К'во ми става, толкова ли съм тъпа... - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120673)
 Любов и изневяра (29589)
 Секс и интимност (14308)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

К'во ми става, толкова ли съм тъпа...
преди: 13 години, 5 месеца, прочетена 5212 пъти
Здравейте на всички. Напоследък се чувствам много гадно и виждам как си вредя на психиката, а това е ужасно! Много взех да се интересувам от мнението на хората и да искам всички да ме харесват и да не приказват лоши неща за мен. Дори не знам защо...има хора, които ме харесват и не са малко, но защо толкова се интересувам от мението на тези, които ме мразят не ме харесват и така, толкова ли съм комплексирана започвам да се чудя, какво ми става...когато чуя лоши думи от момче за мен направо не знам какво ми става.. за момичетата ги оправдавам, но за момчетата. Как да спра да се интересувам от мнението на хората как да си закъля психиката да приема по-лесно тези неща и защо ПОДЯВОЛИТЕ го правят??!?!? .ПИСНА МИ. (момиче на 16 години съм)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 13 години, 5 месеца
hash: 98b8bffeee
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Отиди на психолог и си реши проблема с комплексите!

Passion

 
  ...
преди: 13 години, 5 месеца
hash: 1dc829936a
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   просто спри да обръщаш внимание на приказките на другите, в крайна сметка те с кво са по добри от теб, не се подценявай.....

 
  ...
преди: 13 години, 5 месеца
hash: f40d8c2adc
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   Значи виж сега ! Просто бъди себе си ! Има достатъчно други хора ;))

Ако очакваш да се харесаш на всички , това няма как да се случи !! особено днешното общество е толкова как да кажа "различно , агресивно , надменно" и т.н. Всеки те гледа под лупа и те съди за най - малкото а в крайна сметка не помислят че всеки отговаря за себе си , поради причината че никой не е безгрешен значи те имат грешки може би повече от теб а не гледат своята вина а чуждата !! за това защото човекът е егоист !! Но Човешката личност никой няма право да съди и променя , всеки се е родил такъв какъвто е и никой няма моралното право да издевателства по никакъв начин над него !! За разлика от тебе аз не позволявам на абсолютно никого да ми нарежда и да се опитва да ме командва !! решенията в собственият си живот мога да вземам и решавам единствено и само АЗ самият !! никой друг ;)) позволиш ли на хората да ти се месят в живота , боя се че те ще го опропастят и съсипят !
всеки човек в този живот трябва да има Твърдо собствено мнение и най вече Характер защото нямаш ли Характер и твърда дума , значи ти нямаш нищо !! дори най слабият човек да е , най бедният да е .. той трябва да има достойнство и мнение което да утстоява и което никой няма правото да накърнява !! не ми дреме какво говорели хората за мене !! който ме приема такъв , уважавам и ценя .. който ме съди да си намери по хубав от мене и му давам Игноре от живота си !! Свят голям - хора мнооогоо , за всеки влак си има пътници , един кат те мрази друг пък ще те обича заради това което си и т.н. така че търсиш докато намериш правилните хора , без да ти пука за мнението на останалите !! щом те говорят лошо за теб значи ответната твоя реакция трябва да бъде същата !! мрази ги и ти и приказвай за тях .. така ще разберат че ти си тежък човек с характер и мнение !! Живееш сред хората - Но не трябва да живееш за тях !!

ОТ Един Независим И Свободно Мислещ Младеж ;)))

 
  ... горе^
преди: 13 години, 5 месеца
hash: 1dd52d9a30
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Не Позволявай на хората да се месят в личността ти !! ако допуснеш грешката да бъдеш такава каквато хората ти казват , значи погубваш собственото си АЗ , а това е много груба грешка .. запомни едно - Каквото и да правиш , каквато и да си , на хората никога няма да угодиш и пак ще ти намират грешки и недостатъци !! напсувай ги и напук на тях не се сдухвай а им се смей .. за да не се кефят когато ти е гадно ;)))

 
  ...
преди: 13 години, 5 месеца
hash: 7eac6531cd
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Аз имам същия проблем и ще се раздвам на още коментари! Но работата е там, че аз осъзнавам всичко това, а когато чуч нещо за мен, това нещо не ми излиза от главата и започва да ми тежи, докато не се разбера с този човек, който говори за мен! Това не е хубава черта и се опитвам от доста време да разреша този проблем, да не ми пука дали някой ме е обидил или заесегнал с нещо, още повече някой, който дори не ми е близък!

 
  ...


...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: 209974fa77
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Енергиино вампирство. не ги оставяи да те ядаат. когато говорят от страни се прави че не говорят на тебе а когато то кажат нещо дирекно кажи това което ти е от вътр никога не го здържаи каквото и да е ще им въздеиства. онасяи се в мечти и хубави мисли и ги гледаи право в очите. Усмихваи се, показваи и ти омраза, любов, сълзи или квото и да било, не се стаписваи и не забиваи на една мисъл сменяи като не ти харесва и всичко ще е ок и за теб и пред хората

 
  ... горе^
преди: 10 години, 7 месеца
hash: 209974fa77
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Учи си уроците буди добра ученичка и всичко ще ти е наред ще будеш доволна от себе си и няма да ти пука от никого

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker