През какво минах, че се промених така...? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121141)
 Любов и изневяра (29692)
 Секс и интимност (14354)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6467)
 Здраве (9594)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3176)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18507)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

През какво минах, че се промених така...?
преди: 13 години, 6 месеца, прочетена 3670 пъти
Здравейте,
Ще започна направо с историята.

Докато не навърших 14 бях толкова щастлива. Свежа. Всичко беше страхотно. Живеех в мечти. Тичах по цял ден. Имах две- три приятелки, с които прекарвах времето си. Всяка от тях разбираше някоя моя страна. Дали било то "арт" страната ми или пък тази, която ме влечеше да правя щуротии. (: Имах ги и можех да преодолея всичко. И след това всичко се срина.

Едната, която без колебание бих нарекла истинска приятелка, се промени. Започна да излиза по нощни клубове, да пие, да пуши. На мен не ми допадаше това. Отдръпнах се. Вътрешно я съдех. А всъщност защо? Аз бях виновна, че приятелството ни се развали и че спрях да е подкрепям. Както и да е.

След време и аз се промених. Тръгнах по същия път, по който тя минаваше. Започнаха дискотеките, започна и алкохолът.. по едно време и цигари. Целувки с разни момчета, които познавах от.. няколко часа. Не знам. Бях нещо, което мразех. Нещо, което ненавиждах. И за да севдая пред себе си, все си повтарях "Млада съм, живее ми се, има време за всичко". Каква младост?! Та аз съм на 14.. дете. И го карах така до преди няколко седмици. Тогава осъзнах, че съм тръгнала по много лош път. Искам да премахна тези месеци, в които правех всичко нередно. Искам да ги забравя. Да забравя, че съм го правила, че съм била там. Искам пак да съм онова свежо момиче, което не се интересуваше дали е рошаво, дали някой не го мисли за глупаво и наивно. Искам пак да се занимавам с осъществяването на мечтите си. Не искам да съм толкова цинична. През какво преминах и аз не знам. Това стои зациклено. Като мрачен период от живота ми.

Късно ли е да се върна към миналото и отново да стана каквато бях? Прекалено ли се задълбочавам? Мисля, че ще мога. Дори съм почти сигурна. Но винаги ли ще трябва да помня това, което си причиних. Не искам да го помня... Знам, че сама съм си виновна, но се измъчвам. Чувствам се ужасно. Нужно ли беше да мина през всичко това, за да осъзная, че още не съм пораснала?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 13 години, 6 месеца
hash: 36e09174c6
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   момиче на 15 съм и аз съм сама също и знам кво е .. и аз по едно време почнах с цигарите и алкохола даже ми са е случвало да хода на даскало пияна да вона на алкохол от 100 км ..

Ани*

 
  ...
преди: 13 години, 6 месеца
hash: 7fd2f4ea16
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Скъпа което не те убива те прави по-силна от една страна това с момчетата е било прекалено но от друга страна алкохола и цигарите не те съдя защото аз съм на 12 и даже още пуша понякога!Но аз започнах защото имах проблеми с семейството ми и те се задълбочават и когато пуша се чуствам по-силна и спира да ми пука за нещо а ти щом нямаш проблеми тогава можеш да откажеш всичко без проблем!И по-добре че си опитала по-малка да се осъзнаеш нещо което аз няма да мога!
Успех скъпа!
Анонимка

 
  ...
преди: 13 години, 6 месеца
hash: 4ed1b48fb0
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Всичко е прекалено пресилено. Извинявай, но драматизираш. Как си "нещо, което мразиш" като го осъзнаваш. Промени го!
И най-интересно ми е като чета този и подобните постове, къде са родителите ви. Те са виновни за всичко. :))

И да не съм прекалено груба, ще ти кажа, че да купонясваш е съвсем нормално. Ако не ти харесва нощният живот, си стой в къщи и си пиши домашните. И къде е драмата?

Всеки си избира какъв да бъде. За щастие аз съм съчетала и двете. Излизам, забавлявам се, но всичко си има мярка. :))

 
  ... горе^
преди: 13 години, 6 месеца
hash: c9fe6a4c37
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Човек докато не види с очите си, не вярва. Не е нужно да се мъчиш да забравяш всичко, отсамосебе си ще стане. Не е нужно да порастваш толкова бързо, а щом си го осъзнала страхотно за теб.. следвай каквото си си намислила, и да не ти пука за другите. Браво момиче. :)

 
  ...
преди: 13 години, 6 месеца
hash: 5cc3a0e1c7
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Късно ли е да се върна към миналото и отново да стана каквато бях?

Не, никога не е късно!
Бъди такава каквато искаш, хубаво е че искаш да бъдеш по-добра!
Успех!

 
  ...


...
преди: 13 години, 6 месеца
hash: 07bbc850e6
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Чутото ме кара да мисля, че можеш да се върнеш към стария ти начин на живот. Още не е късно за теб! Добре, че поне 1 от 20 тийнейджърки има наистина силно желание да стане отново нормална.

by Свободният

 
  ... горе^
преди: 13 години, 6 месеца
hash: e5dceedefb
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Оффф, как може лапета на 14 години вече да пият, да пушат, и да се мляскат с всеки срешнат. СРАМОТА !!!!!!!! И като се сетя, че вие сте бъдещето на България, направо ми се присира. Добре, че не живея там. Заради такива като вас държавата ще пропада все повече. Къде отиде детството, къде отидоха игрите пред блока? Забога осъзнайте се, СМЕШНИ СТЕ И СТЕ ЖАЛКИ !!!!!

 
  ...
преди: 13 години, 6 месеца
hash: 67f8ce7a5e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Номер 7, не виждам и с вашето поколение да е цъфнала държавата. Ти си смешния. Говоря два езика, уча трети и се обучавам. И да- аз не съм бъдещето на България, защото няма да остана тук. ;) Занимавам се с музика, танци и още много неща, а не чистя улиците. ;) Образовам се и знам как да се забавлявам. Игрите пред блока- съжалявам, но ако започна да тичам пред блока, има опасност да ме сгази някое превозно средство. Играла съм си, когато ми е било забавно. Сега нямам време за тичане. Имам много по-важни неща. Не съм жалка. И то въобще. Без да ме познаваш- нямаш право да говориш. И както казах- писна ми от вас! Само се оплаквате какво е поколението, а като гледам и с вас не се е оправила държавата? Нормално. Просто споделих какво преживях. Срамота.. смешник. :д Пропускаш елементарни граматични правила, имаш доста беден речник.. тръгнал другите да коментира. И не започвай да ми се пренасяш като Лили Иванова, че си забравил българския език.

Номер 3, наистина.. препрочетох историята. Доста пресилено звучи. Не съм влагала толкова чувства, както изглежда. :)

Благодаря на всички!

 
  ...
преди: 13 години, 6 месеца
hash: e5dceedefb
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Не ми е беден речникът, просто не съм тръгнала в подробни обяснения. По случайност попаднах на тази страница и не ми е толкова интересно, та да разнасям дълги и обширни речи. Не те съдя, прави каквото си искаш, пуши си и си пий , не ме интересува. И къде по- точно съм допуснала правописна грешка, не разбрах??

 
  ... горе^
преди: 13 години, 3 месеца
hash: 4d64af0594
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Това, което преживяваш се нарича ПУБЕРТЕТ! Нормално е да се променяш, но не се чувствай виновна за това! Просто отдай енергията си за неща, които ти доставят удоволствие. Така постепенно ще откриеш, що за личност си, ще се научиш да си в хармония със себе си и най-важното, НЯМА ДА СЕ ОБВИНЯВАШ ЗА ПОСТЪПКИТЕ СИ! ! ! Все пак всички така сме натрупали житейски опит и сме опознали себе си! Не е лесно, но е нещо което не можеш да избегнеш. Относно пушенето, не мисля че са много хората, които като деца не са опитвали цигари, целувки и не са се молили да ги пуснат на някоя" забава"! Това, че се интересуваш от себе си, като личност, е нещо прекрасно! Означава, че си интелигентно момиче. Но не се впрягай толкова! Живей, бунтувай се, купонясвай, учи, опознавай се! Успех! :)
Криси

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker