Влюбена и глупава - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121141)
 Любов и изневяра (29692)
 Секс и интимност (14354)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6467)
 Здраве (9594)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3176)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18507)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Влюбена и глупава
преди: 13 години, 6 месеца, прочетена 2885 пъти
Значи с едно момче от моето училище, си писхаме по скайпа. Писахме си един ден и след това се поздравяваме, когато се срещнехме в училище ми казваше сладур. Друк път пък ме щипваше по бузата ,по скайпа ми искаше не 1 ами 2 3 даже и повече снимки бил каззал на една моя фр. че сам била симпатична.За извесно време не се поздравявахме,докато не му писах по скайпа макар че си има приятелка писах ме си и той ме пита,защо не сам го поздравявала в училище ;( и аз му казах, че и той не ме поздравява и реших че не му е приятно и затова. Той ми каза ,че си е мислел че аз съм сърдитата и съм се правела че не го познавам и му е станало тъпо и затова, :х и аз му казах , че не го познавам толкова добре че да му се сърдя ,и той :ако не му е било приятно щтял да ме нареже още в началото кво щтял да прави с келешки истори ;) и аз му казах, че като го видя ще му се хвърля на врата бъзиках го, и той ми каза,че нямал нищо против само ако съм го видяла с някое момиче да не го правя, че после нямъл опръвдание и аз му викам че несъм толкова ненормална колкото изглеждам, и той не бе неизглеждаш ненормална напротив ти си ,като слънцето през есента :д .На другия ден го видях с неговата, минах покрай него и той ми каза за пореден път сладур,помислих си ,че го е казал нарочно да подразни гаджето си.
Един ден се появих с супер готина прическа (не че се хваля), но всеки ме гледаше включително и той в този ден той е скъсал с гаджето си ;( когато слизаше по стълбите и аз бях на долният етаж и бях сравнително далеко за да го поздравя,той ме гледаше така сякаш искаше да му метна с ръка и да го поздравя но аз го гледах и нищо не направих.След часа го видях пак ,и се разминахме, погледнах го а той дори не ме погледна стана ми много гадно,видях го един ден в града той вървеше напред с една компания и аз бях с една приятелка,която знае за него,в същото време мина една позната, която поздравих на по висок глас сигурно ме чул и веднага се обърна и отиде при нея ,макарче като се разминаха не се поздравиха.Моляви се от все сърце дайте ми съвети,какво да правя той не ми пише по скайп изобщо и като се видим не ме поздравява.Виждам,че тук пишат зрели хора,които могат да ми помогнат моляви!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 13 години, 6 месеца
hash: 963a115493
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Момчешка му работа!Срам го е,страх го е...И той не знае какво иска!Като стане готов за разговор или признание-ще го направи!

 
  ...
преди: 13 години, 5 месеца
hash: 6596814fca
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   обади му се или му пиши смс

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker