Срам или маниер на отрязване? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121127)
 Любов и изневяра (29689)
 Секс и интимност (14354)
 Тинейджърски (21889)
 Семейство (6467)
 Здраве (9593)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3175)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18506)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Срам или маниер на отрязване?
преди: 13 години, 5 месеца, прочетена 2650 пъти
Има едно момче, което проявяваше интерес към мен, но не се виждаме никак често. Бях му взела една значка, която исках да му дам (беше на една сравнително безизвестна група, която му е любима), но така и не успях. От доста време не го бях виждала и лятото реших да му напомня за себе си с един смс от типа Здрасти, как я караш? :), поканих го да дойде с мен на парти в едно клубче (не става въпрос за някоя чалготека) но той нито си вдигна телефона тогава, нито се обади, нито пък дойде...беше ми много гадно, исках да му дам значката най-сетне. Сега покрай Коледа го бях видяла неочаквано, но той само каза едно здрасти и нищо повече.

Иначе сме в една компания, но онзи път, когато бяхме навън всички, той си говореше с най-добрия си приятел и нито ме загвори, нито пък аз него.

Тъкмо си помислих, че вече съм го превъзмогнала, но на следващия ден усетих, че всичко се е върнало в изходно положение. В крайна сметка реших да му пиша едно съобщение на фейсбук да му честитя нова година. Той ми беше отговорил "Мерси и на теб :)" и аз реших да се възползвам от случая и да му кажа за значката и как да му я дам, а той не отговори нищо. Въпреки тва обаче тогава си беше на линия и се получи много кофти. А аз се почувствах много гадно. Всичките ми приятели като разбраха за това ми казаха да го оставя и че с това си поведение не заслужава нито подаръка, а още по-малко вниманието ми. Но аз продължавам да се терзая за това...а той е на 23 и тази постъпка май не му приляга много на възрастта. А аз не мисля, че съм му дала повод за задни мисли, просто се опитвах да се държа приятелски...

Дали всичко това, че не отговори е от срам или просто това е неговия начин да ме отреже и да покаже, че не го интересувам? И все пак, аз наистина се държах приятелски, без да му досаждам или да му се натискам...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 13 години, 5 месеца
hash: 0de98ea3a8
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Сперед мен те реже
Срещала съм доста такива мъже... ти се държиш много добре с него, на него му омръзва, а ти се чудиш какво става???
Той изобщо не мисли за това, да знаеш...!
Не е добре да се занимаваш, едва ли нещо ще излезе ;]

 
  ...
преди: 13 години, 5 месеца
hash: 7fbcadd6e9
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Реже те ;)

 
  ...
преди: 13 години, 5 месеца
hash: 8b1e317154
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   За съжаление ще трябва да насочиш вниманието си в друга посока/момче. Колкото и да не ти се ще да признаеш пред себе си, той просто не те харесва. Човешката психология е такава, че докато не бъде даден ясен червен сигнал, ще храни до последно всякакви надежди и илюзии, че може да излезне нещо. И накрая истината се оказва по горчива от колкото сме си я представяли. Затова ме послушай и не се занимавай повече с него. Ако по някое време от негова страна се появи интерес бъди сигурна, че той ще намери начин да се свърже с теб или поне да изяви желание за разговор помежду ви.

 
  ... горе^
преди: 13 години, 5 месеца
hash: fc33e0130f
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Не го търси повече, той ако има желание, ще те потърси. Може би вече си има приятелка, за която ти не си разбрала, заради дългото време, през което не сте поддържали връзка. Не знам, но недей да настояваш повече, ако той се интересува, сам ще те потърси. Знам, че е по-лесно да се каже, отколкото да се направи, но в момента говори най-вече нараненото ти его - защо си позволява да се държи така с теб. Иска ти се да си харесвана и си, бъди сигурна. Просто може би не той е човекът. Късмет и всичко добро.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker