Поредният аутсайдер - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121151)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Поредният аутсайдер
преди: 13 години, 6 месеца, прочетена 3129 пъти
Здравейте! Аз съм момиче на почти 14 години (след около 1 месец ще ги навърша). Проблемът ми е, че нямам приятели. Нямам хора, с които да споделям. В училище имам познати, с които само си казвам "Здрасти и Чао!". В клас седя до едно момиче, което по чудо на съдбата не е надута кифла като всички останали. С нея си говорим само за домашни, училище... Нямаме дори общи интереси, освен че и двете мразим кифлите. Скучна работа!
Обикновено се разбирам по-добре с момчета, защото най-добрият ми приятел беше такъв. Дори и сега да си спомня за него мога да се разрева. В крайна сметка нашите ме преместиха в друго училище, в което съм от 4 години, без дори да мислят, че мога да не намеря мястото си.
В даскало нямам проблеми, като например всички да ме мразят, отблъскват... (все пак има хора, които ме ненавиждат и обиждат, но вече не им обръщам внимание. Свикнала съм с обитите.). Все пак се чувствам самотна и единственото място, на което мога да споделя чувства, мисли и тн. са този сайт и дневника ми.
Свикнала съм да съм сама, но сега като се замисля, много искам да имам приятели. Истината е, че не мога дори да заговоря някое готино момче, защото съм комплексарка. Както всеки човек и аз имам лоши качества и страни.
Никога не съм публикувала нещо и то толкова искрено.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 13 години, 6 месеца
hash: f18ab6353c
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Дам До голяма степен те разбирам , може би поради причината че изпитвам същото което и ти , ако се определяш като "аутсайдер" значи и аз мога да се нарека по тоа начин понеже същите неща които пишеш тук , аз имам чувството че все едно аз съм го писал това , същите неща крещят и в моето сърце и е трудно , дори бих казал прекалено трудно , до определена степен се гордея че съм такъв , защото младежите повечето вече са на други принципи и живеят на други правила , момичетата от малки се поддават на разврат без да осъзнават че така разпадат собствената си личност , при момчетата пък цари злобата и жаждата да предават близките си , да употребяват насилие към момичетата и към по слабите от тях момчета .. за това казвам че донекаде ми е гордост че съм това което съм защото поне не правя такива неща които днешната младеж върши , аз не бих правил такива работи никога ! Аутсайдери сме но поне не си проваляме живота и не пречим на никого да живее нормално !! това е единствената положителна страна в случая за теб и мен ;) иначе като цяло те подкрепям и знам колко е тежко , много хора казват "не бъди такъв и такъв гледай смело напред и т.н." но думите не са като действията .. просто с такива думи не е достатъчно да бъде човек щастлив , човек се нуждае от някой до себе си който в добро и лошо да следва неговият житейски път ! уникалното чувство да знаеш че има поне един човек на земята който му пука за теб и те подкрепя , това е просто рай за душата на човека ! Ако искаш някой с който да поговориш пиши ми на мисля че ще е добре да погорим по тази тема ;)) Поздрави и Успех !!

От Един Независим И Свободно Мислещ Младеж ;)))

[Моля не оставяйте скайп под всеки коментар, вече ви обяснихме, че това не е сайт за запознанства. Ако не се съобразите с това ще последва бан!
от Администраторите]

 
  ...
преди: 13 години, 6 месеца
hash: a484035b1d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Нещата с времето може би ще се оправят ;)))

 
  ...
преди: 13 години, 6 месеца
hash: 974e51d52e
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Моля те не мисли по такъв начин, и аз сам била на 14 и аз сам била аутсайдер... но сега съм доста по големичка... знам колко е важно да имаш приятели ... но те не са всияко... може сега да нямаш.. но не е края на света.. а пък приятелите се играждат с времето.. сега с това момиче което седиш, може да си говорите само за уроци но по-нататък, като се поопознаете ще имате и общи интереси. Не ти трябват псевдо приятели, от тях ще те боли повече отколкото да си сама. Гледай си уроците, и не обръщай внимание на "кифлите" сега са надути кифли, след време ще станат к**ви, и ще са изметта на обществото.. нали нейскаш да станеш като тях. Не се вглъбявай в това че нямаш приятели.. ще дойде момент, когато ще имаш, може да е един но да е истински :)

 
  ... горе^
преди: 13 години, 6 месеца
hash: 74828174ae
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Благодаря ви!

 
  ...
преди: 13 години, 5 месеца
hash: 12d631df70
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   ами виж какво да ти кажа... всеки има такивамоменти когато си мисли че е сам и т.н. правилно правиш като не обръщаш внимание на кифлите. за жалост на всякъде ги има :( но това което ти казвам е да се опиташ да бъдеш по контактна. не ми се вярва от цял един кас да има само едно нормално момиче. опитай се полека лека не казвам изведнъж да се опиташ да правиш контакт с другите. според мен това дето някои казват че не ти трябват приятели не е вярно. на всеки му трябват приятели с които да клюкарства и да споделя защото това не винаги е възможно с родителите. може би по някои път за да се впишеш трябва да се промениш неизбежно е. не ти казвам да станеш пушачка и така нататък но може бипромени стила на обличане малко промени държанието си. никои не уважава особено много тезикоито само си седят на чина и пишат. отракаи се малко :) говори повече. изказваи мнение. най важното е да имаш самочувствие. така като те видят другите че ходиш с гордо ввдигната глава ще имат много по голям респект към теб повярвай ми. може би все пак ако не станат нещата с тези от твоя клас пробвай с другите класове. отиди на някоя екскурзия и прави запознанства извън класа ти. не се затваряй само в този кръг. пробвай да общуваш и с момчетата ако ти е по конфортно никои не е казал че трябва момичета с момичета и момчета с момчета :). така полека лека ще се оправят нещата. ако ли пък не винаги имаш възможността да се преместиш в друго училище и да започнеш наново. :) особено ако сега ще кандидатстваш след 7 клас :P

 
  ...


...
преди: 13 години, 5 месеца
hash: e4885f2a77
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Към №6: Аз на това се надявам. Искам по-бързо да се махна от това скапано училище и да започна отначало, но това с промяната не ми изнася, защото съм на мнението, че хората ще ме харесат като човек такава, каквато съм. Не искам да се променям за еди-кой/я си глупак/чка, защото ВСИЧКИ ОКОЛО МЕН СА БОКЛУЦИ!

Мина месец, през който се случиха доста значителни неща, които ми повлияха и разбрах, че приятели за сега не ми трябват! Ще си останем както преди само Аз, аз и Аз. Всички други, правещи се на много важни ДА ХОДЯТ НА МАЙНАТА СИ! А за споделяне - дневничето.

П.С. Поне това е мнението ми за сега, а когато сменя училището, ще си намеря истински приятели.

Благодаря за загрижеността, все пак :)

 
  ... горе^
преди: 13 години, 4 месеца
hash: eb8e9b184e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Ако има от Шумен да пишат и аз съм долу горе така (момче на 18)

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker