш с удоволствие и да помниш, че няма кой знае какви правила, защото всеки има индивидуално виждане за нещата. Снимай си това, което ти е кеф. Желая ти успех. :)

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker