Съмнявам се ..? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120670)
 Любов и изневяра (29587)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6437)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4686)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1643)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18389)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Съмнявам се ..?
преди: 13 години, 5 месеца, прочетена 2864 пъти
Незнам в коя категория да побликувам тази история .. Аз съм момиче. Моето семейство и семейството на третите ми бравочеди (аз съм по-голяма и от двамата); (момиче на 10г. и момченце на 5г.) са приятелски семейства. Гостуваме си през ваканциите, събираме се по празниците и т.н. Имам някакви съмнения спрямо бащата на бравочедите ми .. Той е на около 36 години (незнам точно) и си мисля, че има някакви по-специални чувства към мен ..

Веднъж през лятото идваше у нас, за да помага при работа за къщата (за сградата става на въпрос). Тогава бях в двора, обикалях около него и баща си, пиехме заедно (малко безвредна бира, не съм се напивала). Така в един момент започна да ме нарича "моята приятелка" .. Стана ми малко неудобно, защото има жена и деца, пък и съм прекалено малка за него (не че искам или очаквам нещо) ..

Една вечер беше пиян, но знаеше какво прави. Беше около един през нощта и никой не си беше легнал. Бях на втория етаж при братвчедите си, а родителите ни пиеха долу, в двора на масата. Вече решиха да си лягат и той се качи при нас заедно с жена си. Погали ме по косата и ми каза да отивам да си лягам (защото аз спя на долния етаж, под тях); (бяха ни на гости) ..

Друг случай .. Беше наскоро, на Коледа и на Нова година им бях на гости заедно с баба си. Занесохме малко вино и двата пъти. Честно казано на Коледа не ми беше интересно, съответно не пих. Върнах се в нас на 25 декември, вече миналата година. На 31 декември заминах пак при тях, за Нова година .. Тогава беше лудница ! Той постоянно ме караше да пия, смисъл че ми казваше "Наздраве" или че ми наливаше вино. Аз така започнах от първата чаша, изпих я, изпих втора, трета и така .. Бях пияна. И той беше пиян .. Постоянно получавах покани от него за танци, хващаше ме за ръцете, но така и не станах да играя .. Бях толкова пияна, че само разказвах вицове, всички ме се смееха и лежах на леглото .. Беше ми неудобно от жена му .. И все пак не бях в състоянието да правя каквото и да е било .. След известно време така изтрезнях, беше около 00:00 часа .. Той отиде да си ляга (май повръща и си легна) .. Стоях заедно с другите до два през нощта .. После си легнах ..

Стана утро .. През целия ден до 17:30-18:00 часа го виждах как ме наблюдава, и на масата да бях - той гледаше в мен, на компютъра да бях - той гледаше в мен .. Понеже лежеше почти целия ден, като стоях на масата го наблюдавах с периферията си и всеки път щом го поглеждах - погледа му беше в мен .. Даже ме покани през лятото да отида за цял месец ..

Може би наистина да си въобразявам, но ще ми е по-добре, ако някой ме посъветва какво да правя оттук натам .. Искам вашето мнение - дали е истина, дали не е .. Въпросът ми е "Дали е истина, и ако е така да продължа ли да им гостувам (не сама)?; Ако е истина, как да го накарам да каже нещо или да спре?"
Искам съвет и мнение !

Благодаря предварително !

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 13 години, 5 месеца
hash: 7bda1cab9c
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Мисля, че си въобразяваш...

 
  ...
преди: 13 години, 3 месеца
hash: 9163bd0b69
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Съгласна с номер 1 :)

 
  ...
преди: 13 години, 3 месеца
hash: 1c17a26ce2
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Ами ако не си въобразява... .? ? ?
Аз по-скоро останах с впечатление, че ти миличка си малко хлътнала по този твой чичо, но всичко в теб крещи - НЕ това е лудост! ! ! ? ? ?

 
  ... горе^
преди: 13 години, 3 месеца
hash: 0c7a7d3364
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Номер 3, как може едно 14(според мен) годишно момиче да се влюби в 36 годишен мъж с жена и деца? ?

 
  ...
преди: 13 години, 3 месеца
hash: 1c17a26ce2
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Номер 4, много просто и бързо може едно младо момиче да се влюби в доста по-голям и зрял от нея мъж.
Ако момичет е в пуберитета това е още по-лесно. Да напомняма ли за т. нар. комплекс на Електра, или за Лолита?
Има доста научна и художествена литература изписана по тази тема... . За това няма да се впускам в подробноси и анализи...

 
  ...


...
преди: 13 години, 3 месеца
hash: 8f7a930134
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Скъпа авторке, това е нормално. Явно вече хубостта ти е напъпила и чисто физически приличаш на жена. От сега нататък много такова внимание ще получаваш. Според мен мъжът си те харесва физически, но също знае, че не може да има нещо с теб.
Спокойно, не приемай нещата много насериозно. Добре дошла в света на възрастните, на жените. Научи се да се държиш подобаващо при такова (нежелано) внимание. Нормално е да се чувстваш странно, може би и ти си почувствала първите момински трепети. Нищо нередно не се е случило, докато не правите нищо. Ако си го харесваш този мъж, запази дистанция! ! !
Не може и без това да сте заедно, не заради възрастовата разлика, а защото той е женен и с деца. Не се срамувай от трепетите си, това е човешко, но се научи да си им господар. Отсега нататък много такива тръпки ще имаш, от теб зависи да си останат невинни тръпки.
Иначе няма нищо лошо. Добре е, че получаваш първото мъжко внимание, значи си хубаво момиче. Запомни обаче, че ти си господарката, не мъжете и ти определяш и избираш. В случая - не не и пак не. Този мъж няма право да те има.
Изчакай малко, наблюдавай мъжете и учи за тях, но не се впускай сега във връзки с мъже. Дай си време поне до 16. Сега учението трябва да е на номре 1, наблюдавай ги, наслаждавай се на внимание, но нищо повече.
Може да приличаш външно на жена, но още не си. Вземи последното от детството и се подготвяй за Него, момчето, което ще си е за теб! ! !

 
  ... горе^
преди: 13 години, 3 месеца
hash: e9316db251
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   номер 4, може може

 
  ...
преди: 13 години, 3 месеца
hash: 0b26c8f395
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Малко безвредна бира-хахахааааааа... .

 
  ...
преди: 13 години, 3 месеца
hash: 08b4088dd4
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Ами, не мисля, че има причина да се притесняваш... Някои роднини просто ако не са те виждали се държат така. И мои роднини го правят - един мой дядо, батко, бабата... Просто си ценна за него според мен. Или си направила нещо, което го радва, или просто си му липсвала. Аз лично не бих се тревожила :)

Хайде много поздрави от мене -
Cats lover :))

 
  ... горе^
преди: 13 години, 16 дни
hash: 3a27f9030d
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Не можеш да си сигурна, че е истина. Ще бъде страшен гаф да кажеш да спре, защото има жена и деца, ако се окаже, че не те харесва по такъв начин какъвто си мислиш. Затова те съветвам за сега да се пазиш от тоя чичко! : )

 
  ...

...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: 773fd6d57f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   и при мен се случва напоследък нещо такова с един непознат мъж. Един път си седях на стъпалата пред един трансформатор и си играех на телефона и по едно време дойде един човек сложи си единият крак на стъпалото и ми каза
- Какво прави бе кукло играеш си на телефона ли.
И аз му казах да. На другият ден се криех от брат си зад една кола той дойде и ми каза какво правиш бе красавице криеш ли се.
И аз отново му казах да. И от тези два дни на сетне не е спирал да ми прави комплименти и това ме съмнява той май е педофил.

 
  ...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: 738ad0c7fb
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   11 пази се и кажи на някой задължително!!

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker