Малко за любовта - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121180)
 Любов и изневяра (29703)
 Секс и интимност (14357)
 Тинейджърски (21895)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3179)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18519)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Малко за любовта
преди: 13 години, 6 месеца, прочетена 1887 пъти
Аз съм момче на 16 години. Искам да ви споделя един период от живота ми надявам се, че може и моята грешка да помогне на някой приатно четене ;))

Преди време се запознах с една момиче и така аз много я харесах и реших да я опозная и така след време вече си пишехме, излизахме , ходихме на кино и подобни , но всашност не бяхме заедно занимавах я месец и половина и накрая се влибих в нея. Никога до сега не бях изпитвал това чувство наречено Любов ... до сега когато вече бях влюбен в нея харесвах абсолутно всичко усмивката ,очите усните ,начина и на даржане с мен , косата всички положителни и отрицателни качества в нея бяха хубави за мен .. не ми излизаше от главата постояно мислех за нея .. и пишех с нея ..

Разбрах , че тя ме харесва когато приателките й ми казаха. Казваха ми доста неща ... тя ме ревнуваше ;д това ме изпалваше с още повече любов. Така за 2 месеца не трагнахме аз доста бявех нещата понеже не исках да се проваля докато не съм сигурен ,че и тя може да изпита това което аз изпитвах аз към нея. И така вече беше вереме за така наречената парва целувка исках да е перфектна излизахме ходехме на кино , после малко разходка ,но така и не можах да го направя и дори не знам защо срам ли ме беше ? не мисля ... незнам каде беше проблема.. всеки ден провал след провал ... (Всъшност проблема беше в нея много се срамуваше , но това разбрах по късно ) нейните приателки ми казваха да го направя, че тя ме била харесвала много и сащо го искла .. но това така и не стана .. докато просто стана така че не се видяхме 5-6 дена и не си пишехме... постояно мислех за нея, но нито и се обаждах нито и пишех ... и така след 5тия или 6тия ден и писах , но така и не получавах отговор от нея тя просто ме игнорираше ... след това разбрах от нейна приателка , че се занимава с някво друго момче ... в този момент и аз не знам как се почуствах просто беше нещо празно не знам какво нито гняв нито мъка нищо исках да остана сам и да помисля къде съм сбъркал , но това не стана понеже ми казаха , че просто защото не съм действал ...

Парвите дни ми беше ужасно мислех си за нея и знаех , че няма да я имам и се побърквах лошото беше , че не исках да променя нищо бях съгласен с нея щом избира някой друг щом се е отказала от мен аз вече не я исках обратно дори тя самата да ме беше помолила ... но за щастие минаха тези дни ... сега е по различно пишемм си от вереме на време , но не повече от 10 мин .. аз все още изпитвам към нея чувства , но се старая да ги игнорирам и се занимавам с други момичета .. даже в момента си имам приателка , но не изпитвам дори и 10 % процента от това което изпитвах към нея ..
Това е моята история надявам се да ви е харесала поне малко.. искам да помогна на всички вас с колкото е вазможно.. Според мен когато човек е влюбен не трябва да го крие в себеси или да пита по форумите за савети и така ..трябва да действа докато не е късно .. да каже какво изпитва на човка който харесва ;д сами си вадете поуки доколкото е вазможно . Аз се радвам , че споделих моята история имах нужда от това .

Простете за допуснатите грешки .. :)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 13 години, 6 месеца
hash: c45e1faf78
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   едно нещо ще ти кажа ..един човек не те ли изчака да се почувстваш готов независимо за какво става на въпрос значи не си заслужава ...хората трябва да престанат да говорят празни думи..ако казваш че харесваш ,обичаш или искаш да бъдеш с някого то наистина трябва да го мислиш това ..ако го искаш наистина ще чакаш колкото е нужно ...ще го изболедуваш това момиче после ще си казваш не си заслужаваше ...не се кахъри нито за целувката нито за каквото и да било ..всичко е въпрос на време ..явно това момиче иска непременно да си има гадже независимо кое ще е то ..

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker