Съвет, моля Ви! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120659)
 Любов и изневяра (29583)
 Секс и интимност (14306)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6437)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4686)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18386)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Съвет, моля Ви!
преди: 7 години, 10 месеца, прочетена 948 пъти
Здравейте, 17 годишен от Видин с връзка от почти 3 месеца. Трябва ми съвет. От 1 седмица насам приятелката ми се държи много странно, преди например като й кажа, че я обичам за лека нощ и изобщо през целия ден, ми отвръщаше, а сега ме реже постоянно. Вечер като ми каже, че й се спи я моля за малко лаф по телефона поне да й пожелая лека нощ не по чата, но веднага се ядосва и аз се изнервям още повече. Виждаме се мнооого рядко вече, преди излизахме много често сега за 1 седмица съм я видял само за 30 минути. Всеки път като я попитам дали й се излиза с мен - имам много за учене или се е уговорила с някоя нейна приятелка. Преди няколко дни даже ми се случи да ми каже, че в събота щяла да излзиа с еди кои си нейни приятелки, а в крайна сметка баш преди да излезне ми казва, че излзиа с друга нейна приятелка. Всяка вечер като ми каже, че си лягам седи поне по половин-1 час на линия, а като й пиша, познайте - не ми отговаря или ми отговаря с една дума. Не издържам, дразня се! А ми казваше, че ме обича много и изобщо, никога не съм се държал като тъпак да й се правя на някъв, нито съм и женкар. Обичам я истински, готов съм на всичко за нея, постоянно я питам ако има с нещо да й помагам да ми каже, къде е, с кой е. Само се интерисувам, не й държа сметка. Ревнувам я понякога разбира се, особенно тия дни дето постоянно ми обещава, че ще излезнем и баш накрая ш ми каже друго. Дайте ми съвет как да постъпя, защото винаги като подхвана темата, не ми отговаря по 1-2 часа или веднага почва да ме налива, не мога да проведа дори нормален разговор с нея по някой път. Онзи ден й го казах директно просто да не се държи така, спря да ми пише, написах й още кво мисля по въпроса и... нищо... Все едно нищо не съм казал. Излезнахме в петъка, чаках я пред тях замалко, като слезна нито целувка, само една прегръдка. Представете си, да я моля да ме целуне... Просто почувствах се, не знам как... Моля ви, кажете ми как изобщо да постъпя, защото съм от тоя тип хора, дето се палят много лесно и за всичко, но пред нея никоган е съм се. Просто не искам, но напоследък съм принуден... Моля редакторите да я пуснат!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 7 години, 10 месеца
hash: ed23d78354
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Скъпи авторе, опасявам се, че приятелката ти е намерила някой друг или просто е решила, че не желае да е с теб повече. Каква е причината, не можем да кажем, но поведението й подсказва именно това. Някак не е честно да те мотае така и да не ти казва какъв е проблемът, от елементарно уважение ти дължи някакво обяснение. Ако бях на твое място, щях да поискам да говоря с нея на живо, а не в чата, за да се изясним. Така или иначе, трябва да разбереш какво става. Ако е преценила, че връзката ви приключва, нека да има смелостта да ти го каже, а не да се прави на интересна и да те разиграва. Ако пък не пожелае да говорите, значи не държи достатъчно на теб дори да ти каже в очите за какво става въпрос. Щом иска да постъпва хлапашки, ок, но тогава ти си направи изводите за нея.
Съветвам те да изискаш някакъв разговор с нея и спокойно да й кажеш как се чувстваш, без да излиза, че я обвиняваш или й държиш сметка. Просто й кажи, че на теб ти пука за вашата връзка и искаш да знаеш дали си заслужава или не.

 
  ...
преди: 7 години, 10 месеца
hash: 45db51cb8d
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Момичето просто ти е намерило заместник, но понеже още не е напълно сигурна, че другото момче я иска истински, а не само за секс и това е причината все още да ти обръща някакво внимание. Когато нещата ѝ се получат, ти просто ставаш излишния и лошото е, че ще ти дойде като гръм от ясно небе. Ще бъдеш силно травмиран, за дълго ще изпаднеш в депресия и ще се чудиш къде си сгрешил. Грешката ти е, че не си мъж тип "мачо", лошо момче, а си падаш малко романтик – целувки за лека нощ, на всяка крачка, ОБИЧАМ ТЕ и тем подобни. Не всички момичета си падат по такива словоизлияния. Някой си падат по малко по-директни момчета – мъже на действието, а не на приказките. Поради горе посочените причини, те съветвам като мъж, да си вдигаш "задника" от този "стол" преди да са те изритали и се насочи към друго момиче, тази вече си я загубил на 80 процента. Така и мъката си ще има с кого да споделиш и ще си горд, че си си тръгнал сам, разбирайки, че си нежелан, вместо да бъдеш зарязан и унизен. Сега ще тидам съвет за когото мнозина жени ще ме заплюят, но не ми пука. В моя живот никога не съм бил единствено само с една, с една движа сериозно, а друга я имам винаги като резервен вариант. Втората винаги е знаела, че имам гадже, но също знае, че когато се разделя с първата, тя ще я замести. По този начин никога не съм имал проблем, когато някоя иска да скъса с мен, дори съм го приемал с облекчение, все пак си имам друга на мига.

 
  ...
преди: 7 години, 10 месеца
hash: 4817d66b78
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Aa... кофти ми е чaк дa ти го кaжa, но вaшето е приключило. Явно чaкa ти дa се усетиш и вземеш решението. Един вид официaлно ти дa приключиш. Не е нужно дa имa причинa, не винaги имa, особено нa вaшaтa възрaст когaто още проучвaте тaкa дa се кaже. Още не сте нaясно със себе си дори, тa кaмо ли с другите. Искaлa е гaдже или просто дa бъде кaто другите и го имa. Обaче сегa не и хaресвa или пък и хaресвa друго внимaние и тaкa.
Много сте млaди, мaлки сте в същност. Не го приемaй нaвътре и приключи словесно товa, което и без товa е приключило, но не е кaзaно още.
A не знaм кaто питaш къде ходи, с кого и т. н. дa не си прекaлил също. Връзкaтa между двaмa е именно връзкa, a не кaрцел/ зaтвор. Всеки имa прaво нa личен живот и прострaнство и никой нямa прaво дa се опитвa дa огрaничaвa другият. Дa се постигне спорaзумение в рaзговор дa, но спорaзумение- съглaсие от двете стрaни с някои компромиси, лимити.
Тa спокойно, приятелски говорете, приключете приятелски и всеки по своя си път/ живот.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 10 месеца
hash: 96e723ab93
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   От миналото лято си писахме и когато дойде момента тръгнахме. И двамата знаехмв, че сме просто един за друг. Не знам ако ме напусне какво ще правя, защото пак казвам, не съм женкар и не ми е приятно това. Момичето още като го видях си казах, че е за мен, но уви всичко е било лъжа. Надявам се ей така просто да се базика с държанието си в момента, но само не и да ме напуска....

-Автора

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker