Искам да й се реванширам - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121374)
 Любов и изневяра (29751)
 Секс и интимност (14385)
 Тинейджърски (21906)
 Семейство (6481)
 Здраве (9610)
 Спорт и красота (4706)
 На работното място (3186)
 Образование (7310)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1739)
 Други (18575)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Искам да й се реванширам
преди: 8 години, 22 дни, прочетена 1065 пъти
Здравейте! Моля да публикувате моя въпрос, тъй като имам спешна нужда от идеи, предложения и от различни гледни точки.
Преди малко повече от половин година се запознах с едно момиче, с което пътуваме заедно в началото и края на седмицата до по-голям град, близък до нашия, където учим. Общо взето сме от едно тесто и се сприятелихме. Тази сряда бяхме си говорили, че пак ще пътуваме заедно. Но сутринта не я видях в автобуса и тъй като беше рано, а през деня бях доста заета, писах й вечерта. Обаче освен че й писах, вмъкнах и една нескопосана шега, че ми се губи, нещо такова. По принцип обичам шегите, но на мен самата не ми се получават. След два дни й писах да се извиня, че съм се изказала тъпо и че е било неуместно. И ми стана още по-неудобно, защото тя ми сподели, че въпросната сутрин е била на изследвания, защото не се е чувствала добре и е била болна. Извиних й се, че съм постъпила като лоша приятелка, защото не съм се сетила, че може да е болна и на всичкото отгоре съм й писала глупости. Тя отговори, че нямало защо да се чувствам така и че няма проблем. Даже тя започна да ми се извинява, че не ми отговорила. Но аз казах, че ще й се реванширам, че бях толкова невнимателна.
Наистина не се чувствам добре от факта, че не бях до нея, даже и някакви шеги й писах, докато на нея й е било лошо. Със сигурност не й е станало приятно, а и тя е сред хората, на които наистина държа. Моят въпрос към вас е как точно да й се реванширам? Иска ми се да направя някакъв жест, нещо мило или да й подаря нещо дребно. Основният замисъл е да разбере, че наистина е важна за мен, че може да разчита на мен и че съжалявам, че не помислих първо за нея. Проблемът е, че в момента абсолютно нищо не ми хрумва. Затова се обръщам към вас за предложения. Не мога да й подаря нищо от рода на шоколад или бонбони, защото техните имат хранителен магазин. Иначе тя обича да рисува. Не излиза много, домошар е. Харесва корейски драми, най-вече криминални, и к поп. Много е привързана към семейството си. Любимите й цветя са розите. Любимият й герой е Майк Васовски. Зодия рак е. Искам да я зарадвам, но как? Ако тази информация не ви помага, питайте за нещо друго, което би ви насочило по-добре. Моля, помогнете ми!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 8 години, 19 дни
hash: 296e082958
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Това някаква шега ли е.

 
  ...
преди: 8 години, 16 дни
hash: 92a1d83f6f
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Ами колие, което се дели на две части - една за теб, една за нея. Аз това подарих на най-добрата си приятелка и тя много се зарадва! Ако не, вземи й нещо, свързано с нещата, които тя харесва. Може да й подариш една роза, но някак си ми се вижда странно, въпреки това е красиво де.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker