Как да я отделя от компанията и? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120684)
 Любов и изневяра (29590)
 Секс и интимност (14310)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6439)
 Здраве (9553)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3139)
 Образование (7286)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1731)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Как да я отделя от компанията и?
преди: 7 години, 10 месеца, прочетена 1911 пъти
Значи историята ми е малко сложна и ще се радвам модераторите ми да я публикуват, защото мисля само за това, А ВЕЧЕ Я ПУБЛИКУВАМ ЗА 6-ТИ ПЪТ.
В 8 клас бяхме 6 приятелки от един клас;аз и момичето, с което седях на един чин(ще я наричам А. ), сестра ми и момичето, което седна с нея (тя е Т. ), най-добрата ни приятелка (М. ) и съответно момичето, с което седяха заедно (И. )
В началото всичко беше наред, но И. беше меко казано странна и всички започнаха да я изолират. Това пък от своя страна доведе до отделянето на М. и И. , защото си бяха станали много близки.
Така временно останахме аз, сестра ми, А. и Т.
Класът ни беше разделен на 2 групички-момчетата, които бяха само 9, и момичетата, като никой не общуваше с противоположния пол;даже не се бяхме запознали.
Един ден няколко момчета от класа ме видяха да пуша и искаха да дойдат с мен, като в замяна ми предложиха паролата за интернета на училището.
Тогава сестра ми и Т. не ми говореха, защото според тях се бях, , продала'' за една парола.
Започнах да излизам по често с момчетата, защото пуших с тях, но този с който се бях сближила най-много започна да ме харесва. Отрязах го гадно, защото много момичета го харесваха и мислех, че е курвар. (За което сега много съжалявам)
През това време отново се сближих с И. , защото започна да пуши с мен, и с М.
В края на 8 клас постепенно се оправих с сестра ми и Т. и си бяхме старата компания.
Така навихме и Т. и А. да пробват цигари, след, което Т. пропуши.
Тя никога не е обичала да обсъжда някой зад гърба и много ни се дразнеше, затова когато спря цигарите и разбра, че сестра ми и другите са говорили за нея, че по този начин се е отделила от, , готината групичка'', тя наистина се отдели и започна да общува с най-задръстените от класа.
А това, което се появи в 9 клас не беше тя. От леко закръгленото момиче, беше станала скелет на батерии, косата и вече не беше към русо, а беше тъмно кестенява дълга до кръста, очите и бяха зелени вместо кафяви, държеше се много неадекватно и супер изкуствено.
Това, което разбрах в последствие ме шокира. Винаги ако я питаш нещо ще ти каже и реших да я питам. Отслабнала е толкова от тревата, която пуши, с начална фаза на анорексия е, а за другото така се харесвала повече. Пак си бяхме близки, но просто не излизахме заедно.
Не знам как стана, но момчетата, започнаха много да си говорят с нея и им се набута да пуши трева с тях.
Така пак почна цигарите и започна да излиза с тях.
Ние много пъти и намеквахме, че им се бута и да спре, но в последствие се оказа, че наистина е станала много близка с 3ма от тях, заедно с това момче, което ме харесваше.
Винаги си помагаха, помогнаха и да се пребори с анорексията и сега тялото и е като на фитнес модел;изобщо не прилича на себе си, а аз от една страна се дразня, защото преди аз бях най-хубавата от класа.
Сега тя е много по слаба от мен, много по-красива винаги е била, ама сега вече изобщо никой не може да се конкурира с нея.
С това момче, което ме харесваше станаха най-добри приятели, но според целия клас са нещо повече и аз започнах да го харесвам.
Знам, че постъпвам много гадно но искам цялата и идилия да се развали, водя и се приятелка, тя ме смята за много близка, но тайно и завиждам и искам нещо да и се случи с перфектният живот. Така се чувствам отвратително, защото тя винаги прави всичко за всеки, помага на хората и е една от малкото, които поставят чуждото щастие пред собственото си. Сега като станаха толкова близки с него, започнах да го искам.
Постоянно са заедно, седят на един чин, слушат музика, рисуват си в тетрадките, подписват си се на ръцете, дразнят се.
На пръв поглед чисто приятелски но според много хора имат нещо повече.
След като свършим училище тръгват заедно, а са в съвсем различни посоки, дори и не са на една спирка за автобусите.
Понякога както си пушат, някой поглежда другия и отиват на някъде, после закъсняват за час или пък се скриват и се връщат след малко супер доволни.
Онзи ден ги разместиха, защото много се смееха, той отиде до тоалетната бави се 5 минути, после това момче което седеше до нея получи смс и и каза отивай да му помагаш, че сам няма да се опрай и се бавиха още 15 минути.
С какво да му помага, да се изпикае ли?
Какво мислите вие дали са повече от приятели и какво е правила с него в тоалетната?
Как да я отделя от момчетата, защото се дразня?
Как да я накарам да ми каже истината за това дали са заедно?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 7 години, 10 месеца
hash: 674f723ce5
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Остави ги на мира, търси късмета си на друго място, не ми харесва, това, което мислиш.

 
  ...
преди: 7 години, 10 месеца
hash: 1066431671
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Завистта е грозно и пагубно нещо, скъпо момиче. Тя те изяжда отвътре, отравя те, и затова си виновна само и единствено ти! На 100% си даваш сметка, че завиждаш на момиче, което се е държало винаги повече от добре с теб и никога не те е обидило или наранило по някакъв начин, и същевременно й желаеш лошото, да й се обърка животът, да се изложи, да не я харесват.. и всякакви други глупави сценарий, които се въртят в главата ти. ЗАЩО? Какво можеш да спечелиш ти, ако направиш всичко по силите си някой друг да бъде нещастен и разочарован? Така ще отстраниш "конкурентката" си.. голяма простотия, честно. Дори нея да спрат да я харесват и да привлича внимание, това значи ли, че ти ще си център на вниманието вече.. определено не. Докато не промениш начина си на мислене и не преобразуваш злобата, ревността и завистта в една положителна мотивация, доникъде няма да стигнеш. Вместо да стоиш и да се чудиш как да й направиш мръсно, поработи върху себе си, върху поведението си, изгради си самочувствие и бъди уверена. Никога няма да си щастлива и да имаш това, което искаш, ако се сравняваш с хората и гледаш винаги в чуждата паничка. Това е най-малкото нездравословно. Сама си насаждаш някакви комплекси, които ти пречат да се чувстваш добре и те настройват отрицателно срещу хората. Винаги съм вярвала, че "каквото повикало, такова се обадило". Тоест, ако тръгнеш с лошо към някого, това ще ти се върне тъпкано, а и съвсем заслужено. Може да не е сега, но след време ще го усетиш и ще си блъскаш главата, че не си постъпила по-човешки. Всичко ще ти се получава толкова по-лесно, ако си просто над нещата, ако не се занимаваш с махленски драми и някакви "пъклени" планове, ако не оставяш злобата да те води в живота. Гарантирам ти, няма да спечелиш абсолютно НИЩО, най-много да се обърнат всички срещу теб.

 
  ...
преди: 7 години, 10 месеца
hash: fdd40b4b7c
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Завистта и ревността те обсебват, по-добре се фокусирай върху себе си и собствения си живот. Като се опитваш да тровиш живота на някой друг, това не подобрява по никакъв начин твоя.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 10 месеца
hash: 11be896421
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Момиченце, тръгнеш ли да правиш интриги срещу твоята приятелка все някой ден ще ти се върне да знаеш! Промени си малко мисленето ако не искаш някой ден да останеш съвсем САМА в този свят!

 
  ...
преди: 7 години, 10 месеца
hash: 11be896421
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

6.   Светът не може вечно да се върти около тебе момиченце!

 
  ...


...
преди: 7 години, 10 месеца
hash: 9dd333f755
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Няма да дам никакъв съвет, заради ограниченото ти мислене. Пушила тя в 8-ми клас. Така ли уважаваш живота и родителите си? Пфф, пропаднали..

 
  ... горе^
преди: 7 години, 10 месеца
hash: 71ae3a637a
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

8.   Аз от цялата история не разбрах, гордееш се, че пушиш цигари и трева... или?

Мисля, че си ацки противно момиче.. Нищо лично. :)

 
  ...
преди: 7 години, 10 месеца
hash: 1223a2deb7
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

9.   Лошо е да завиждаш. Но не мисля, че външността трябва да е приоритет номер едно. Ето ме мен например. Сега съм десети клас. Още, осми клас, когато влязох в гимназията си бях метълче. Червена коса, пиърсинг на веждата, тениски на банди, като цяло готик дрехи главно черни и червени. И до днес дъм си така само че косата ми е 1/2 черна и 1/2 червена. Винаги съм била стеснителна и още ме е страх да се запознавам с хора. Та когато влязох в осми клас първата седмица бях абсолютен аутсайдер. Междучасията просто ходех да пуша сама навън. Но ето че се случи и групата на метълите на училището дойдоха и сами ме поканиха да се присъединя към тях. Тогава срещнах и моята голяма любов (тогава той беше 10ти клас) и до сега сме си заедно. И ето ни сега. Той е вокалист на групата ни, аз съм на барабаните и още двама приятели са на китарите. Да вече съм известна в училище и повечето хора ме харесват. Доста пъти са ми се обяснявали в любов, но аз си държа на моето момче. Та отклоних се от темата. Да едно от най-харесваните момичета в училище съм, но не съм нещо повече от останалите. Занимавам се с фитнес и тялото ми е ОК, но пак съм просто човек. За мен е по-важно да имам добри оценки от това колко съм известна. Защо не се опиташ да учиш и ти пък в тази област да я минеш, ако чак толкова ти се надпреварва. :)

 
  ...
преди: 7 години, 10 месеца
hash: 39186b851c
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   "Знам, че постъпвам много гадно но искам цялата и идилия да се развали, водя и се приятелка, тя ме смята за много близка, но тайно и завиждам и искам нещо да и се случи с перфектният живот. Така се чувствам отвратително, защото тя винаги прави всичко за всеки, помага на хората и е една от малкото, които поставят чуждото щастие пред собственото си. "

Нещо ми се струва подозрително тук. Още повече, че това е шестият път, в който публикуваш историята. Ако това беше истина, най-малкото щеше да се осъзнаеш, че е глупаво и безсмилено да завиждаш в един момент. Аз друго си мисля - сигурна ли си, че не си ти момичето, което "прави всичко за всеки" и "поставя чуждото щастие... " и т. н. и т. н. и не искаш сега просто да си начешеш самочувствието? Да, момчето сега харесва теб. Да, онази сигурно ти завижда. Не, не е готино да си анорексичка или каквато там си. Хайде, сега се успокой.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 10 месеца
hash: cb1247f78c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Пикло, гледай си ученето и не мисли простотии! Ти какво искаш да деградираш покрай тези хора ли бе, момиченце?

 
  ...

...
преди: 7 години, 10 месеца
hash: 86e592cb4b
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Номер 9 ти съвет ли даваш или имаш някакви комплекси и си решила да разказваш колко велик живот имаш, банда си имала, купончета, страшна фигура. На никой не му пука :)

Към авторката - нямаш право да се бъркаш в чуждото щастие. Без това ти и групичката ти са пропаднали отвсякъде. Ще е цяло чудо, ако въобще завършиш. Айде със здраве!

 
  ...
преди: 7 години, 10 месеца
hash: c245562fe7
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   номер 12 пише ти номер 9. Не, всъщност дори аз самата написах, че съм се отклонила от темата :).. ти малоумен/на ли си? Как според теб мога да се хваля с каквото и да било, следкато съм анонимна. Целта ми беше да кажа на авторката, че дори и като едно от харесваните момичета имам ценности. И тя трябва да има. Може да не съм най-перфектното момиче, но държа на важните неща. Ето авторката може да не е най-красива, но пък защо да не блесне като най-умна и с най-хубави оценки. Аз първоначално бях дори аутсайдер, но нещата се промениха. Всеки има шанс да бъде най в нещо. :)

 
  ... горе^
преди: 7 години, 9 месеца
hash: 11be896421
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   Номер 12 преди да коментираш се научи да пишеш!

 
  ...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: a62185ae64
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

16.   ОМГ, въпреки че съм почти сигурна, че това не е истинска история, а ти си просто някой интернет трол, наистина се надявам да е така, защото ако историята е истинска.. ще ти кажа едно - умрях от смях като прочетох колко подла и двулична е всяка една от вас, ОСОБЕНО ти. Осъзнай се, ако бях на твое място, бих се хвърлила от някой покрив. Повярвай ми, светът ще е далеч по - добро място без теб, пък и като чета какви, , приятели'' имаш, съмнявам се, че наистина ще липсваш на някого, освен на родителите си, та... споко, бързо ще те забравят, всички ще продължат без теб, а аз тайно ще се радвам, че светът вече е с една подмолна, лигава кучика по - малко. xD

 
  ...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: 02eb9ca9f5
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

17.   Тя е имала или още има анорексия (не съм убеден, че това заболяване се лекува лесно), а ти искаш "нещо да и се случи с перфектният живот"? Ако това ти е представата за перфектен живот, не искам да си представям какво за теб е перфектен автомобил, перфектна връзка, перфектна храна, перфектният грим и т. н. Лекувай тази завист - няма да доведе до нищо добро! И направи нещо за външния си вид, за да се чувстваш по-красива - защо пък трябва да принизяваш нея, за да ти е добре? Извиси себе си, душичко! Или е най-лесно да желаем другите да се провалят пък дори ние да си останем същите загубеняци, но да се лъжем, че провалът им ни помага? Е, познай - каквото и да се случи с нея, ти няма да станеш по-добра и красива, защото ти въобще няма да участваш в събитията. Все едно да спечелиш конкурс, в който не си участвала. С други думи проблемите в живота й ще съсипят живота й, но няма да направят твоя по-добър.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker