Дали все още чувства нещо към мен? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121152)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18513)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Дали все още чувства нещо към мен?
преди: 13 години, 6 месеца, прочетена 3480 пъти
Здравейте на всички! :)
Ще се радвам ако някой може да отдели 5 минутки за да прочете моята история!
Тааа....така ще се опитам да бъда кратка.
Значи познавам се с едно момче от 1 ви клас! (сега съм 7 ми клас, а той е 8 ми клас). До миналата година с това момче бяхме може да се каже най-големите врагове. Но ето че дойде време за училище! Бях на кафе с приятелки и той беше там. Както минавах един негов приятел ми каза, че момчето ме харесва и иска да ходим. Тогава бях мн глупава и само си отминах се едно никой нищо не ми е казал. Но ето че нещата започнаха да стават сериозни. Мина около 1 месец и аз започнах да се влюбвам в него. Знам че повечето от вас ще кажат: какво да се занимавам с тая пикла 7 ми клас тя не знае какво е да харесваш някой и то много! Но повярвайте не е така! Сутрин с това момче патуваме в един и същи автобус! Веднъж той седна срещу нас с моята най-добра приятелка! аз стоях от външния край! И неговия приятел стоеше зад нас и каза на момчето което харесвам: оо седна там да я гледаш ли да я зарибяваш? и той каза да. Учим в различни училища! веднъж той избяга от час и дойде в моето училище да ме види кво прая. но аз (глупачката) отново се криех! После той започна да се държи по-студено с мен! не мога да го разбера ту е мил-ту е студен. Сега мн го обичам и толкова много искам да си го върна и всичко да е както преди! Моля ви дайте съвети как отново да го накарам да ме харесва? Ще се радвам ако някой даде съвет моля ви!

Гери

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 13 години, 6 месеца
hash: 778e81826d
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Да ти какво очакваш? ти се криеш като те търси и какво да ти падне на колене? Има си достойнство. Недей така щом го харесваш. Вразуми се, защото ще го изпуснеш накрая, ще си намери друга, която няма да се държи студено. Недей да правиш тази грешка, глупаво е. АМА МНОГО

 
  ...
преди: 13 години, 6 месеца
hash: 16292046b3
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Намери начин за да говориш с него, за общи неща.., бъди естествена и ако той покаже интерес към теб бъди искрена и покажи че не си безразлична към него. Откликни на чувствата му. По-студен е може би защото е решил че няма да ходи само да се чуди как да ти направи впечатление а ти да се правиш все едно е прозрачен. Все някой ден ще му писне да се правиш на студената принцеса и ще реши да потърси по-чувствителен и истински човек, който да не му се подиграва на чуваставата. Виж казвам ти това толкова грубо, за да те убедя да бъдеш открита с него, иначе само ще страдаш по него а той ще си мисли че не изпитваш нищо. Аз бях така от малка като теб- имах вниманието на много момчета, осъзнавам че съм била харесвана, не показвах чуваста си и един ден едно момче призна директно интереса си към мен и чувствата, а аз ..просто се уплаших и месеци наред се правих че той не съществува. Сега искам да съм с него направих какво ли не за да го предизвикам да ме заговори, но той или си го връща, или просто е изтръпнал към мен. Чувството е ужасно, да си влюбен и сам да отпратиш любовта. Писала съм и тук за съвети...повярвай каквото си направиш сам никой не може да ти го напражиХайде бъди по-смела:) !

 
  ...
преди: 13 години, 6 месеца
hash: 7375aeae5f
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Ами какво да ти кажа, изпуснала си времето,но според мен те харесва.И не,защо мислиш, че повечето ще кажат, че си пикла..не не си, по тази логика разликата ви е година, ако ти си пикла и той е такъв.И така по темата, ами можеш да му кажеш, че го харесваш и ще разбереш, аз предполагам, че ако му признаеш би трябвало да типредложи!Успех

 
  ... горе^
преди: 13 години, 6 месеца
hash: 14b11d2072
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   От авторката: Снощи вечерта му честитих Нова година по скайпа и му писах: Честита нова година! Желая ти да си жив и здрав, да си щастлив в любовта и само хубавите спомени да останат в сърцето ти! Днес след като влезнах в скайпа той ми писа: Нямам хубави спомени с теб! Аз му писах, че не съм казала хубавите спомени с мен а изцяло хубавите спомени! Тогава той ми каза чао и аз му казах чао! Това много ме разчувства! В момента той е много груб но какво да права обичам го!!! НЕ МОГА ДА ПРОМЕНЯ ТОВА! ХИЛЯДИ ПЪТИ СЪМ ОПИТВАЛА НО НЕ СТАВА! А И Е НЕВЪЗМОЖНО ДА ГО ЗАБРАВЯ ЗАЩОТО И НА ОТИВАНЕ ЗА УЧИЛИЩЕ И НА ВРЪЩАНЕ СЕ ВИЖДАМЕ! А ПОНЯКОГА СИ ГОВОРИМ! ДАЙТЕ СЪВЕТ КАК ДА ГО ЗАБРАВЯ НЕ ИЗДЪРЖАМ ПОВЕЧЕ! ТОЛКОВА ХУБАВИ МОМЧЕТА ИМА В МОЕТО УЧИЛИЩЕ НО НЕ И НЕ!! НЕМОГА ДА ГО ЗАБРАВЯ!

 
  ...
преди: 13 години, 6 месеца
hash: cc32e1e9bd
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Миличка, в живота е така, когато някой ти се изплъзва го желаеш още по-силно, вярвай ми това се отнася и за него, не само за теб! Сигурна съм, че когато виждаш, че той не ти обръща внимание ти го желаеш дори по-силно от преди! Опитай и ти същата стратегия, спри го, говори с него, впечатли го, направи му комплимет (като "приятелка") и след това спри да му обръщаш внимание ( поне докато той сам започне)! Това винаги действа, без значение на колко години си, запомни го! Момчетата не обичат всичко да им е наготово! За това са мъже- за да се докажат!

 
  ...


...
преди: 13 години, 6 месеца
hash: 6b2366f05a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Не се дистанцирай и крий от него , опитай се да се се сближиш с него , показвай му факта че те привлича. Не избягвай присъствието му , а напротив ! В автобуса сядай около него , и нещо важно - усмихвай му се. Разменете си скайп или фейсбук ако още не сте , пишете си срещайте се и всичко ще стане за нула време :)))

Подпис: BrainSucker

 
  ... горе^
преди: 13 години, 6 месеца
hash: cdbb836403
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Еми държала си се глупаво. Няма цял живот да тича след тебе. Ако искаш нещо силно, бори се за него! Само глупавите бягат от щастието. :))

Passion

 
  ...
преди: 13 години, 5 месеца
hash: dcc51a4059
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   От авторката: Благодаря на всички за съветите ! :) Всъщност ме накарахте да се замисля! А относно номер 6- да имаме си и скайповете и фейса. Но проблема е че той е срамежлив!

 
  ...
преди: 13 години, 5 месеца
hash: 6b2366f05a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Тогава ти направи "първите крачки" покажи му че не те е срам и нарочно прави така че да прекарвате повече време заедно.
не се страхувай от провал - ако си смела нямам как да стане .


подпис: BrainSucker

 
  ... горе^
преди: 13 години, 5 месеца
hash: 7375aeae5f
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Ти отново си се провалила в скайпа, когато ти е казла, че със теб няма хубави спомени си могла да му кажеш примерно "не е късно да има" или нещо от рода, а ти пак си гледала да се измъкнеш, с всеки изминал ден уплескваш нещата, стегни се и ако го харесваш действай, защото не го ли направиш може да си изпуснеш шанса, или отнова да направиш някоя грешка

 
  ...

...
преди: 13 години, 1 месец
hash: a31aff9d31
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   модератор - публикуваме коментари САМО на кирилица!

 
  ...
преди: 13 години, 1 месец
hash: d6304644c9
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   На номер 8 и на номер 4 не е истинската афторка, не и вярвайте няма такива работи НАИСТИНА!!! Тя лъже,аз писах тази историяя!!!

 
  ... горе^
преди: 12 години, 11 месеца
hash: 57582afcd1
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   От номер 8 и номер 4 (авторката) :
А ти кой си номер 13 за да се представяш за мен? Нима завиждаш или...?? пфф комплексари...

 
  ...
преди: 12 години, 11 месеца
hash: 1813d2aeaf
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

15.   Номер 14 не се преструвай, разбра ли ме!!!!! Ако искате да разберете истината пишете на скайп:viki_riki.1 .. Не си приписвай чужди проблеми и истории

 
  ...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 49c71aa021
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   От авторката:
Благодаря на всички за съветите. Между другото от 1 година си имам сериозен приятел и повярвайте ми - сега като чета това, което съм написала се смея с глас. :Д И още веднъж мерси. :)

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker